"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim demiş atalarımız. Götsenin itinin arkadaşı olacak Doğuş denen bit yavrusundan başka ne beklersiniz ki. Vesely'nin sağlığında bir şey yok, önemli olan bu, koyverin maçı. Playoffta nasılsa hepsini üst üste koyar rovaşata çakarız.O it arenaya geldiğinde taraftarımız gerekeni yapar. Bu konuda kinciliklerine sonuna kadar güveniyorum
Yasin adlı biri çıkıp kare kare analiz yapmış doğuşu haklı çıkarmak için. Vesely in müdahalelerinden sıkılan doğuş en son o hareketi yapmış ona göre. Hadi diyelim vesely kolunu taktı karşısındaki oyuncuya ve oyuna saygı duyan hiçbir sporcu böyle bir müdahale yapmaz rakibine. Burada doğuşun yaptığı normal bir durum değil vesely nin herhangi bir sakatlık yaşamaması mucize. Geçen seneydi sanırım olynk kevin love a kolunu takıp adamı sakatlamıştı play offlarda adama ızdırap oldu play offlar.vesely nin yaptığı hareket yanlış ama doğuş un hakettiği buydu. Kalkınca bir de vesely e dik dik bakınca az bile yaptı vesely. Her hafta tbf youtube kanalından hakem kararları ile ilgili video yapıyor bakalım bu saçma maç hakkında ne diyecekler merakla bekliyorum
pozisyonun başından itibaren Vesely'ye faul yapıyor Doğuş...uzun oyuncunun koltuk altına girersen dirseğini de dayar dirsek de atar..öyle bir savunma yok ki...ama sağolsun arkadaş sağ kulağını sol koluyla göstermek için bayağı çalışmış
vallaha Volkan abi Veysel ile hakemlerin de arası çok iyi değil zaten burada bok yoluna gitti bizimkisi biraz da doğuş ibnesinin kurduğu tuzağa düşmüş oldu
https://youtu.be/kmFVqlhPJkM?t=452Real setimizi çalmaya çalmış. Ama başarılılar mı konusuna gelirsek