Gönderen Konu: Utanmaz Takımın Utanç Topiği (Fenerbahçe / Avrupa Kupaları 2017-18)  (Okunma sayısı 15336 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Ayjut Kocamanda biraz onur biraz gurur olsa geri gelmezdi, kötü hoca, kötü hcalığını geçtim insanda biraz akıl olsa farklı birşeyler denerdi. transferde kulübün milyonlarını yine çöpe arttırması da inanılmaz. hepsini geçtim kalbinde en ufak fenerbahçe sevgisi olsa şu yaşattıklarından sonra bir saniye bile kulüpte durmaz

tarihin en büyük rezaletlerinden birini daha yaşattılar bize.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu kaleci kılıklı patates çuvalını çok mu aradılar acaba... İkisini toplasan bir kaleci etmez; dosta korku, düşmana güven veren ikili.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Elendiğimize üzülmedim çünkü hem ilk maçtan önce bile elenebileceğimizi düşünüyordum, hem de takım benim görmek istediğim Fenerbahçe'den o kadar uzak ki hissettiğim duygu üzüntüden çok tiksinme ve yılgınlık...

Bu sonuçlar başta yıllardır rezil hamleler yapan yönetime ve buna tüy diken Aykut Kocaman'a müstehak. Ama olan yine taraftara oldu. Umarım artık paralı kalemlerin yazdığına inanıp, ilk geldiği 3 yılda düşe kalka çıkılmış bir Uefa yarı finalinden başka bir şey kazandıramamış Aykut Kocaman'a güvenmekten vazgeçerler (2011 şampiyonluğunun yarısından fazlası Alex sayesindedir bence). Geldiğinden beri o kadar çok yanlış hamle yaptı ki az olan kredisini de yerle bir etti.

Yönetimin, daha doğrusu bir yönetim anlayışı eksikliğinin ve kulübün nasıl bir çiftlik haline geldiğinin burada hemen herkes farkında. Evet Aykut Kocaman hala vasat ve korkak bir antrenör, asla Fenerbahçe yedek kulübesinde olmamalı. Ancak o sorunun kaynağı değil, semptom. Sorunun kaynağı Van Persie, Volkan, Ozan da değil. Bu yönetim kaldıkça sadece isimler değişir, biz Galatasaray ve Beşiktaş'ın yıldız takmasını izlemeye devam ederiz.

Ek olarak, Aykut Kocaman basın toplantısından KAÇARAK korkak demekte haklı olduğumu gösterdi. Futbolcuyken izleyemedim belki o nedenle duygusal davranmıyorum, Fenerbahçe'ye emekleri için teşekkürler ama asla takımın başında olmamalı.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2017, 23:29:57 Gönderen: Kutay »
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
En fanatik azılı Fenerbahçe düşmanı gsli yada beşiktaşlı bir adamı klübün,  takımın başına getirsen 3 yıl önceki Avrupa ligini alabilecek kapasitesi olan ve hakem rezaleti ile elenen o takımı alıp da 2 yıllık bir süreçte amatör küme takımına elenecek bir takım haline getiremezdi.

En kaliteli ve büyük takım hissini coşkusunu taraftara yaşatan Nani, Sow, Lens, Kjaer gidi adamları tek tek takımdan uzaklaştırıp yerlerine seviye seviye düşen adamları takıma almak klübü sabote etmekle eşdeğer gözümde.

Vardar gibi takıma 180 dk sadece duran toptan refleks bir dokunuşla tek gol atmayı başarmak, iki maçta da yenilmek, pozisyona dahi girmekte zorlanmak bir futbol ayıbıdır. Bugün Türkiyede yok artık Yeni Malatya da mı bizden iyi vs deniyordu ya hani, iddia ediyorum hiç bir takım bu Vardar denen amatör takıma elenmezdi.

- Hazırlık maçları dahil toplam 12 maç yaptı bu takım bu sene. Golcüleri bu 12 maçta gözlerinize inanamayacaksınız 0 gol attı. Evet 12 maçta SIFIR gol.

- İki tane pehlivan gibi, ağır siklet, besili kalecisi var, ikişer ikişer alıyorlar topları içeri. Üstelik jeneriklik gollerle.

