Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
dopingçi maç oynanırken hücum etmemize bozulmuş

biz de rakip olarak bize karşı oynayamamalarına bozulduk. ter idmanı bile olmadı :)
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Hayvan gibi konsantre olduk, hayvan gibi sert başladık, hayvan gibi top çaldık ve hayvan gibi top kaybı yaptırdık. Bu bölüme 10 üzerinden hayvan veriyorum.

Dersimize mükemmel çalışmışız gerçekten. McCollum ve Stimac'ın savunma zaaflarını bildiğimiz için her fırsatta onların üzerine gittik. Obra Stimac oyundayken JT'yi sürekli sahaya sürdü ve böylece bomboş orta mesafeler bulduk. Brown'un kadroda olmaması sonucu Motum 4 numarada tek kalınca 4 kısayla uzun süre oynadık ve Datome ile onu yorduk. Motum'un yedeği olarak oynayan genç Yiğitcan'ın ekstra 3'lükleri bile hiç etkilemedi. Dragic gibi önemli bir oyuncu da 2.periyotta diskalifiye olunca bu 'hayvani' dönemimiz bizi devreye 57-34 önde götürdü.

3.periyot A.Efes anormal sert başladı. Bizim en büyük sorunlarımızdan olan 'maç içi konsantrasyon kaybı' yine nüksedince 27 sayıları bulan fark 12'ye indi ama Wana sorumluluk aldı, buna Vesely'nin de enerjisi eklenince farkı 20'nin üzerinde tuttuk.

Vesely için sene başından beri diyoruz, en az Ekpe kadar harika kısa savunuyor. McCollum'u 2 kere üst üste kepaze etti baş başa kaldıklarında. İlkinde steps yaptırdı, 2.sinde de blok yapıp ezdi onu.

3.periyotun Wana'nın sorumluluk alıp maçı sürüklediği anlarda 5.faulü gelince tamamen Sinan'a döndü Obra, Dixon'ı hiç düşünmeyip Sinan'a güvendiğini gösterdi. Sinan da son periyotu 7s 3a ile oynadı sanırım. Zaten son periyot topu eline alanın kullandığı bir antreman periyotu oldu.

Sete set oynama yapısı olmayan takımların bizimle sete set maç yapmaları halinde başlarına ne geleceğini bir kez daha gösterdik. Gergincim sen kimsin bizi sete set oyunla yeneceksin?

Dediğimiz gibi, dersimize çok iyi çalışmışız. Güle oynaya silindir gibi ezdik geçtik ve Oly mağlubiyetini unutturduk.

Gel bakalım Trinchieri, gel sen gel.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2018, 17:37:01 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Avrupa Ligi'ndeki maçta da aynısıydı bugün de.:Efes maça tekme tokat başladı..O dirsekler itmeler falan..Bizimkiler sakin kalınca boşladılar..Zaten Boby ile Melih de iplerini çekti...Yalnız kupadaki maçta muhtemel kavga çıkartırır Ergin..onun provasını yaptırdı bugün..Motum sürekli dirsek savundu..uyarı bile almadı...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Temiz oldu. İyi oldu. Datome başlarda biraz tutuktu. (Zaten hoca çok geç aldı oyuna.)

3. periyotun ilk üç - dört dakikasını saymaz isek hep farkımızı hissettirdik.

Thompson pasörlüğü ile, ribauntçuluğu ile ve hatta top sürebilme yetisi dahil, yapabileceklerinin bir özetini sergiledi. Wanamaker ise sadece attığı sayılarla değil, savunmadaki baskısıyla da çok önemli etki yaptı. Maçın oyuncusu konusunda ikisi arasında kararsızım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Perdelemelerin efendisi Thompson...Valla her perdeye çıkışında gözümü kapatıyorum şimdi faul yapacak diye...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Perdelemelerin efendisi Thompson...Valla her perdeye çıkışında gözümü kapatıyorum şimdi faul yapacak diye...

Ona yapılan savunmalar daha masum değil. Düdükler eşit çalınsa biz kârlı çıkarız. Bir de hücumda daha fazla topla buluşturabilsek, kesinlikle çok daha renkli hücum opsiyonlarımız olacak.

Ayrıca her istendiğinde perdeye koşması da güzel. Kısalar pas konusunda cimri olduğu halde o her perdeye hevesle koşuyor.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2018, 21:08:28 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
gayreti isteği iyi de cok acemi be abi..

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Beşiktaş'a 38-14'lük bir giriş yapmıştık, Efes'e bir tık daha ileri götürerek 42-14'lük bir giriş yaptık.Sürklase.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Avrupa Ligi'ndeki maçta da aynısıydı bugün de.:Efes maça tekme tokat başladı..O dirsekler itmeler falan..Bizimkiler sakin kalınca boşladılar..Zaten Boby ile Melih de iplerini çekti...Yalnız kupadaki maçta muhtemel kavga çıkartırır Ergin..onun provasını yaptırdı bugün..Motum sürekli dirsek savundu..uyarı bile almadı...
Abi aynen benim de aklımdan geçti. şu son pozisyon(:D) sonrası emin olabiliriz kupada kesin bir doğuş özdemiroğlu vakası yaşancak.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Güzel bir antrenman oldu. Wanamaker 3. çeyrekte 5 faule ulaşmasına rağmen takımın en skoreri oldu, skor dağılımı harika yani. Aleyhimize çalınan zorlama faullere rağmen hep rahattık. Bu akıcı oyun Brose maçında da devam edecektir.

Bu ergin'in maç sonunda girdiği tripler de basitliğini gösterdi. Öte yandan İsmail Şenol ve Murat Murathanoğlu'nun ergin hayranlığı, 100 sayıya ulaşmak istememizi yanlış bulmaları da komikti.

Murat Murathanoğlu bu tür işlerin Efes'in bir sonraki kupa maçına motive olmasını kolaylaştıracağını işaret etti. Açıkçası ben de gereksiz buldum. Avrupa şampiyonu olmuş bir takımın, zamanında Real Madrid'i 100'e yatırmış bir takımın bu tür işlere takılmaması lazım artık diye düşünüyorum...

Çevrimdışı franz392

• Üye
Murat Murathanoğlu bu tür işlerin Efes'in bir sonraki kupa maçına motive olmasını kolaylaştıracağını işaret etti. Açıkçası ben de gereksiz buldum. Avrupa şampiyonu olmuş bir takımın, zamanında Real Madrid'i 100'e yatırmış bir takımın bu tür işlere takılmaması lazım artık diye düşünüyorum...

Aslında 3. çeyreğin başında bocalamasak ya da son çeyrekte o ana kadar 1 değil de 3 faul yapmış olsak hiç sırıtmayacaktı. Taraftar her zaman 100'ü isteyecek, Avrupa'da da böyle bu. O terbiyesiz herif ve elindeki garip kadro istediği kadar motive olsun, biz bugünkü gibi oyuna kendimize verirsek bir tokat daha yerler. Zaten Obradovic ile 3 sezonda sadece 1 kez Türkiye Kupasını kazandık, artık kazanma vakti geldi.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ergin denen bit yavrusu her şeyi hakediyor. Başka takıma yapılsa doğru olmayacak şeyler ergin ve dopingçi takımına yapılınca doğru oluyor. Yenilginin hazımsızlığıyla gene ampır ampır konuşmuş. Eurolig sonuncusu takımın hatır gönülle iş bulabilen koçu gelip de son eurolig şampiyonuna " eziklik " gibi bir ifade kullanamaz. Karaktersizlik herifin karakteri olmuş.

Reyizi de çok takdir ediyorum. Bu kompleksli dingili başlarda ciddiye almıyordu ve zaman zaman kaybediyordu. Sonra bir gün bu densiz " beni ancak böyle yenebilirsin " dedi ve bir daha reyiz buna zırnık koklatmıyor.Önceden en azından bu terbiyesize insan evladı olduğu için saygı gösteriyordu artık onu da yapmayacak. Hakettiği şekilde muamele ediyor bayılıyorum. Ezim ezim ezileceksin karakter yoksunu insan sıçmığı.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2018, 10:38:59 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Şu 100 sayı işi benim takımıma yapılsa acayip rencide olurdum ne yalan söyliyim. Ergin hakediyor orası ayrı mesele ama.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bizim basketbol kültürümüzde 100 sayı tüm takımların seyircileri için her zaman özellikle büyük maçlarda bir keyif, bir tatmin unsuru olmuştur. Takımlar da genelde seyirciyi kırmamak adına 100.sayıyı atmaya gayret gösterir. Bu durum yıllardan beri hep böyle olmuştur. Bunun bu kadar büyütülmesi gündem değiştirmekten başka bişiy değil. Ergin'in her zaman yaptığı şey.  Efes'in başına geldikten sonra ne değiştirdi? Hiçbişiy. Şimdi de 30 civarı fark yiyince yediremedi. Saçma sapan şeylere sarmaya başladı. Sen Obra'nın elini sıksan ne olur, sıkmasan ne olur. Sen kimsin?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Yahu NBA'de bile bazı takımlar 100 sayıya eriştiklerinde tribündeki seyircisine ödül olarak cips filan dağıtıyor.