Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 292653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 77-79 Real Madrid - EuroLeague 15. Maç
« Yanıtla #1275 : 28 Aralık 2017, 23:59:18 »
Bu arada Kaunas kazandı ve ilk yarıyı bizim üstümüzde bitirdi. Ayrıca Malaga 13 sayıdan gelip bizim bir türlü başaramadığımızı, adeta maç sonları şov yaparak bizi yenen Maccabi'ye deplasmanda 11 sayı farkla koyuverdi.

« Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 23:59:40 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1276 : 29 Aralık 2017, 00:06:00 »
Koçun planında genellikle aralık ocak aylarında formsuz oluyor takım yıllardır alıştığımız bir şey pao dan beri ama yapısal sorunlar var gibi duruyor

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1277 : 29 Aralık 2017, 00:22:25 »
Geniş rotasyon falan dedik çok fena patladık ilk yarı. 2.yarı ilk dörtte kalmak istiyorsak maximum 4 yenilgi hakkımız var bence.

geniş kadroyu kullanmıyoruz ki lig kadroları son 3 el maçındaki kadrolardan daha iyiydi o takımlar El'de oynadığımız kadroları yenerdi sinan dixon çok formda guduric melli formsuz .

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1278 : 29 Aralık 2017, 00:48:13 »
Gecenin güzel yanı hem oli hem pana yenildi

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1279 : 29 Aralık 2017, 00:53:19 »
Takımın iki ciddi problemi var; ilki pota altı savunmasının çok yumuşak olması, ikincisi ve bence daha önemlisi son dört senenin en yüksek kapasiteli kadrosu olmasına rağmen  bu tür maçlarda psikolojik olarak sağlam bir şekilde duramaması. Vesely  maçın başında yapacağı işi son iki dakikada yaptı. Real Madridli oyuncular maç boyunca her türlü pisliği yaptılar. Tepki veriyorsan maç ortasında ver; hatta arka arkaya iki üç tane yapıştır, karışsın ortalık seyirciyi de sok hiçbir mahsuru yok. Ama maçın en can alıcı noktasında dört atış kenar imkanı verdin adamlara. Obradovic çıldırdı kenarda. Takım olarak kaybetmek için her türlü amatörlüğü yapınca hakem üçlüsüne söyleyecek söz kalmıyor...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1280 : 29 Aralık 2017, 00:58:01 »
Herkes yenildi neyse ki iyice karıştı ortalık 3 galibiyet ayırıyor 1 ile 8 arasını bizim bu kadar kötü olduğumuz bir dönemde sıramız iyi ikinci yarı daha iyi olsun

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1281 : 29 Aralık 2017, 01:02:18 »
Obradovic basn toplantısı:

"Bu akşam maça çok pozitif başladık. İlk çeyreği hazırlandığımız gibi oynadık. Ondan sonraki yapılan her şey çok kötüydü bir kaç dakika hariç. Bu sene en kötü oynadığımız maçlardan bir tanesi olan Maccabi maçının ardından bu akşam da benzer bir şekilde oynadık. Böyle olduğunda sorumluluk koçtadır. Bunun nedenlerini anlamamız gerekiyor. Neden aynı hataları, neden aynı aptal faulleri, neden sportmenlik dışı faulleri yapıyoruz? Bunları değerlendirmemiz gerekiyor, benim sorumluluğumda hepsi. Çok kritik noktalarda yakın olan maçlarda kötü reaksiyon gösteriyoruz. Bunun nedenini anlayıp takıma yardımcı olmam gerekiyor bu da benim görevim.

Taraftara muhteşem atmosfer için teşekkür ediyorum, hep bizim yanımızda. En güzel noktalardan birisi de buraya gelip bize güveniyorlar ama biz bazen takım gibi davranmıyoruz. Umarım bu değişecek.

Genelde EuroLeague'de en iyi asist yapan takımlardan biriyiz, bugün 13 tane yaptıysak burada bir sorun var. Topu doğru çeviremiyoruz, çok basit, böyle bir sorunumuz var, biz bunun üzerine çalışıyoruz ama maçta çok farklı davranıyorlar.

