Gönderen Konu: Jason Thompson  (Okunma sayısı 69621 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Jason Thompson
« Yanıtla #60 : 25 Ekim 2017, 09:28:35 »
Zaman zaman Twitter'da falan kıyaslamalar görüyorum da Thomas Robinson, James Thompson'ın sol t..., sol eli bile olamaz. Bu çok açık ve net.

Aksini iddia eden de, "ben basketboldan bir bok anlamam, beni bir halt sanıp, iddiamı ciddiye almayın!" demek istiyordur. Yani böyle okumak gerek.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #61 : 25 Ekim 2017, 10:08:41 »
Zaman zaman Twitter'da falan kıyaslamalar görüyorum da Thomas Robinson, James Thompson'ın sol t..., sol eli bile olamaz. Bu çok açık ve net.

Merak ediyorum da; eğer bu bir destekse, Jason Thompson bu şiddetli desteğin neresinde kalıyor  :)
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2017, 10:08:55 Gönderen: friendchip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #62 : 25 Ekim 2017, 10:26:25 »
Merak ediyorum da; eğer bu bir destekse, Jason Thompson bu şiddetli desteğin neresinde kalıyor  :)
Biraz bekleyelim bence netlesecek her şey.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #63 : 25 Ekim 2017, 20:32:46 »

James değil Jason, bu kırmızı ondan :)

Bugün 10r bekliyorum kendisinden, sayı zaten bulur bir şekilde. Dunston ve Stimac'ın karşısında bir fark yaratmalı artık.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #64 : 25 Ekim 2017, 22:13:19 »
Acayip fake yiyor :/

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #65 : 26 Ekim 2017, 00:02:47 »
İsteği falan çok hoş ama en azından hücum setlerini biraz öğrense iyi olur.  sloukas setin devamını getirmek için ittirdi en son perde yapsın diye spacing olarak biraz sıkıntı yaratıyor öğrenilemeyecek şey değil ama bu dönemde ufak bir sıkıntı savunma özelinde biraz daha sakin kalsa sürekli zıplamasa daha iyi olabilir. Ribaund temel özelliği olan bir kardeşimizi çin basketbolu çok bozmuş ocak ayına kadar atlatır umarım

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #66 : 26 Ekim 2017, 01:58:50 »
Savunma yapma alışkanlığı kazandıkça daha iyi olacak. Şu an yardımlara geç kalan ve ayakları yere basmayan oyuncu görünümünde... 3 ay sonraki durumunu merak ediyorum. :D
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2017, 01:59:21 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 26 Ekim 2017, 11:18:37 »
Umudum git gide azalıyor. İnanılmaz derecede ayarsız ve beceriden yoksun bir hali var. Ribaunda çıkıyor rakibinin üzerine çullanıyor. Perdelerde sürekli hücum fauller. Zaman zaman blok yapsa da hiçbir caydırıcılığı yok potaya giden gidene. Her hareketinde amatörlük var resmen. Şimdiye kadar büyük bir hayalkırıklığı. Şimdiye  kadar ne olduki zaten 1 ay diyeceksiniz de adama ribaunda girerken rakibini ezmemesi gerektiğini anlatmaya da gerek olmamalı. Orta mesafe şutu hariç hiçbir faydası yok savunmada ise zararı faydasından büyük.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : 26 Ekim 2017, 11:42:59 »
Jason ;
20:25 dak süre almış 6.7 sayı    55.6%   0%   0%   0.7   4.3   5 rib    1.7   asist 1 top çalma    1 kayp            1 blok              9,3 pır ile oynamış

Melli ne yapmış
26:36 dak süre almış    7 sayı    50%   25%   100%   2.3   4.3   6.7rib   1       asist   0 top çalma    1.3 top kayıp    0.7 blok       8.3 pır ile oynamış

yorumsuz..
çok şey yazılır da insanların beklenti ve algılarını ben çözemiyorum
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2017, 11:44:33 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #69 : 26 Ekim 2017, 11:43:47 »
Abiler Jason Thompson ilerleyen zamanda başımızı ağrıtacak benden söylemesi.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2017, 11:44:15 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #70 : 26 Ekim 2017, 11:48:09 »
James değil Jason, bu kırmızı ondan :)

Bugün 10r bekliyorum kendisinden, sayı zaten bulur bir şekilde. Dunston ve Stimac'ın karşısında bir fark yaratmalı artık.
Haha, kafa feci gitmiş. :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #71 : 26 Ekim 2017, 11:49:21 »
New Kalinic case is loading...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : 26 Ekim 2017, 11:52:52 »
New Kalinic case is loading...
abi en büyük sorun Ekpe'yi unutamıyor insan ve Jason'dan ekpe gibi oynamasını bekliyoruz
ama uzun rotasyonumuz artık Melli Jan ve Jason üçlüsünden oluşuyor buna alışmak lazım , yeni düzen yeni sistem yeni alışkanlıklar

Jason hataları var yanlışları var adapte olamama durumu var bunu anlayamıyor insanlar çok garibime gidiyor

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #73 : 26 Ekim 2017, 12:30:15 »
Çok hata yapması, iyi noktalara geleceğinin göstergesi. Neticede 31 yaşında bu adam, elbet hatalarından ders çıkaracak.

Çin Ligi gibi sen-ben gitsek 20 sayı ortalamayla oynayacağımız bir ligden Avrupa'nın en elit seviyesine geldi. NBA'den Çin'e, Çinden de Avrupa'nın tepesine gelmek hep makro sıçrayış. Son 15 ayında bambaşka basketbol oynanan yerlerde dolaşması onu da şaşkın ördeğe çevirmiş durumda.

Ben güveniyorum, muhakkak iyi noktaya gelecek. Bilinçli bir şekilde çok çalışıyor. Kasım ayı da feda olsun kendisine, aralıktan itibaren gözle görülür düzelme olacaktır kendisinde.

Mesela Atina deplasmanında kendisinden çok iyi bir oyun beklersek hataya düşeriz. Bırakalım yine 4 faulünü yapsın, Vesely-Melli ikilisini dinlendirsin. JT için Atina deplasmanı hedef maç değil.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #74 : 26 Ekim 2017, 14:04:16 »

Günümüzde toplumsal yapının özellikleri oldukça kısa sürede değişim göstermektedir. Bu durumun bir yansıması olarak geçmişte aile bireylerinin tercihine göre konulan isimler zamanla kişi üzerinde bir takım rahatsızlıklar doğurabilmektedir. Örneğin bir zamanlar toplumda yaygın bir şekilde kullanılan “Satılmış” ismi günümüzde alay ve gülünç konusu olarak algılanabilmektedir. Bununla birlikte kişinin hayatında sonradan ortaya çıkan durumlar hali hazırdaki isminin kötü anılmasına yol açabilmektedir. Yine kişiler sahip oldukları isimlerle kendi karakterleri arasında ilişki kuramamakta bu durumdan dolayı mutsuzluk duyabilmektedir. Buna benzer durumlarda günümüzde sıklıkla başvurulan işlemlerden biri isim değişikliğidir. Türk Hukukuna göre bu işlemin yapılabilmesi için Medeni Kanunun 27. maddesine göre isim değiştirme davası açılması gerekir.
Kaynak Linki : http://www.mihcihukuk.com/isim-degistirme-davasi.html/

"Biraz bekleyelim" deyince, herhalde adını değiştirecek bizim oğlan, bu Jason da var bir numara diye düşündüm :D
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis