Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 292632 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 77-79 Real Madrid - EuroLeague 15. Maç
« Yanıtla #1290 : 29 Aralık 2017, 13:07:44 »
şurayı anlayamadım; biraz açsan. marka değeri ve izlenirliği fenerbahçe mi düşürüyor yani.
Çok  detaya girmek, forumun formatı dışına çıkmak istemiyorum. Bir Türk takımının üst üste şampiyon olmasına izin vermeyeceklerini düşünüyorum, başında Obra'da olsa.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1291 : 29 Aralık 2017, 13:15:42 »
Galibiyet mağlubiyet sayımız geçen seneyle aynı fakat bu sene çok yeni oyuncumuz var..kadromuz iyi ama sanki bu kadro gelecek sene el yi alacak kadro

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1292 : 30 Aralık 2017, 09:34:33 »
Çok  detaya girmek, forumun formatı dışına çıkmak istemiyorum. Bir Türk takımının üst üste şampiyon olmasına izin vermeyeceklerini düşünüyorum, başında Obra'da olsa.

Yuh hala bu zihniyet mi kaldı
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #1293 : 30 Aralık 2017, 12:10:13 »
valla gerçekten merak ettim. detaya girmende de, forum formatının dışına çıkmanda da sıkıntı yok bana göre. yani final foura topu topu 300-500 taraftarla giden cska moskova izlenirliği düşürmüyor da kendine ayrılan bölümü bile misliyle geçen fenerbahçe sıkıntı öyle mi?

Çevrimdışı Erdem

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #1294 : 30 Aralık 2017, 12:48:02 »

Katılıyorum. Sanirim sırada Olimpiakos var...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1295 : 30 Aralık 2017, 13:04:53 »
Bu sadece bir mağlubiyetti. Ama bu mağlubiyette canımı sıkan bir yan unsur gözlemledim. Hoca geldiğinden beri ilk defa homojen olmayan ve ahenk içinde çalışmayan bir yapı görüyorum. Çok net bir şekilde Sloukas ve Wanamaker takımdan ayrışmış durumda, açık bir şekilde kafamıza göre takılırız diyorlar. Özellikle Wanamaker başka bir boyutta yaşıyor. Şişik egosunun tezahürü olan snobluğu ile takım içindeki o kenetlenmişliğin dışında kalması bence çok antipatik...

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #1296 : 30 Aralık 2017, 13:16:42 »
Katılıyorum. Sanirim sırada Olimpiakos var...
Biraz kapalı anlatsamda genel mesajın anlaşılmasına sevindim. Benim  de aklımdan sizin söylediğiniz takım geçiyor en olası aday olarak.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #1297 : 30 Aralık 2017, 13:39:06 »
valla gerçekten merak ettim. detaya girmende de, forum formatının dışına çıkmanda da sıkıntı yok bana göre. yani final foura topu topu 300-500 taraftarla giden cska moskova izlenirliği düşürmüyor da kendine ayrılan bölümü bile misliyle geçen fenerbahçe sıkıntı öyle mi?
En çok hangi hikayenin satacağı önemli oluyor bir yerde. Bu sene bizim yeni bir hikaye yazmamıza izin verilmez diye düşünüyorum. Neyse, Zoc hocama güvenim sonsuz, önemli olan takımın elinden geleni sonuna kadar yapması.  Bizim takım hala biraz rolantide gibi, Vesely dışında. Bir iki vites artıracağız gibi geliyor.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1298 : 30 Aralık 2017, 19:14:47 »
En çok hangi hikayenin satacağı önemli oluyor bir yerde. Bu sene bizim yeni bir hikaye yazmamıza izin verilmez diye düşünüyorum. Neyse, Zoc hocama güvenim sonsuz, önemli olan takımın elinden geleni sonuna kadar yapması.  Bizim takım hala biraz rolantide gibi, Vesely dışında. Bir iki vites artıracağız gibi geliyor.

Hocam alınma ama hayat sana zor... Bana kalmadı tabi kararı ama sen maç izleyip kendini yıpratma....

