Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bu maç özelinde değil ama maç sonlarını kapatamama maçı koparamama olayı sıkınti yaratmaz ileride umarım. Kısa oyuncular arasında kritik anlarda sapıtmayan yok çok büyük sorun olmaz inşallah

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ne kadar hazır olmasa da ne kadar geçen seneki Dixon olmasa da son topları Dixon kullanmalı artık. Dixon kullansa ne olur bu tarz hücumları. En kötü yine kaybederiz. Aynı filmi 7-8 kere izledik bu sene. Obra da vazgeçmiyor hala. Onu da anlamıyorum. Bu maça özgü değil ama bu sene Obradoviç'in maç içi ve özellikle sonundaki rotasyonları ile oyuna olumlu müdahalesi geçen senelere oranla oldukça az. Bjelicaya, Bogdan'a çizdiği o efsane setleri hatırlıyorum. Bu sene bir tane böyle set göremedim. Gerçi kadromuz da geçen seneki kadro değil bunu da kabul etmek lazım.
Bu maç önemli değil ama ileride avrupada yine böyle maçlar olacak ve sürekli aynı şekilde kaybetmek ciddi düşündürüyor beni

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
cokta tin.... alti ustu lig maci
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

CanCan

• Ziyaretçi
Umarım bu maçın çıktısı Wanamaker'in hiçbir maç topunu kullanmamasının kesinleşmesi olmuştur.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Ne Wanamaker ne Sloukas son topları hiçbir şekilde oynayamadı bu yıl.Takımda da şuan o şutları atmaya aday olacak oyuncu yok bence.Ayrıca Guduric ve Melih'in ellerine gelen her topta fake atıp pozisyonun içine sıçmalarından sıkıldım artık her maç aynı fake fake fake sonra el üstü şut.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Son hücumda olup bitende wanamaker suçlu değil bence, enazından melliden daha fazla değil ve sonuçta o bir organizasyon hatasıydı. Wanamakerın hatası bence 2 sayı öndeyken kaldırıp attığı 3 lüktü. Yetenekli oyuncu hiç sözüm yok, sadece olduğundan fazlasını beklemek ona da haksızlık oluyor. Taraftar böyle bir beklentide olursa haksızlık etmiş olur, teknik ekip bunu yaparsa ciddi hata yapmış olur. Bir lig maçının bizim için çok önemi yok tabi, bunları asıl hedefe giderken yapılan antrenman olarak görüyorum. Ve umuyorum ki eksiklerimiz görülüyor ve gerektiği zaman bunları gidermiş olacağız
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Yenilgi zerre umurumda değil. Şu anki konumumuz ve lig maçı olması sebebi ile bu yenilginin kafaya takılacak bir yanı yok. Benim kafaya taktığım olay farklı.

1- Oyuncuların vücut dili.
2- Bir türlü halledilemeyen sıkıntı.

Nedir beni rahatsız eden oyunculardaki vücut dili? derseniz. Bobby Dixon ve Sloukas'ın değişiklik esnasında koç'a verdiği tepki.

* Maçı izleyenler görmüştür. Koç, Dixon'u oyundan aldığı bir anda kendisine ikaz yapmak istediğinde Bobby hiç oralı olmuyor ve ellerini havaya kaldırarak "Benden bu kadar! Duymak istemiyorum...!" şeklinde hareket ederek direk geçip gidiyor.

* Yine Sloukas'ı oyundan alıp ikaz etmek istediğinde benzer tavırlar. Hiç koçun yüzüne bakmayarak direk yerine oturmak için gitmeye çalışıyor. Koç ısrarla açıklama yapmak istemesine rağmen Sloukas'ta yine bezmiş ve pes etmiş yüz ifadesi ile sandalyesine gitme çabası.

Gelelim bir türlü halledilemeyen sıkıntıya. O da son hücumu oynayamama sıkıntısı.

