Sloukas ve vesely arkasına teneke bağlanarak gönderiliyordu daha bir kaç yıla kadar. Geçmişte şunlar söyleniyordu bunlar söyleniyordu demeye gerek yok. O dönemde neler söylendiğini ve benim de karşılığında neler söylediğim arşivde yazıyor.
Sloukas geçmişten beri dikkat ederim Boby'ye doğru dürüst pas vermez. Eskiden çok daha dikkatimi çekerdi, maçlar kazanıldıkça yada rahat kazanıldıkça dikkat etmemiş olabilirim ama bu maçta çok barizdi. Normal sürede önce boştaki boby'ye vermeyerek melli'ye çok zor bir top attı ve melli bloğu yedi, sonra yine kimseye pas vermeyerek 24 saniyeyi yedi, son hücumda da yine kimseye pas vermeyerek kendi kullandı ve şans yardım etti bir anda boş kalarak sayıyı attı. Son uzatmada boby ısrarla top istiyor o yine içeri zorlayarak kimseye pas vermeden top kaybetti.
Bunlar ima falan değil gördüğüm şeyler. Bir istatistik çıksa maçlarda en az pas verdiği ismin boby olduğuna kalıbımı basarım.
Öte yandan yorgunluk vs laflarına karşılık takımda bir hafta önce çok iyi oynayan green var, son maçlarda adeta cem abisini yine göt eden ve özüne dönen bir guduric var ve melih varken bu oyuncularda ısrar eden koçtu. Ayrıca ne olursa olsun beni bilen bilir her mağlubiyetten sonra kaybedilen maçların böylesine önemsizleştirilmesini ve sıradanlaştırılmasını kesinlikle kabul edemiyorum ben.
ne yapalım abi
ne diyelim tavsiye versene
Allah belalarını versin nasıl yenilirsiniz mi diyelim , ne densin misal
yazıklar olsun hepinize filan mı diyelim
ulan herkes üzülüyor her taraftar her oynadığı maçı kazanmayı ister dundan daha doğal ne olabilir ki ?
ama formatı bilen takıma güvenen herkes bu işin sonucunun f4e kalmak ve oradaki 2 maçı kazanmak olduğunu biliyor
belki de insanlar olumsuzluktan negatiflikten çok yoruldu biraz bazı şeylere tutunmak istiyor olaiblir mi
veya kendisine bu güzellikleri yaşatan bu takıma tolerans gösteriyor olabilir mi ?
şu betaz Türk kafasından az sıyrıl ya kurban olayım
lider bitirince şampiyon oluyor muyuz ?
euroleague formatının ne olduğunu hepimizden iyi biliyorsun 50 yaşına geldin