Bu komplo teorilerini bırakın da maça bakın... Maçları (maccabi dışında) biz kendimiz verdik... Top 8 de artık ciddiyeti görürüz ama o zamana kadar bizi çıldırtacakları kesin....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1299 : 31 Aralık 2017, 10:51:39 »
Biraz kapalı anlatsamda genel mesajın anlaşılmasına sevindim. Benim  de aklımdan sizin söylediğiniz takım geçiyor en olası aday olarak.

Bu durumda biz de geçen sene hak ederek şampiyonluğa olmadık. Sıra bize geldiği için el tanrıları müsade etti öyle mi

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1300 : 31 Aralık 2017, 12:09:16 »
modern el tarihinin en dominant şampiyonluklarından birini elde ettiğimiz için bunun önünde el tanrıları da duramazdı. bu açıdan kesinlikle hakedilmiş bir şampiyonluktu. öte yandan bu, müdahil olmadıkları anlamına da geliyor. misal(1), cska'sın, yıllardır açık ara el'nin en fazla para harcayan takımısın, hep f4, çoğunlukla finaldesin ama bir türlü olmuyor. versinler vtb'li ipnetor hakemi sevindirsinler çocuğu. el yönetimi olarak da davor'un arkasında dur, en faal hakemlerden biri olarak maç vermeye devam et ama ne hikmetse o ipneyi bir kere bile ülker arenaya atama. ortada hem görevlendirmeden ötürü ödüllendirme hem de sakınma var. misal(2), eğri oturup doğru konuşalım, geçen sene f4'ün istanbul'da olmasının, hesapsız bir seçim değil de bi çeşit telafi çabası olduğu da bariz. çünkü ispanya bile olsan 4 senede bir f4 ülkene gelmez (2013-2017) davor felaketi yaşandı, eylül ayında emzik misali f4 lokasyonu açıklandı. partizan'ın açıklanması ise mayıs ayı, hemen 2016-17 f4'ü öncesi

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #1301 : 31 Aralık 2017, 12:44:13 »
Hocam alınma ama hayat sana zor... Bana kalmadı tabi kararı ama sen maç izleyip kendini yıpratma....
Bu komplo teorilerini bırakın da maça bakın... Maçları (maccabi dışında) biz kendimiz verdik... Top 8 de artık ciddiyeti görürüz ama o zamana kadar bizi çıldırtacakları kesin....
Takımın formsuz olduğu aşikar, biraz şimşekleri takımdan uzaklaştırayım dedim. Komplo teorisi benzetmeniz doğru, ama basketbol oyununun doğası gereği komplo teorilerine çok açık olduğu da ortada. Aynı pozisyona üç farklı karar verilebiliyor ve üçü de doğru olarak değerlendirilebiliyor.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Fenerbahçe Doğuş 79-74 Baskonia / Euroleague 16. Maç
« Yanıtla #1302 : 03 Ocak 2018, 19:08:43 »
Euroleague'in ikinci yarısının ve yeni yılın ilk maçında cuma günü Baskonia'yı ağırlıyoruz. Biz ilk yarıyı 9-6 ile beşinci sırada kapatmıştık, Baskonia ise 7-8 ile dokuzuncu sırada kapatmış. İlk maçı deplasmanda 10 sayı farktan gelip 14 sayı farkla kazanmıştık. (69-83)

Bugüne kadar Baskonia ile oynadığımız 16 Euroleague maçının 5'ini kazanırken 11 maçta mağlup olmuşuz. İç sahada ise 8 maçta 4-4 eşitlik var (Deplasman 1-7).

Maç Bein Sports Haber (Şifresiz) ve Bein Sports 3'ten ortak olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Doğuş:

Sloukas - Dixon - Sinan
Wanamaker - Guduric - Melih
Datome - Nunnally
Melli - Barış
Vesely - Thompson - Ahmet

Baskonia

Huertas - Granger - Vildoza
Beaubois - Janning
Timma - M. Gonzales
Shengelia - K. Jones
Voigtmann - V. Poirier - Diop

« Son Düzenleme: 05 Ocak 2018, 23:17:11 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Adamlar bu gece 10 da madrid le oynayacak 48 saat geçmeden bizle..yorgun olacaklardır..vurur geöeriz

Çevrimdışı Erdem

• Üye
  • Yer: Adana
Timma bizim maçta oynamayabilirmis...