Luka Doncic bugün harika bir maç çıkardı, pek çok maçta oynadığı gibi oynadı. Geleceği hakkında yorum yapmak benim üzerime düşmez."
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2017, 01:02:50 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1282 : 29 Aralık 2017, 11:54:06 »
EL tanrıları bu sene bizi şampiyon yapmaz, bunu kenara yazalım. EL'nin marka değeri, izlenirliği vs. bence buna  izin vermez. F4'e bile çıkmamıza izin vermeyebilirler bu nedenle. Diyeceksiniz kötü oyuna bahane falan, ama hakemlerin bize yaklaşımı kendini hissettiriyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1283 : 29 Aralık 2017, 12:25:07 »
maç ayrı konu takımın eksileri, Obradovic'in kararları vs vs..
Ama ben yaklaşık 30 yıldır tribüne giderim, tvden izlerim maçları düne kadar 'Fenerbahçe için ayağa kalkın' denildiğinde tepki vermeyen tipler görmedim...Maç sonu "Fenerbahçe demek bu kadar mı zor" dedi Sarı Tribün...
Ya dün utandım resmen hani ceza almayı göze alıp ben kalkacaktım neredeyse...Dün biraz tribün olsa maçı her türlü alırdık...
Ya rakip öpücük gönderiyo tribünden tepki yok..Yıkarlardı o salonu Gs taraftarına yapsa... bizim azizin beyefendi taraftar tayfası parmak işareti yaptı sadece...
Doncic hakem koruması altında her türlü pisliği yapıyo bir Sarı Tribün bağırdı yine...
Cem twittera çok güzel yazmış sold out, soul out oldu diye aynen öyle...
Lottermoser iti de doğradı yine kafasına göre ama dünkü yenilgiyi hiç kimseye yazmam taraftar dışında   

Çevrimiçi ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #1284 : 29 Aralık 2017, 12:27:56 »
EL'nin marka değeri, izlenirliği vs. bence buna  izin vermez.

şurayı anlayamadım; biraz açsan. marka değeri ve izlenirliği fenerbahçe mi düşürüyor yani.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1285 : 29 Aralık 2017, 12:32:53 »
SOLD OUT, SOUL OUT...

cok cok iyi...bu pankartı acıp, o cekirdekci tayfanın gozune sokacaksın...

• Üye
« Yanıtla #1286 : 29 Aralık 2017, 12:33:48 »
21-9, 20-10 gibi bitirirz bence bu seneyi..

21-9 ilk 4 yaptırı ama 20-10 tam bilmiyorum...ikili averaja kalabilir..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1287 : 29 Aralık 2017, 12:37:24 »
Valla Yılmazcım kaçla bitiririm bilmem ama bizim acilen takviye yapmamız lazım..yoksa guduric olacak diye beklersek ölme eşeğim ölme...sezon başı cem'e bu herif penetre edemiyo dediğimde gülmüştü bana ama kastım bitiriciliğine idi.. yok abi adam..şutuna güvenmiyo içeri girdiğinde de piyango artık..dün içeri yüklenmiş çembere gitse faul alacak pas deniyo..Ha Clyburn bize gelmek için yanıp tutuşurken bunu isteyen Obradovic olmasa kıyamet kopar da...
valla dün Thompson bile ikinci yarı maçta tuttu bizi tamam setlerin içine ediyo, savunmada duracağı yeri falan bilmiyo ama gayretli en azından..dışardan bu kadar kolay delinince içersi de patlıyo..Dün carrol bütün can alıcı penetreleri yapan adamdı...tutamadık
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2017, 12:49:12 Gönderen: Tekirdağlı »

