Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Baskonia 69-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroeleague 10.Maç
« Yanıtla #840 : 01 Aralık 2017, 12:23:50 »
nefis maçtı, saha yerleşimlerimiz, savunmada kaymalarımız mükemmeldi. ama 3 uzunu ilk defa burada denemedi koç, cska maçında 3 uzunla döndük. ve bu sene çok deneyeceğiz diye düşünüyorum. ama asıl bomba kalinic dönünce olacak. kalinicin 2 de oynadığı 4 uzunlu kısa sekanslara hazır olun. bu arada kalinic niye dönmüyor arkadaş. bu nasıl bir sakatlıkmış anlamadım gitti.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #841 : 01 Aralık 2017, 12:24:33 »
mesela sinan konusunda garip bir beklenti var..oynasın da oynasın el maclarında...hoca zaten 12 kisi kullanan biri degil..10 bile iyimser rakam...
o yuzden oynamasın kardesim ligde oynasın ne olur ki..
9 yabancı+dixon+melih+ahmet : 12 kisi var olunca sinan oynamayacak el maclarında sakatlık olmaıdkca zaten...
su an kalina yokken sinan kadroda oluyor prtaikte....kalina donunce olmaz yani bundan sonra..
melih ve ahmet kadro yapar yerlielrden+dixon.

sinan elinden geldigince tecrubesiyle max katkı versin ligde bana yeter...el kadrosunu dinlendirsin lig maclarında 1-2 rotasyonu için...

« Son Düzenleme: 01 Aralık 2017, 12:25:35 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #842 : 01 Aralık 2017, 12:42:30 »
Sinan milli takımda zaten fizik olarak bitti..Şu an ligde yer alması onun için de iyi..Ayrıca Obra niye oynatmasın fayda verecekken...Yavaş yavaş ısıtıyor işte Boby de öyle... Kalina'nın da hemen takıma girmesini beklemeyin şubatı bulur rotasyona dahil olması

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #843 : 01 Aralık 2017, 15:47:15 »
Sinan milli takımda degil gecen sene gsde de bitikti. Hatta takım Kaptani olmasina rağmen cok ciddi tepkiler alıyordu. Geldiğinde de beklentim yoktu su anda da yok.

Bu arada Euroleague'in en iyi savunmacı takımıyız. Valencia ve baskonia maclarinda ki savunma muazzamdı.

Bir kac mesaj daha yazalım da sayfa sayısı artsın. Cem mutlu olsun :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #844 : 01 Aralık 2017, 15:49:31 »
Grangerla jeningi görünce bizimkiler Anadolu Efes muamelesi yaptı deplasmanda nunnally çok efsane bişeye dönüşüyor Thompsonın olmayacağını düşünürse hoca 2 seçenek var ya kaliniç dönünce rolleri paylaştırır ahmetide uzun rotasyonuna sokar yada küçük bir olasılık geçen sene oynadığımız bennett gibi kumar oynarız şöylede bişey var geçen sene bogdan ve solukasın olmadığı dönemde patlıyorduk şimdi ise daha bobby ile kaliniçin olmadığı dönemde istediğimizi istediğimiz yerde tokatlıyoruz tabi bobby varda yok şu an maşallah takım canavar yinede bu takım f8de döktürmeye başlayacak
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2017, 15:50:54 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #845 : 01 Aralık 2017, 18:35:09 »
Sinan milli takımda degil gecen sene gsde de bitikti. Hatta takım Kaptani olmasina rağmen cok ciddi tepkiler alıyordu. Geldiğinde de beklentim yoktu su anda da yok.

Bu arada Euroleague'in en iyi savunmacı takımıyız. Valencia ve baskonia maclarinda ki savunma muazzamdı.

Bir kac mesaj daha yazalım da sayfa sayısı artsın. Cem mutlu olsun :)

milli takıma niyeti yoktu dinlenecekti ama kıramadı..yoksa daha iyi durumda olurdu şildi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #846 : 01 Aralık 2017, 19:23:01 »
Baskonya koçu maç sonrası, "Fenerbahçe Avrupa'da herkese koyarken bizi es geçiyordu. Biz de bunun kızgınlığıyla sahada çirkefleşiyorduk. Maç öncesi Obra'ya, "Ellere var da bize yok mu" diye veryansın ettim. O da "Vesely size müjdeli haberi verecek...Zarif sağlam esnek koyacak" cevabını verdi... Gerçekten tüy gibi geçirdiler...İçerden dışardan bastılar...Çok mutluyuz" dedi...

