Sevgili İlhan abiye Kostas konusunda katılmıyorum açıkçası. Kostas takım içinde birinin sivrilmesine bozulacak ya da birine bilinçli şekilde kafayı takacak bir adam değil. Hadi mevcut kadroyu geçtim ama eskiden kadroda olup, şu an olmayan oyuncular bile Kostas'la ilgili hep olumlu konuşuyor. Ki bir yerden gittiğin zaman istediğin gibi sallarsın ama bu adamla ilgili negatif bir şey duymadım. Art niyetli davranacak en son adamlardan biridir kısaca..
Obradovic'in bazı tercihlerini sorguluyoruz ama koçun belli noktalarda risk alarak bazı şeyleri denediğini düşünüyorum. Bu tip maçlarda bu denemeleri yapmayacaksa hangi maçlarda yapacak? İstanbul BBSK karşısında mı test edersiniz bazı beşleri yoksa Bayern karşısında mı? Benim tercihim Bayern olur. Bu seviyede bazı beşlerin nasıl raksiyon göstereceğini görmek önemli. Mesela Jan vesely sakatlandı, Vesely'siz oynamayı nasıl öğrenmek zorundaysak, yeri geldiğinde Guduric'siz, Melli'siz oynamayı da öğrenmek ve hatta bunu görmek gerekiyor.
Bizim gibi Final Four seviyesindeki takımlar, sezon içinde zaman zaman oraya yatırım olmak kaydıyla bazı maçlarda farklı denemeler yapabilirler, bu da çok doğal. Ki ben mücadele anlamında dün gece takımın kötü bir sınav verdiğini de düşünmüyorum. İyi mücadele ettik ve küçük detaylar belirleyici oldu.