Görünen köy kılavuz istemez. Playoff serilerinde ki oyunlardan normal sonucun böyle bir şey olacağı belliydi.
Normalde maç kaçırmayan ama Fener'in yenilmesini seyretmeye katlanamayan biri olarak, dünkü maçın bir dakikasını bile seyretmedim.
Skoru takip ettim biraz, ama işler beklendiği gibi gidince ne maça ne özetine bakmadım.
Maçta kimin ne yaptığı konusunda en ufak fikrim yok.
* İki kadroyu ve durumlarını yan yana koyunca sonuç NORMAL.
* Eğer Efes bu kadroyu bizden daha düşük paraya kuruyorsa ortada büyük bir SORUN var.
* Hem undersized hem dar kadro kuruyoruz. Tamam sistem takımı olmak iyi bir şey, ama oyuncular bu yükü kaldıramıyor.
* He poziyonda rakiplerimizden ufağız, daha hızlı da değiliz.
* Kadro kalitesi ve derinliği olarak bu seneki Eurolig takımları arasında ilk 6 da bile değiliz bence.
Obra bu kadroya göre performans olarak başarılı. Ama kadro kurmada iki senedir sınıfta kaldılar.
* Hiç soru işaretsiz bu takımda kesin kalsın diyebileceğim oyuncular sırasıyla Melli, Vesely, biraz Sloukas ve Ali (Türk kontenjanı).
* Melli kaçar. Sinan gider. Kontrat durumuna göre Lauvergne, Barış, Ennis, Green lütfen gitsin.
* Lütfen safra olmayan, katkı ve MÜCADELE verecek Türk oyuncu alalım. Böyle oyuncular var.
* Biraz geniş kadro kuralım, 1.5M yerine 750K lık iki oyuncu alalım. Sistem takımı için böylesi çok daha iyi.
* Lütfen Serrod, Decolo, Teo vs. falan demeyin, bunlar bizi hiç bir yere taşıyamaz.
* Transfer edilmesini istediğim oyuncu prototipi Bayern'li Derrick Williams, Hanga ya da genelde beğenilen Corry Higgins tipi. Lütfen, lütfen, sistem oyuncu alalım tamam, ama biraz da atlet ve sized olsun.