- Orta sahaya beyin ve forvet arkası bir adam alıyorsun, 7 milyon euro sayıyorsun avrupada oynayamıyor. Zekaya bak!

- Bu takımın sorunu stoper veya golcü transferi ile çözülmez. Bu takımın kalite sorunu var. Sil baştan yapılması gerek. Bana göre 2-3 isim hariç kadronun tamamı revize edilmeli ama o da bu saatten sonra yapılamaz.
- Bu takımın kötü ve takıntılı bir antrenörü var. Eski kafalı, garanti ve RİSKSİZ! bir futbol mantalitesi ile oynatıyor takımı ama onda da başarılı olamıyor.
- Ve bu takımın ego ve hırs saplantısı artık gözlerinden fışkıran takıma zarardan vermekten öte artık iyice batağa sokan bir başkanı var.

Bunların tamamı değişmeden erkek basketbol hariç Fenerbahçe taraftarına gülmek, huzurlu ve mutlu hissetmek haram.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Takım düzelene kadar yazacağım son ciddi yazı bu olacak.
Hiç boşuna kadro, hoca vs tartışmasına girmeyin, aziz yıldırım klubün başında kalıp bizimle taşak geçmeye devam ettiği sürece (bakın başkanlık, yönetmek falan demedim çünkü yapılan gerçekten taraftarla alay etmekten başka birşey değil) hiçbir şey bugünden iyi olmayacak tesadüfi 3-5 şey dışında...

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
Allah Zeljko'ya zeval vermesin, ondan  başka tutunacak dalımız yok...

Çevrimdışı Murat

• Üye
Takım düzelene kadar yazacağım son ciddi yazı bu olacak.
Hiç boşuna kadro, hoca vs tartışmasına girmeyin, aziz yıldırım klubün başında kalıp bizimle taşak geçmeye devam ettiği sürece (bakın başkanlık, yönetmek falan demedim çünkü yapılan gerçekten taraftarla alay etmekten başka birşey değil) hiçbir şey bugünden iyi olmayacak tesadüfi 3-5 şey dışında...
İMZA

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
En fanatik azılı Fenerbahçe düşmanı gsli yada beşiktaşlı bir adamı klübün,  takımın başına getirsen 3 yıl önceki Avrupa ligini alabilecek kapasitesi olan ve hakem rezaleti ile elenen o takımı alıp da 2 yıllık bir süreçte amatör küme takımına elenecek bir takım haline getiremezdi.

En kaliteli ve büyük takım hissini coşkusunu taraftara yaşatan Nani, Sow, Lens, Kjaer gidi adamları tek tek takımdan uzaklaştırıp yerlerine seviye seviye düşen adamları takıma almak klübü sabote etmekle eşdeğer gözümde.

Vardar gibi takıma 180 dk sadece duran toptan refleks bir dokunuşla tek gol atmayı başarmak, iki maçta da yenilmek, pozisyona dahi girmekte zorlanmak bir futbol ayıbıdır. Bugün Türkiyede yok artık Yeni Malatya da mı bizden iyi vs deniyordu ya hani, iddia ediyorum hiç bir takım bu Vardar denen amatör takıma elenmezdi.

- Hazırlık maçları dahil toplam 12 maç yaptı bu takım bu sene. Golcüleri bu 12 maçta gözlerinize inanamayacaksınız 0 gol attı. Evet 12 maçta SIFIR gol.

- İki tane pehlivan gibi, ağır siklet, besili kalecisi var, ikişer ikişer alıyorlar topları içeri. Üstelik jeneriklik gollerle.

- Orta sahaya beyin ve forvet arkası bir adam alıyorsun, 7 milyon euro sayıyorsun avrupada oynayamıyor. Zekaya bak!

- Bu takımın sorunu stoper veya golcü transferi ile çözülmez. Bu takımın kalite sorunu var. Sil baştan yapılması gerek. Bana göre 2-3 isim hariç kadronun tamamı revize edilmeli ama o da bu saatten sonra yapılamaz.
- Bu takımın kötü ve takıntılı bir antrenörü var. Eski kafalı, garanti ve RİSKSİZ! bir futbol mantalitesi ile oynatıyor takımı ama onda da başarılı olamıyor.
- Ve bu takımın ego ve hırs saplantısı artık gözlerinden fışkıran takıma zarardan vermekten öte artık iyice batağa sokan bir başkanı var.

