Gönderen Konu: Marko ''The Next One'' Guduric  (Okunma sayısı 83603 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Marko ''The Next One'' Guduric
« Yanıtla #360 : 25 Ocak 2025, 02:58:32 »
Yerden yere vurulacak, çünkü 10 sene oldu artık, olsun artık the next one.

Peki. Evvelki yıl Olympiakos seyircisi  de Sloukas için benzer şeyler düşünüyordu, geçen sene açılmadı şemsiye. Ne diyeyim yerden yere vuracakların klavyelere dokunan parmaklarına şimdiden güç kuvvet versin Allah. Aynen devam...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #361 : 25 Ocak 2025, 11:14:40 »
Birçok kez dile getirdiğim gibi ben öncelikle sporcunun vücut diline, sahadaki mücadelesine ve takıma adanmışlığına bakarım. Marko'yu bu zamana kadar birçok kez sıçıp sıvarken gördüm ama hiçbir zaman boş vermiş, umursamaz görmedim. Hata da yapsa her zaman sorumluluk almaya çalışan, takımı toparlamaya, motive etmeye çalışan birisi olarak gördüm. Bence bu yeterli.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #362 : 25 Ocak 2025, 12:17:17 »
Birçok kez dile getirdiğim gibi ben öncelikle sporcunun vücut diline, sahadaki mücadelesine ve takıma adanmışlığına bakarım. Marko'yu bu zamana kadar birçok kez sıçıp sıvarken gördüm ama hiçbir zaman boş vermiş, umursamaz görmedim. Hata da yapsa her zaman sorumluluk almaya çalışan, takımı toparlamaya, motive etmeye çalışan birisi olarak gördüm. Bence bu yeterli.

Önceden de yazdım Marko gibi adanmış oyunculara saygım var gerçek Fenerbahçe'li kaptan olacak adam ama işte amasi var sezonun belli dönemlerinde böyle çıkışları oluyor hah tamam artık oldu diyorum en kritik dönemde sivamaya başlıyor yanlış tercihlerle inşallah bu sene f8/f4 dönemlerinde artık bunu yaşamayız

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #363 : 25 Ocak 2025, 16:40:39 »
Dün akşamki maçla ilgili bölüme de yazdım. Bu çocuk iyi bir yan parça.  Efes'in Simon'a biçmiş olduğu rolü biz yıllardır bu oğlana biçemedik.  Defoları belli zaten. Rakipler defolarını öne çıkaracak önlemleri alır, doğru dürüst alternatifi de olmadığı için dımdızlak kalırsın sezonun en kritik maçında. Yıllardır bu çocuğun arkasında duran biri olarak yazıyorum, önümüzdeki yıllarda da bir oyun kurucu alınmayıp direksiyon ona verilecekse gönderilsin ağbi. Biz de kurtulalım bu ızdıraptan o da. Bu tür beklentilere girilmezse Guduric çok değerli parça. Yokluğunu çok hissederiz, tıpkı şutu olmayan Calathes ve sırık Papa gibi...

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #364 : 05 Şubat 2025, 00:29:23 »
Sendeki beyni kuşa taksak kuş ters uçar salak erif. Birkaç maç kıpırdanınca acaba mı dedim yok bir ileri iki geri takımı baltalamaya devam. Kaptırdığı topa bak. Bütün emekleri çöpe atıp gergin itini geseli itleri sevindirdi.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #365 : 05 Şubat 2025, 01:35:08 »
Atsan atılmaz satsan satılmaz sövsen sövuümez iki arada bir derede birakan enteresan gudubet bir adam. Son 6 maçlık periyotta inanilmaz işlere imza attı ama gel gelelim sadece bir hatasıyla maçın içine ıçtı. Son hücum için rakip yarı sahaya ilerlerken herkesin içinde 'Ulan yoksa" kuşkusu eminim birakmistir. Ulan yine eski Guduric olup sahanın ortasina birakacak mi diye eminim geçmistir. Çok büyük kredi biriktirdin o yüzden ağır da yazacak acımasızlığı göstermeyecegim.

