Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285214 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Barcelona 68-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 11.Maç
« Yanıtla #900 : 09 Aralık 2017, 14:22:00 »
Şu aynı ülkeden katılım için kota koysalar iyi olur. Hepi topu 16 takımın olduğu ligde bir ülkeden 5 takım çok fazla, hele de hepsi birbirinden kötü olunca hiç çekilmiyor. Sakatlıklar yüzünden Real Madrid'i bir kenara koyarsak, diğerleri cidden berbat.

Katılıyorum. Aslında 4 takım olacaktı ama eurocup'ı da İspanyollar alıınca böyle oldu. Bence Sırbistan ve Litvanya ikişer takımla katılabilmeli, kesinlikle hak ediyorlar bunu. En azından bir Fransız takımı olmalı. Bu arada İspanyol takımları 55 maçta 35 mağlubiyet 20 galibiyet aldılar. Real Madrid her türlü, ikinci olarak da Baskonia ilk 8 yapabilirler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #901 : 09 Aralık 2017, 14:51:28 »
Berbat bir maçtı..Obradovic denen basketbolu katleden adamdan hemen kurtulmalıyız... Rakibin baskete ulaşmasını önlemek için neredeyse 5 ön libero oynayacak. Tamamen savunma basketbolu oynatıyor. oysa basketbol bir temaşa sporudur. güzelliklerle dolu olmalı..bu varsa yoksa savunma...Halbuki bakın Türk basketbolunun lokomotifi Anadolu Efes'in koçuna..Perasovic denen bir cevher.. Takımı her türlü yiyor. bek dor yiyor, front dor yiyor, pencereden yiyor, balkondan yiyor...Salona gelen herkes mutlu..yiyen de mutlu atan da mutlu...Oysa bakın dün zavallı Barcelona seyircisi neredeyse 4. çeyreğin başında salonu terketti. Niye? Çünkü mutsuz... İşte Efes bunun için lokomotif...Çünkü mutluluk veriyor.
Yani bu Obradovic varken basketbolun ileri gitmesi imkansız...
Bir de şu Vesely denen adam var. rakibin potasına sürekli elini kolunu sokmalar falan..Ayıp, ayıp...Nerede centilmenlik, sportmenlik. direk kovulmalı...
Kostas denen şuursuzu saymıyorum bile...Dua etsin kibar Fransız Dük'ü Heurtel Bey vardı karşısındaki olay çıkmadı... Öyle sürekli potaya gitmeler falan...
Şimdi şu Barcelona'nın futbol takımı ile eşleşsek ve 10'ar tane yesek iki maçta bunun sorumlusu bu obradovic ve avanesi değil mi? Bu yüzden önlemi erken alıp derhal takımı Halil Üner'e teslim edelim ki sportmen bir koçumuz olsun..Yoksa gidişat kötü...

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #902 : 09 Aralık 2017, 15:12:30 »
Vudu vunu vucu. Gittik, gördük , koyduk.
Kısaca olay bu.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #903 : 09 Aralık 2017, 16:58:32 »
Berbat bir maçtı..Obradovic denen basketbolu katleden adamdan hemen kurtulmalıyız... Rakibin baskete ulaşmasını önlemek için neredeyse 5 ön libero oynayacak. Tamamen savunma basketbolu oynatıyor. oysa basketbol bir temaşa sporudur. güzelliklerle dolu olmalı..bu varsa yoksa savunma...Halbuki bakın Türk basketbolunun lokomotifi Anadolu Efes'in koçuna..Perasovic denen bir cevher.. Takımı her türlü yiyor. bek dor yiyor, front dor yiyor, pencereden yiyor, balkondan yiyor...Salona gelen herkes mutlu..yiyen de mutlu atan da mutlu...Oysa bakın dün zavallı Barcelona seyircisi neredeyse 4. çeyreğin başında salonu terketti. Niye? Çünkü mutsuz... İşte Efes bunun için lokomotif...Çünkü mutluluk veriyor.
Bir de şu Vesely denen adam var. rakibin potasına sürekli elini kolunu sokmalar falan..Ayıp, ayıp...Nerede centilmenlik, sportmenlik. direk kovulmalı...
Kostas denen şuursuzu saymıyorum bile...Dua etsin kibar Fransız Dük'ü Heurtel Bey vardı karşısındaki olay çıkmadı... Öyle sürekli potaya gitmeler falan...
Şimdi şu Barcelona'nın futbol takımı ile eşleşsek ve 10'ar tane yesek iki maçta bunun sorumlusu bu obradovic ve avanesi değil mi? Bu yüzden önlemi erken alıp derhal takımı Halil Üner'e teslim edelim ki sportmen bir koçumuz olsun..Yoksa gidişat kötü...

Volkan Abi, her basin emekcisi gibi onceden metni hazirlamis ama isler tersine gidince, emek emektir deyip, yine de metni koyayim demis.

