"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1-2 haftaya her şeyin kokusu çıkar bununla yönetimin ve ya başkanın görevde kalıp kalmaması değil Beşiktaş'de adalı ve havutçu bıraktıda n oldu yine ceza aldılar. bu arada cem abinin dediği gibi artık konuşursam yok buralar yıkılır şuralara bişe olmaz bundan sonra konuşması hiç bir fayda getimez bi laf varda burda kullanmak istemiyorum. bundan sonra bize düşen o kupayı o müzeden çıkartmamak.Dün demirörenin lafından sonra seçimlerden sonra her şeye hazırlıklı olmalıyız zaten 2-3 senedir mazoşist olduk çıktık bundan sonra koymaz ama bünyesi zayıf olan arkadaşklara uyarımdır.
Herşey hazırlıklı olmaktan kastınız puan silme ve küme düşmeyse ben hazırım.Başımıza zaten olmaz denilen işler geliyor.En basitinden bu iş bitti denilip ertesi sene men cezası yememiz
Küme düşme gibi bir ceza veremezler yapacakları tek şey puan silme pazarlıklarına girmek olabilir .
aynen kardeşim kastım oda zaten onuda hazırlıklı olmayanlara dedim yoksa dediğin gibi hepimiz hazırız. yada öyle görünmeye çalışıyoruz.ama emin ol bende dahil o karar çıktığı zaman dağılıcaz şahıs olarak diyorum şimdi bu tamamen rol yapıyoruz. HEPİMİZ !!!!
Puan silmeyi geçin 2011 i alırlarsa esas o zaman büyük sorun olur
abi seçimlerden sonra kaçınılmaz son odur zaten.
Benim o konuda duruşum net.2011 şampiyonluğu alınacaksa biz küme düşelim.O kupa müzeden çıkarsa yönetim gidip TFF'ye bizi düşürün yazısını versin.
Nasil onemli? Bir tarafta Trabzonspor'un kankasi olan Hukumet, diger tarafta ise Fenerbahce dusmani Cemaat...
yeniden yargılama için dedim.
O bize uymuyor...Bizi kapsamıyor
Evet, Adalet Bakani bizzat aciklama yapti gecen.