Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Son 2 haftadır takımı oynatan sloukas bu maçta bitirmeye uğraşıyor bu kadar fark olmamalı. 2 tane deplasman maçı kazanıp 1 top kaybı yaptığımız maçta 90 sayı yiyoruz adamlar iyi hazırlanmış ona lafım yok kazanacakson abi şöyle maçları

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
2 yıldır 5 maç üst üste kazanamıyoruz. Yine 5.maç kendi sahamızda ve tuhaf bir oyunla ve maç sonu ile 90 yiyerek kaybediyoruz

Barca,Cska, Baskonia maçlarından bu maçın ne farkı var anlamıyorum ki. O maçlardaki galibiyetlere daha çok puan mı veriyorlar 1 hafta önce mükemmel oynuyorsun 1 hafta sonra baştan sonra laubali bir oyun. Ne savunma var, ne heyecan var. Vesely'nin smaçları olmasa uyuyacak herkes.

İşte diyorum Olimpiakos maçındaki, Kimki maçındaki ve bu maçtaki gevşeklik bu takımın en büyük sorunu. Ayrıca daha boby dönecek dedik durduk, herif döneli 1 ay oldu. Sloukas bu kadar rezaletken neden şu maçta hiç oyuna girmiyor anlamıyorum. Boby'yi sene boyunca yok sayacak sanırım koç.

Çevrimdışı south

• Üye
Milaknis'in son üçlüğünden önce 3-4 oyuncumuz rahatlıkla faul yapabilirdi kimse faul yapmaya çalışmadı bile.
 Sloukas bütün maçı zorlayarak geçirdin hiçbiri girmedi son topta yine gitti zorladı bıktırmaya başladı artık.
 Real Madrid'le oynadığımız f8 sonrası tribünler belli bir seviyenin üstüne çıkmıştı bu sene yine suspus durumdayız Vesely'nin smacı bile bi coşku yaratmadı ya da yaratmamış göründü diyim.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kötü oynadık ama ne olursa olsun 82-77'de maçı koparmamız gerekirdi. Vesely'i anlarım da kritik anlarda Sloukas ve Nunnally nasıl 2'de 1 atıyor anlamıyorum. O perdelemeye başka salonda hemen faul verilirdi, sportmenlik dışı faulde hakemler düdüğü çalmaya cesaret edemezdi. Burada hiç gerilmeden 2 saat geçirip bizi rahatça katlediyor şerefsizler.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Sloukas son pozisyonda gereksiz zorladı ama o arada en 3 faul yapıldı çalınmayan. onuda dikkate almak gerekiyor. canları sağolsun, daha çok maç var önümüzde, telafi eder takım

Çevrimdışı ata771

• Üye
Şu zalgiris takımından 90 sayı yemek olacak iş değil hiç yakışmadı şu takıma. Salon takım koç oyuncular hepsi nasılsa kazanırız diye çıkmış bir tane ekstra oyuncu deneseydi koç keşke

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Sloukasa yazılan kaçıncı maç oldu artık benim sinirimi bozuyor bu adam koca 24 sn varken aptal gibi hareketler yaptı yine sanki 5 sn kalmış çok şey yazılır da    ne yazacaksın ki

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kötü oynadık ama ne olursa olsun 82-77'de maçı koparmamız gerekirdi. Vesely'i anlarım da kritik anlarda Sloukas ve Nunnally nasıl 2'de 1 atıyor anlamıyorum. O perdelemeye başka salonda hemen faul verilirdi, sportmenlik dışı faulde hakemler düdüğü çalmaya cesaret edemezdi. Burada hiç gerilmeden 2 saat geçirip bizi rahatça katlediyor şerefsizler.

Anlayacak bişiy yokki. Maç boyu konsantre değillerdi. Nasıl olsa kazanırız dediler. 85-80'den 10-1lik seri verdik. Melli'nin akıl almaz tipi hariç son topta kaybedilen bir maç daha.
Sinir bozmaya başladı artık. Neyse sakinleşmek lazım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
valla Vesely'ye yazık oldu ve liderlik için de büyük fırsat teptik bu maçta..Hoca da formsuzdu..versene Pengos'a Sinan'ı falan yıpratsın biraz...Vesely geberdi JT'yi oynatmadı...neyse okyanusları geçtik çayda boğulduk ama sağlık olsun

Çevrimdışı ata771

• Üye
Sloukas ın verdiği 4.maç oldu bu kadar kötüyken koçun ısrarı anlamak mümkün değil. Thompson olabileceği de maksimum bu hücumu gelişir belki ama savunması zor ayarlayamıyor ayaklarını

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Sloukas maçı verdi ama 3 kere ard arda Pangos'u savunamayan Nunnaly de Sloukas kadar suçlu sezon başından beri bir seyirci sorunu var devam ediyor maalesef

Çevrimdışı franz392

• Üye
Murat Murathanoğlu, Zalgiris'in dar rotasyonundan bahsedip durdu ama bizim de farkımız yok ki. Dixon niye dönemiyor hâlâ? Ahmet de olmayınca Vesely'e o kadar yük bindi ki maç sonunda adım atamayacak hâle geldi. Koç da Thompson'a güvenmiyor ki 2. yarı oyuna bile sokmadı. Ama bu iş böyle zor. Geçen sezon Udoh'un neredeyse 40 dakika sahada kaldığı maçlar oldu ama onu tamamlayan bir Vesely vardı. Şimdi yalnız resmen. Tofaş, Kızılyıldız ve Maccabi maçlarında da uzun süre oynayacak ama.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Seyirci uyuyor hakemler seni doğruyor maçlarını yöneten hiç bir ispanyol hakem şerefsizlik yapmadan bitirmiyor maçlarını hepsi okey ya abi sen niye hala zorluyorsun 24 saniye var oyna işte topu çevirerek olmuyor abi süper yıldız olamıyorsun ama en azından rolünün en iyisi ol ya bir insan nasıl gece-gündüz gibi bu kadar farklı olabilir aklımı kaybedeceğim

Çevrimdışı franz392

• Üye
Anlayacak bişiy yokki. Maç boyu konsantre değillerdi. Nasıl olsa kazanırız dediler. 85-80'den 10-1lik seri verdik. Melli'nin akıl almaz tipi hariç son topta kaybedilen bir maç daha.
Sinir bozmaya başladı artık. Neyse sakinleşmek lazım.

Evet o da var maalesef, son topu oynayacak oyuncuyu bulamıyoruz. Ama Sloukas 'ısrarla o ben değilim' demeye devam ediyor. İstikrarsızlığı çok uç noktalara çıktı. 2 haftadır Barcelona ve Baskonia maçlarında topa çok iyi yön verip takımı yöneten oyuncu maç topunda 24 saniyelik bir hücum şansı varken pas vermeyi bile düşünmeden kontrolsüzce içeri dalıp topu sallıyor, inanılır gibi değil yani.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Sloukas asla üst düzey bir yıldız olamayacak bu belli oldu bu sene artık. Baskonia ve barcelona maçlarındaki oyununu küçümsemiyorum ama topa baskı yapıldığında verimi acayip düşüyor ortalama bir şeyde bile kalamıyor. Bu kadar kötü olduğu maçlarda oynatmamak koçun elinde ama koç oyna demiş sanırım kaybettiğimiz 4 maçta da sebebi o neredeyse