Senden ricam maçın en kritik aninda pota altimizdan rakip yarı sahaya topu yonlendirici olarak getirme. Getirme ki en büyük duygularimizin katili olma.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #366 : 05 Şubat 2025, 01:40:10 »
Atsan atılmaz satsan satılmaz sövsen sövuümez iki arada bir derede birakan enteresan gudubet bir adam. Son 6 maçlık periyotta inanilmaz işlere imza attı ama gel gelelim sadece bir hatasıyla maçın içine ıçtı. Son hücum için rakip yarı sahaya ilerlerken herkesin içinde 'Ulan yoksa" kuşkusu eminim birakmistir. Ulan yine eski Guduric olup sahanın ortasina birakacak mi diye eminim geçmistir. Çok büyük kredi biriktirdin o yüzden ağır da yazacak acımasızlığı göstermeyecegim.

Senden ricam maçın en kritik aninda pota altimizdan rakip yarı sahaya topu yonlendirici olarak getirme. Getirme ki en büyük duygularimizin katili olma.

Maç ile ilgili bölüme yazdım ama burada da paylaşmak isterim:

Guduric'in adı çıkmış. Verim alacağın varsa da alamazsın zaten bu saatten sonra. Yirmi kez yazmışımdır, 1 oynatılacaksa, onun eline bakılacaksa gönderilsin, yan parça olacaksa kalsın diye. Giderse de olacakları yazayım. Geçtiğimiz yıl F4'te ve bu akşam olduğu gibi Sloukas'ı izlediğimiz gibi izleriz söve söve. Elin oğlu Guduric'i nasıl kullanacağını bilir. bizim gibi ısrarla, senelerce eline vermez topu...

Kabahat son topta ona güvenen(ler)de. Öte yandan Nigel Hayes'in yediği halt Guduric'in yaptığı hatadan 10 kat daha büyük bir hata. Süre var, kaldırıp şut atıyor, rakibe süre bırakıyor, o sürede de telafisi olmayan bir faul yapıyor. Guduric'in pozisyonunda Sloukas ayakla alıyor topu, onu da ekleyeyim...
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2025, 01:40:28 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #367 : 05 Şubat 2025, 10:27:00 »
Maçın içine esasen Hayes etti ama günah keçileri asla değişmez.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #368 : 05 Şubat 2025, 23:53:39 »
Maçın içine esasen Hayes etti ama günah keçileri asla değişmez.

Yok abi ya tamam diğeri de dingil ama fitili ilk bu yakıyor. 2017 de geldi bize, 8 senede şu hatalarını bırakamadı gitti. 2 maçta da kazanacakken milletin yendiği panaya 2 de 0. Olası bir çeyrek final ya da f4 eşleşmesinde gelirlerse geçmiş olsun.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #369 : 06 Şubat 2025, 10:48:09 »
Yok abi ya tamam diğeri de dingil ama fitili ilk bu yakıyor. 2017 de geldi bize, 8 senede şu hatalarını bırakamadı gitti. 2 maçta da kazanacakken milletin yendiği panaya 2 de 0. Olası bir çeyrek final ya da f4 eşleşmesinde gelirlerse geçmiş olsun.
Kostas'ın topu ayağıyla çelmesi de Marko'nun suçu değildir artık diye düşünüyorum.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #370 : 06 Şubat 2025, 11:46:55 »
Kostas'ın topu ayağıyla çelmesi de Marko'nun suçu değildir artık diye düşünüyorum.

Tüm maç belki son 1.5 aydaki performansından uzaktı ama o son top kaybı çok fahiş bi hakem hatasıydı, topu vurduğu yer , açısı vs teknik olarak yanlış değildi, anormal olan kostasın oraya ayağını sokması ve hakemin bunu atlamasıydı
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2025, 11:47:16 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #371 : 06 Şubat 2025, 14:12:47 »
Tüm maç belki son 1.5 aydaki performansından uzaktı ama o son top kaybı çok fahiş bi hakem hatasıydı, topu vurduğu yer , açısı vs teknik olarak yanlış değildi, anormal olan kostasın oraya ayağını sokması ve hakemin bunu atlamasıydı
Ama işte tek bir hakem hatası maçın kaderini değiştirirken bile günah keçisi Guduric oluyor. O seviyede adı çıkmış. Halbuki kaç maçtır gayet iyi oynuyor ve bence bu sene genel olarak pek de eleştiri hak etmiyor.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #372 : 06 Şubat 2025, 14:13:51 »
guduricin orda hatası karşısında sloukas varken gereksiz dribling yapması vurup geçse eksileceklerdi

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #373 : 06 Şubat 2025, 17:20:27 »
Ama işte tek bir hakem hatası maçın kaderini değiştirirken bile günah keçisi Guduric oluyor. O seviyede adı çıkmış. Halbuki kaç maçtır gayet iyi oynuyor ve bence bu sene genel olarak pek de eleştiri hak etmiyor.

