Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
İlk yarı 45-38 bitti.

Nunnaly'nin Vesely'ye yaptığı asistler güzeldi ama Vesely'nin posttan pota altındaki Nunnaly'ye yaptığı asist ayrı bir güzeldi.

Guduric son derece güvenli. Potaya gidişleri ya da kendine güvenerek attığı şutlar Bogdanvariydi.

Thompson kendisinden istediğimiz oyunu oynuyor. Savunmada hata yapmazken ribauntlarda da ağırlığını hissettirdi. Yanılmıyorsam ilk yarıyı  8s-4r-1blok ile kapattı.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2017, 16:05:25 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Ve 2.yarıya Bobby Dixon ile başladık. Hoşgeldin koca yürek.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
56-50'den sonra 18-0'lık seri yakaladık. Sloukas double double yaptı.

« Son Düzenleme: 05 Kasım 2017, 18:12:40 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bugünkü antrenman da sona erdi, haftaya görüşmek üzere.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Sloukas biraz zayıf rakip yakalayınca adeta rencide ediyor rakibi, o nasıl 3.çeyrekti öyle.

TBL maçları bizim için iyi bir antreman olmaya başladı. Hem herkes süre alıp kendini hazır tutuyor hem de iyi morâl oluyor bu maçlar.

7 oyuncumuz 8-15 arası sayı dağılımında yer aldı ve tam 30 asist ile oynadık. Süre alan 12 oyuncumuz oldu, 11 oyuncumuz sayı üretti, 9 oyuncumuz asist yaptı. Para versen böyle antrene olamazsın.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ya Melih çok seviyorum seni kaptan  8) senden de bi o kadar iğreti duyuyorum Barış
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2017, 13:52:21 Gönderen: Başar Bükücü »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Nunnaly bu defa maçın oyuncusu anketini kazanacak. İnanıyorum. :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bütün oyuncularımızı rotasyona dahil ettik.En az oynayan Barış Hersek,o da tam 10 dakika.Geçen sene bu vakitler yerli oyunculardan ligde 1 dakika fazla katkı aldığımızda sevinirken bu sezon bütün oyuncular rotasyona katılıyor,bunun kıymetini ALLAH vermesin herhangi bir saaktlık olduğunda veya euroleague'de maçlar sertleşince anlayacağız.Maçın yıldızı bence Kostas.Bugün takımı mükemmel yönetti ama Hakan abi'nin canı sağolsun Nunnally olsun :D,şaka bir yana Nunnally bu sene rolünü tam anlamıyla kabullenmiş,iyi bir ceza atıcısı,savunmada da biraz daha yukarı çıkıyor.Guduric savunmada mükemmel katkı veriyor,bugün hücumda da çok iyiydi ama benim asıl beklentim savunmada sergileyeceği performansta.Jason alışınca daha iyi olacaktır umutluyum,bugün orta mesafeleri mükemmeldi,savunmada temastan kaçınmadı.Veseley'nin repertuarına orta mesafe şutu eklemesi ve bunu mükemmel yapması,hücumda elimize yeni bir alternatif daha kazandırdı.Gelelim kiralık oyuncumuz Berk Uğurlu'ya,topu güzel dolaştırıyor,özellikle son bölümde Egemen ile uyumu umut vericiydi,ilk yarı biterken üç sayı çizgisinin hemen önünde attığı ve ikinci yarıda sol taraftan attığı orta mesafe şutlarını artırarak devam etmesi lazım,delici yönü zaten var.Hakan abi ve diğer büyüklerimin Berk Uğurlu ile ilgili yorumlarını bekliyorum.Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2017, 18:58:57 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
geniş kadro ile Pao ve Oly'nin liglerinde yaşadığı konforu biz de yaşarız...biraz bjk var bizi zorlayacak onun dışı lig hakikaten bu sezon balon

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
geniş kadro ile Pao ve Oly'nin liglerinde yaşadığı konforu biz de yaşarız...biraz bjk var bizi zorlayacak onun dışı lig hakikaten bu sezon balon
Beşiktaş'ta balon abi,eğer bizle yarı finalde eşleşmezlerse finalde rakibimiz Tofaş olabilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Katılıyorum, bizim en rahat rotasyonda olacağımız sene lig son yılların en zayıf haline döndü. Galatasaray, Daçka, Karşıyaka bitik, Banvit i 2 maç üstüste ne hale düşürdük, Efes eh işte ama onlarda son yılların en zayıf kadrosunu kurdular bence. Biraz Beşiktaş, biraz Tofaş var..

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye

Ben de katılıyorum bu dene lig çok kötü..efes düzelmezse bjk ile final oynarız gibi

Cemalex

• Ziyaretçi
Bize rakip olabilecek takım olmaması ligi kötü yapmaz. Lig en iyi takımlarının gücüyle değil ortalama takımlarının gücüyle değerlendirilir. Zaten avrupanın en iyi takımlarından biriyiz ligde bize rakip olmamasınde en büyük pay bizim. Geçen yıldan daha kötü takımlar olduğu gibi daha iyi  takımlar da var. Yeni yükselen takımların hepsi iyiler. Tofaş ve kadro olarak Antep daha  iyi durumda. İBB falan da gayet iyi durumda. Herhangi bir takımımızı al yunan liginde üçüncülüğe oynar. Biz rahat kazanıyoruz diye lig takımlarını kolay sanmayın. Şampiyonluk için rakibimiz yok diyorsanız ona bir şey demem ama eurolig şampiyonluğu için bile 3-4 tane rakibimiz var. Bırakın da ligte rakibimiz olmasın :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
antep ve eskisehir bu sene surpriz sonuclar yapabilecek takımlar..

ilk 4 te biz, bjk ve efes olur gene...4.olacak son takım bu sene ya tofas olur ya dacka...

tofas'ın play off ta eleyemeyecegi tek takım biziz bence, kıstırırsa efes'i ve bjk yi bile eleyebilir saha avantajı falan olursa...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Maçı tamamen izleyemedim, Bobby nasıldı ? Kimse bahsetmeiğine göre vasat diye mi düşüneyim ?

Lig geçen seneye göre daha zayıf, sebebi bize rakip olabilecek takım olması/olmaması değil. Geçen sene her şekilde 4 tane el seviyesinde takım vardı (ki 3 tanesi playoff oynadı, biri son maçta finaliste elendi), üstüne Beşiktaş, Banvit, Karşıyaka (playoff yapamasa da bu senekinden çok iyiydi.) oldukça kuvvetliydiler. Bu sene el seviyesinde bizden başka kimse görünmüyor, yani o 4 takım yerine sadece 1 takım kaldı ki bu bile yeterli bir gösterge bence ligin kalitesindeki düşüş için.