:D :D :D

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #847 : 01 Aralık 2017, 20:06:53 »
:D :D :D

;D ;D ;D

Çok.mutluyuz maşallah nazar değmesin
Fenerbahçe!

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #848 : 01 Aralık 2017, 21:12:54 »
Baskonya koçu maç sonrası, "Fenerbahçe Avrupa'da herkese koyarken bizi es geçiyordu. Biz de bunun kızgınlığıyla sahada çirkefleşiyorduk. Maç öncesi Obra'ya, "Ellere var da bize yok mu" diye veryansın ettim. O da "Vesely size müjdeli haberi verecek...Zarif sağlam esnek koyacak" cevabını verdi... Gerçekten tüy gibi geçirdiler...İçerden dışardan bastılar...Çok mutluyuz" dedi...
:D bir ara huertas falan gene çirkefleşti, ama hakem desteği çekilince sakinleştiler.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #849 : 01 Aralık 2017, 22:23:00 »
:D bir ara huertas falan gene çirkefleşti, ama hakem desteği çekilince sakinleştiler.
Bi de Nunnally üzerinden yapmaya çalışıyor beyinsiz. Adam sessiz sakin aile babası :)

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #850 : 02 Aralık 2017, 17:43:19 »
Maç öncesi de demiştim . Geçen sezon takım yorgundu parkede adım atacak hali yoktu bir de f4te adamlara koymuştuk son anda. Onların hırsı ile geçen sene bizi harcadi bu malaklar ama bu sezon rotasyonumuz geniş, ligde yorulmuyoruz. Kalinić te dönünce teker teker tüm hesapları kapatacağız.
aziz İSTİFA!!!

• Ziyaretçi
Barcelona 68-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 11.Maç
« Yanıtla #851 : 03 Aralık 2017, 19:20:23 »
Biz İspanyol da severiz
BAskonia maçı gibi bir maç olacak yine kazanacağız ,ÖRtel ile Serap üzerinden bol bol pnr yaparız
Jan Kostas ve WAnamaker çok etkili olur. ,Melli'nin de çok etkili olacağını düşünüyorum
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2017, 00:52:07 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Biz İspanyol da severiz
BAskonia maçı gibi bir maç olacak yine kazanacağız ,ÖRtel ile Serap üzerinden bol bol pnr yaparız
Jan Kostas ve WAnamaker çok etkili olur. ,Melli'nin de çok etkili olacağını düşünüyorum
Tek soru işareti seraphini savunmada nasıl alacağımız? jan dışında fiziksel mücadelede uzunlarımız çok faule yatkınlar bence.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 11:55:46 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Deplasmanda 2 maçtır, toplamda 3 maçtır yeniyoruz bunları.
Eşit oran verilmiş.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
HEURTEL,PRESSEY
KOPONEN, RIBAS, NAVARRO
HANGA, SANDERS
MOERMAN,ORIOLA, CLAVER
SERAPHIN,TOMIC

navarro, tomic ve ribas'i cok kullanmıyorlar....
max 10 kisilik rotasyonlarını kullanıyorlar extra durum olmadıkca...
ama bizim kadro ile basedecek bir kadro degil...

bence sanders a dıkkat etmeliyiz...sorun yaratacak oyuncu o...bir de kopponen..bize atacagı tutar..

evlerinde cok dengesiz takımlar...

pana-oly-valencia ve maccabi'yi farklı yenip, efes ve zalgiris'e yenildiler...

kazandıkları 4 ic saha macında 98-73-89-89 attılar...
kaybettikleri 2 i,c saha maıcnda 75 ve 85 attılar...

savunma macı olacak...eger barcayı iyi savunma yapıp 70 civarı tutarsak rahat rahat alırız macı...

uzatmada milano-oly ve cska haric hicbir takım 70 barajını gecemedi bize karsı milano 80-oly 75-cska 83 attı...

sene bası olsa 70 sayı barajını gecemebiliriz derdim ama malaga ve pana macı gibi...artık o seviyeyi gectik..

tutu barcayı 70 bareminde al gotur macı...

« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 11:40:44 Gönderen: Vanguards of FB »