Ağbi yok, çok defa yazdım, mesele Guduric  değil, bu lobisizlik dahilinde Nunn da bizde olsa Sergio Llull da bizde olsa çok fazla bir şey değişmeyecek. Temel sorun bu şubenin sahipsizliği. Hadi ayak pozisyonu gözden kaçtı diyelim, iki tane uyduruk atış halinde faul çaldılar Gergin'in challangeları sonrasında. Çalınmayan stepsler, fauller cabası. Hızlı hücumda koluna indirdiler baltayı Guduric'in, döndü top sayı yedik zurnanın zırt dediği yerde.  Art niyetli olmayan bir hakem üçlüsü olsa zaten son bir dakikaya en az 8-9 fark önde gireceksin. Yalnız son maçta değil Olympiakos maçı da aynı, bizim kullandığımız 13 faul atışına karşın rakip 36 faul atışı kullandı. Haa, yendik mi? Yendik! Nasıl? Minimum hata ile oynayarak! Bu takımın hiç mi hata yapma lüksü olmayacak Allah aşkına! Panası, Real Madrid'i oluk oluk sıçtığı günde hakem iteklemesi ile maç alıyor... RM-Partizan play off eşleşmesinde çıkan cezaları hatırla. Bütün olayları başlatan taraf Real Madridli oyuncular, gittiler onların yanı sıra Punther'a da ceza verdiler, Partizan'ın kolunu kanadını kestiler. Play offta elenecek takım gitti eurolegue şampiyonu oldu...

Efes euroleague şampiyonu olduğu sene F4'te görev almayan hakemleri yazayım:

Luigi Lamonica, Robert Lottermoser, Damir Javor ve Anne Panther... Dört isim de organizasyonun en önemli tetikçisi...

Bir halt bildiğimden değil de Tuncay Özilhan bu hakemler görev alırsa sponsorluğu çekerim gibisinden tehditler savurdu belli ki... Lobi böyle yapılıyor olsa gerek. Geçtim lobi yapmayı son euroleague seçiminde yönetimimiz mevcut euroleague yönetimini destekledi. Üstelik üç galibiyetimizin silindiği, RM, Pana ve Asvel deplasmanlarında çatır çatır doğrandığımız, defalarca özür mektubu aldığımız bir süreçte. De Colo CSKA forması giyerken çıkan düdükleri hatırla, bir de bizim formamızı terletirken çalınmayan düdükleri hatırla. Moskova'da burnundan oluk oluk kan akmıştı, normal faul çalındı, daha ne diyeyim. Itoudis'in iyi bir koç zannedilmesinin müsebbibi de CSKA lobisiydi. Hakem desteğini çıkar, doğru dürüst şampiyonluğu yok herifin.

Hülasa taraftarımız sahipsizlik yüzünden saracak yer arıyor. Futbolda da böyle, basketbolda da, voleybolda da...  Günah keçisi dün Sloukas'tı, bugün Guduric, yarın bir başkası olacak, voleybolda bugün Meliha, seneye Hande olur.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #374 : 06 Şubat 2025, 19:48:21 »
Bazen cok acimasiz olabiliyoruz guduric zaman zaman düşüşler yaşasada iyi bir fenerbahceli iyi bir basketbolcu kendisi ben kendisini cok seviyorum sahsen.Hatalar her zaman olabilir ayrica pana macinin hic bir oyuncuya yazilmamasi gerekiyor hakemler agzimiza sictilar.sloukas ayagiyla dokunuyor topa ve top kaybi oluyor.Ayrica elden bile verebilir topu bu onun karakterini basketbolculugunu etkilemez.Son toplarda her zaman topun elinde oldugu oyuncu takimin 1 numarasi olmasi gerekiyor ki boyle top kayiplari yasanmasin.