• Üye
« Yanıtla #1288 : 29 Aralık 2017, 12:53:47 »
dun yazdım..birebir savunmada geciliyoruz..sebebi konsantrasyon eksikliği, takımın en iyi o konuda vesely resmen...kalinic lazım..
hadi gecildin faulu yanlıs zamanda yanlıs yerde yapıyorsun...ya atısa baslamadna yap, yada don bak 4 faul hakkın dolmus mu?sebebi gene konstrasyon...(dun wana mesela gidip faul yaptı periyod sonu)
hadi geccildin faul yapmadın atıs kactı; bari reb'i al abicim...sebebi gene aynı..konstantrasyon eksiliği...

hoca da bunlara anlam veremiyor..bazen siir gibi oynuyoruz bazen kontak kapatıyoruz..

bu hem hucumda gecerli hem savunmada..

hani birinde hep problem olsa anlarım...her ikisinide hep cok iyi yapı hem berbat yapıyoruz...

yani gitgel cok mac ıcınde...

bunun sebebi konsantrasyon bence...

ne zaman ust seviyeye cekeriz daha dengeli oluruz...

ama bunun icin dixon ve kalina gibi tarafatrla bag kuran ve takımı atesleyen oyuncularında geri donmesi lazım..

dixon bile takımın en iyi savunmcılarından birebirde su an...ilginc degil mi...cunku konsantrasyonu yuksek...yoksa daha iyi birebir savunmacı oldugundan degil...

guduric mevzusuna gelince bence dusus doneminde, bir ara toparlmıstı...kalinanın ilk geldiginde basıana gelen sureci yasıyor olabilir...sabırlı olalım...

ama nunnally bu kada riyiyken guduric'in surelerini el de kısmak tbl de kullanmak daha mantıklı geliyor bana...nunnally i biraz tbl de geri cekelim...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1289 : 29 Aralık 2017, 13:01:38 »
dun yazdım..birebir savunmada geciliyoruz..sebebi konsantrasyon eksikliği, takımın en iyi o konuda vesely resmen...kalinic lazım..
hadi gecildin faulu yanlıs zamanda yanlıs yerde yapıyorsun...ya atısa baslamadna yap, yada don bak 4 faul hakkın dolmus mu?sebebi gene konstrasyon...(dun wana mesela gidip faul yaptı periyod sonu)
hadi geccildin faul yapmadın atıs kactı; bari reb'i al abicim...sebebi gene aynı..konstantrasyon eksiliği...

hoca da bunlara anlam veremiyor..bazen siir gibi oynuyoruz bazen kontak kapatıyoruz..

bu hem hucumda gecerli hem savunmada..

hani birinde hep problem olsa anlarım...her ikisinide hep cok iyi yapı hem berbat yapıyoruz...

yani gitgel cok mac ıcınde...

bunun sebebi konsantrasyon bence...

ne zaman ust seviyeye cekeriz daha dengeli oluruz...

ama bunun icin dixon ve kalina gibi tarafatrla bag kuran ve takımı atesleyen oyuncularında geri donmesi lazım..

dixon bile takımın en iyi savunmcılarından birebirde su an...ilginc degil mi...cunku konsantrasyonu yuksek...yoksa daha iyi birebir savunmacı oldugundan degil...

guduric mevzusuna gelince bence dusus doneminde, bir ara toparlmıstı...kalinanın ilk geldiginde basıana gelen sureci yasıyor olabilir...sabırlı olalım...

ama nunnally bu kada riyiyken guduric'in surelerini el de kısmak tbl de kullanmak daha mantıklı geliyor bana...nunnally i biraz tbl de geri cekelim...

abi dün carrol'u sinan ile tutmayı bile denemedi hoca..guduric, datome döküldüler savunmada... sezon başından beri sorun bu.. kısa savunmamız çok yumuşak o zaman içerisi de çöküyo...Tompson zaten duracağı yeri bilmiyo...
neys Obradır vardır bildiği diyecez.
dediğim gibi benim canımı sıkan yenilgi vs değil..taraftarın veya o maça davetiye ile gelen bilmem hangi takımlı taraftarlar..yönetim buna önlem almalı diyecem de boş olacak nasılsa