Hayvan gibi konsantre olduk, hayvan gibi sert başladık, hayvan gibi top çaldık ve hayvan gibi top kaybı yaptırdık. Bu bölüme 10 üzerinden hayvan veriyorum.
Dersimize mükemmel çalışmışız gerçekten. McCollum ve Stimac'ın savunma zaaflarını bildiğimiz için her fırsatta onların üzerine gittik. Obra Stimac oyundayken JT'yi sürekli sahaya sürdü ve böylece bomboş orta mesafeler bulduk. Brown'un kadroda olmaması sonucu Motum 4 numarada tek kalınca 4 kısayla uzun süre oynadık ve Datome ile onu yorduk. Motum'un yedeği olarak oynayan genç Yiğitcan'ın ekstra 3'lükleri bile hiç etkilemedi. Dragic gibi önemli bir oyuncu da 2.periyotta diskalifiye olunca bu 'hayvani' dönemimiz bizi devreye 57-34 önde götürdü.
3.periyot A.Efes anormal sert başladı. Bizim en büyük sorunlarımızdan olan 'maç içi konsantrasyon kaybı' yine nüksedince 27 sayıları bulan fark 12'ye indi ama Wana sorumluluk aldı, buna Vesely'nin de enerjisi eklenince farkı 20'nin üzerinde tuttuk.
Vesely için sene başından beri diyoruz, en az Ekpe kadar harika kısa savunuyor. McCollum'u 2 kere üst üste kepaze etti baş başa kaldıklarında. İlkinde steps yaptırdı, 2.sinde de blok yapıp ezdi onu.
3.periyotun Wana'nın sorumluluk alıp maçı sürüklediği anlarda 5.faulü gelince tamamen Sinan'a döndü Obra, Dixon'ı hiç düşünmeyip Sinan'a güvendiğini gösterdi. Sinan da son periyotu 7s 3a ile oynadı sanırım. Zaten son periyot topu eline alanın kullandığı bir antreman periyotu oldu.
Sete set oynama yapısı olmayan takımların bizimle sete set maç yapmaları halinde başlarına ne geleceğini bir kez daha gösterdik. Gergincim sen kimsin bizi sete set oyunla yeneceksin?
Dediğimiz gibi, dersimize çok iyi çalışmışız. Güle oynaya silindir gibi ezdik geçtik ve Oly mağlubiyetini unutturduk.
Gel bakalım Trinchieri, gel sen gel.