Emege saygi :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #904 : 09 Aralık 2017, 17:18:59 »
Volkan Abi, her basin emekcisi gibi onceden metni hazirlamis ama isler tersine gidince, emek emektir deyip, yine de metni koyayim demis.

Emege saygi :)
He he....
Şaka maka sezon başı nasıl savunma yapacak denilen takım aşmış durumda olayı..
Obradovic de çizgiyi öyle yukarı çıkardı ki 4-5 yıl sonra bıraktığında Popovich falan keser bizi anca
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2017, 17:25:33 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #905 : 09 Aralık 2017, 21:14:45 »
2 haftadır mükemmel bir oyun oynuyoruz. Savunmamız rakibe neredeyse potayı göstermiyor. Allah nazarlardan korusun. Müthiş keyifli bir oyun. Dile kolay Barca ile deplasmanda oynuyoruz ve rakip takım seyircisi bizi alkışlıyor.
Şu anda iddia ediyorum geçen seneki takımı geride bırakan bir takım oyunu var sahada. Nunaly de elit oyuncu statüsüne çıkmış durumda. Sahada olduğu anlarda müthiş bir güven duygusu oluşuyor bende. Bildiğin yeni bir transfer etkisi yarattı bu sene. Başka bir takımda olsa 20 ortalama rahat yakalardı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #906 : 09 Aralık 2017, 21:31:44 »
Bu arada dünkü maçta 5 top kaybı yapmışız. Bu da euroleaguede tarihimizin en düşük 2. rakamıymış

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #907 : 09 Aralık 2017, 23:15:43 »
Ben ilk yarısı 50-18 biten Barca maçı hatırlarım. Nereden nereye  :o :o :o

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #908 : 09 Aralık 2017, 23:27:01 »
Ben ilk yarısı 50-18 biten Barca maçı hatırlarım. Nereden nereye  :o :o :o

Bir de 95-50 biten bir maç var (9 Ekim 1991)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #909 : 09 Aralık 2017, 23:28:20 »
He he....
Şaka maka sezon başı nasıl savunma yapacak denilen takım aşmış durumda olayı..
Obradovic de çizgiyi öyle yukarı çıkardı ki 4-5 yıl sonra bıraktığında Popovich falan keser bizi anca

Beklentim Jasikevicius yönünde...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #910 : 10 Aralık 2017, 00:26:54 »
Beklentim Jasikevicius yönünde...

Obradovic birgün elbet gideceğine göre  Sfairopoulos da benim beklentim.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #911 : 10 Aralık 2017, 01:56:23 »
Üstad harika bir tespit yine yerinde yine tam kanayan yaraya parmak basarcasına :D Hayır bi de güya Türk basketboluna faydası oluyormuş Obro nun hani nerde 18 yaş altı Türk basketbolcu ? Koskoca Fenerbahçe Doğuş nasıl 18 yaş altı Türk oyuncu oynatmaz. Hadi ona göz yumduk nerde 40 yaş üstü veteran Türk basketbol emekçileri böyle düzen mi olur? :D

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #912 : 10 Aralık 2017, 13:52:16 »
Üstad harika bir tespit yine yerinde yine tam kanayan yaraya parmak basarcasına :D Hayır bi de güya Türk basketboluna faydası oluyormuş Obro nun hani nerde 18 yaş altı Türk basketbolcu ? Koskoca Fenerbahçe Doğuş nasıl 18 yaş altı Türk oyuncu oynatmaz. Hadi ona göz yumduk nerde 40 yaş üstü veteran Türk basketbol emekçileri böyle düzen mi olur? :D

Valla Obra gidince napcaz şimdiden kara kara düşünüyom...Her akşam Adriana Lima bile kanayan yaraya pansuman olmaz

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #913 : 10 Aralık 2017, 13:53:57 »
2 haftadır mükemmel bir oyun oynuyoruz. Savunmamız rakibe neredeyse potayı göstermiyor. Allah nazarlardan korusun. Müthiş keyifli bir oyun. Dile kolay Barca ile deplasmanda oynuyoruz ve rakip takım seyircisi bizi alkışlıyor.
Şu anda iddia ediyorum geçen seneki takımı geride bırakan bir takım oyunu var sahada. Nunaly de elit oyuncu statüsüne çıkmış durumda. Sahada olduğu anlarda müthiş bir güven duygusu oluşuyor bende. Bildiğin yeni bir transfer etkisi yarattı bu sene. Başka bir takımda olsa 20 ortalama rahat yakalardı.

Valla Nunanly tamamen Obra efect...Ona uygun set hazırlıyor, o da atıyor..Dikkat edin topla fazla oynamıyor artık... İddia ediyorum; şu McCollum Obra'nın eline gelsin iki yılda Avrupa'nın en büyük skoreri olur...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #914 : 10 Aralık 2017, 14:12:50 »
Volkan abi maccaolum bence karakter olarak sorunlu birisi, herşey bir yana çok sahtekar bir oyuncu
Bizim koç herkesi illa ki adam eder ama o karakter sınavından geçemez diy düşünüyorum