Bunların tamamı değişmeden erkek basketbol hariç Fenerbahçe taraftarına gülmek, huzurlu ve mutlu hissetmek haram.

Bu kadar güzel anlatılırdı. Yazsam buna benzer şeyler yazacaktım. Ama değmez dedim sonra. Ne bu başkan, ne bu hoca, ne de oyuncu topluluğu için... Bir tanesini bile görmek ve duymak istemiyorum. Canları cehenneme... Topunun...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Biz şampiyon olacağız
Detaylara yorum yapmıyorum ama şampiyon olacağız inanıyorum

Cem, seni seviyorum kardeşim. İyimserlikte kendini bile aştın. :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Konu başlığını değiştirmekte; bir şeyler unutulmasın diye de, hep sabit tutmakta yarar var.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Konu başlığını değiştirmekte; bir şeyler unutulmasın diye de, hep sabit tutmakta yarar var.

Son derece yakışmış başlık bu takıma.

Sıfırdan kurulan, antrenörü yeni takımların coşkusunu görüyoruz. Sadece Aziz döneminde aldıkları şampiyonluklarla iki yıldız takacak adamlar. Düşmanım olsa bu kadar bana fayda sağlayan, beni yücelten, keyiflendiren, para kazandıran, başarılı olmamı sağlayan böylesi bir düşman isterdim. Aramakla bulunmaz bir nimet.
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 09:18:58 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ya ne desem bilemiyorum.Aziz Yıldırım zaten Galatasaraylı onu bilmeyen yok,Aykut Kocaman'ın eleştireceğimiz yönleri var ama tek suçlu Aykut Kocaman mı?Zamanında Löw-Zico-Ersun'u kovup şampiyonlukları Galatasaray'a peşkeş çeken Aziz ve manevi evladı Volkan varken suçlu aramaya gerek yok.Takıma ofansif orta saha alıyorsun adam ön elemede oynayamıyor,bu kadar rezil yönetim nası olur anlamıyorum?Aziz-Volkan-Persie-Topal gitsin,Aykut Kocaman rahat çalışma ortamıı bulacaktır,işte o zaman istene futbolda oynanır.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Aziz in gittiğinin ertesi günü volkan bile adam olur.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ya ne desem bilemiyorum.Aziz Yıldırım zaten Galatasaraylı onu bilmeyen yok,Aykut Kocaman'ın eleştireceğimiz yönleri var ama tek suçlu Aykut Kocaman mı?Zamanında Löw-Zico-Ersun'u kovup şampiyonlukları Galatasaray'a peşkeş çeken Aziz ve manevi evladı Volkan varken suçlu aramaya gerek yok.Takıma ofansif orta saha alıyorsun adam ön elemede oynayamıyor,bu kadar rezil yönetim nası olur anlamıyorum?Aziz-Volkan-Persie-Topal gitsin,Aykut Kocaman rahat çalışma ortamıı bulacaktır,işte o zaman istene futbolda oynanır.

10 kişi savunma yapan takıma karşı, muhakkak gol bulman gereken maçta forvet çıkarıp forvet alarak değişiklik yapan birisinden söz ediyoruz yahu. Altı üstü vasat bir hoca işte. Kötü demiyorum, ama Türkiye'nin en büyük spor kulübünün en önemli şubesinin emanet edileceği bir futbol dahisi, teknik taktik üstadı da değil sanırım. Tabii takım kalitesi Konyaspor ve Ankaraspor seviyesine düştükçe, taraftar olarak vizyonumuz da oralara düşüyor ve Aykut Kocaman bu takımın başına layık görülebiliyor. Bunu da yadırgamıyorum. Çünkü bize vizyonumuzu kaybettirdiler.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Hastalığın adı  aziz yıldırım'dır .O  defolmadıkça  düzelmez.
O da  kendiliğinden defolmayacağından futbol branşının ruhuna  el fatiha.