Nasıl çözülür bilemiyorum ama şu ana kadar ciddi anlamda başımızı ağrıttı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Dixon maalesef azır değil hala...muhtemel play-offlara kadar fayda vermeyecek

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ne kadar hazır olmasa da ne kadar geçen seneki Dixon olmasa da son topları Dixon kullanmalı artık. Dixon kullansa ne olur bu tarz hücumları. En kötü yine kaybederiz. Aynı filmi 7-8 kere izledik bu sene. Obra da vazgeçmiyor hala. Onu da anlamıyorum. Bu maça özgü değil ama bu sene Obradoviç'in maç içi ve özellikle sonundaki rotasyonları ile oyuna olumlu müdahalesi geçen senelere oranla oldukça az. Bjelicaya, Bogdan'a çizdiği o efsane setleri hatırlıyorum. Bu sene bir tane böyle set göremedim. Gerçi kadromuz da geçen seneki kadro değil bunu da kabul etmek lazım.
Bu maç önemli değil ama ileride avrupada yine böyle maçlar olacak ve sürekli aynı şekilde kaybetmek ciddi düşündürüyor beni

Geçen sene Bogdan çözüyordu bunları bire bir..bu sezon maalesef forvetten o katkıyı gelmiyor o zaman da guardlara kalıyor iş..Wana'nın şut seçimi yanlış da değildi bomboş attı ama girmedi...şans

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Geçen sene Bogdan çözüyordu bunları bire bir..bu sezon maalesef forvetten o katkıyı gelmiyor o zaman da guardlara kalıyor iş..Wana'nın şut seçimi yanlış da değildi bomboş attı ama girmedi...şans
Olay orada sutun girmesinden ziyade erken kullanılıp Banvit'e iki hücum Hakkı tanıması. Sureyi düzgün kullansa Banvit tek hücum kullanacaktı en fazla ve en kotu maç uzayacaktı. Boş kaldığı icin gaza da geldi ve oyun aklıni kullanamadı. İceri en etkili pencere eden oyuncumuzken o pozisyonda iceri girse sayı yada faul alabilirdi.
Öte yandan bu tarz kritik sutların Adami degil wanna. Gecen yıldan bu yana bir tane soktuğu boyle sut var mı hatırlamıyorum.
Dixon'in da hazır olmadığını zannetmiyorum. Adam kendisi hazırım dedi kac röportajında.
Kalınic bu sene neredeyse hic oynamadı, barca macinin en kritik yerlerinde sakatlıktan yeni donmuş oyuna girdi mesela. Dixon'a bunu tanımıyor hoca. Real maci mesela farkı açtığımız yerlerde girdi gayet de iyiydi, bir daha oyuna girmedi. Obranin vardır bir bildiği diyelim. Yoksa ben bir mantık kuramıyorum.

CanCan

• Ziyaretçi
Şizofren troller tüm platformlarda "Obra Melih'e vurdu" geyiği yapıyor. Kaptan bir zahmet çıkıp lisan-ı münasiple rahatsızlık duymadığını söylese ya ?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Spekülasyon başlamış, hasta toplumlara saptırılmış haber lazım; bu ülkede yaşamak acı veriyor artık bana...

http://basketdergisi.com/obradovicten-melihe-tokat.html

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
merhaba herkese kac aydir yazmiyordum, simdi gordum videoyu, obradovic tokat atmadi diyen varsa yalan soyluyor, ya da videoyu gormemisdir.

yanlis mi dogru o ayri konu , obradovic'i bunu neden yaptin demek bizi asar, melih yerinde herhangi baska oyuncu olsa bu kadar sakin kalmazdi.

bu melih'e de bu kadar mazlum muamelesi yapilmasi artik baydi ya, hocam begenmiyorsan gonder sinani egehani falan oynat, paso gomuyor melih'e koc.

beni az cok taniyorsunuz , simdiden yaziyorum bana da troll , hain falan demeyin cok agir veririm cevabini, gordugumu yazdim, gote got demek lazim, tokat iste besbelli.

bu da bahsettigim video  https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=xEx-3TIcTQA

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Videoyu herhalde en az 10 kez izledim, bence bu tokat falan değil. Kendine gelmesi için hafifçe vuruyor sadece. Nasıl birine hadi oğlum yaparsın diyip sırtına sertçe vurursun, bunun da ondan bir farkı yok benim gözümde. Oyuncuların silkelenmesi için yapılmış bir hareketten fazlası değil.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
...

bu da bahsettigim video  https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=xEx-3TIcTQA

Tokat atma olayı deyince bende okkalı bir tokat bekledim. Ama gördüğüm kadarı ile hafif bir dürtme. Ha buna rağmen normal mi? denirse, olmasa daha iyi olurmuş ama çok büyütülecek bir konu değil. 

Kızmasını, bağırmasını bir yere kadar anlarım ama tokat olayı, atan kişi Obradoviç'te olsa asla kabul etmem. Dediğiniz gibi; Kadro dışı, takımdan gönderme, ne gerekiyorsa okey. Ama tokat olayı kabul edilemez.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.