Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 180431 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Banvit 83-78 Fenerbahçe Beko | BSL 13.Maç
« Yanıtla #450 : 06 Ocak 2019, 19:53:11 »
Şu maçta kaybettiğimiz için zerre üzülmedim ancak takımın temel 6 oyuncu dışındakilerin biraz işi sermeye başladıkları izlenimine kapılmaya başladım. formsuzluk normal ama ilk 6 rotasyon avrupanın tepesindeyken geri kalan altı yerel lig ortalarına kadar çekti kendilerini. bu dengesizlik ileride sorun yaratabilir. keşke yine yenilseydikte maç sonu fark yaratanlar Melli Gigi olmasaydı, Melih, Egehan, Ahmet olsaydı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #451 : 06 Ocak 2019, 19:54:26 »
G.Saray yenilgisine çok üzülmüştüm ama bu maça çok üzülmedim.Green en az 25 dakika oynasın diye beklerken Datome 39, Melli 36 dakika oynadı.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #452 : 06 Ocak 2019, 19:56:32 »
Green oynasa bari de öyle yenilsek adamı hiç sahada tutmadan nasıl alışacak. Melihten daha faydalı oynar en azından

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #453 : 06 Ocak 2019, 20:04:06 »
As kadroda sıkıntı yok ama rotasyon oyuncularında gereksiz bir rahatlama ve anlamsız bir konsantrasyon kaybı var, bu durum Galatasaray ve Baskonia maçlarında olduğu gibi bugün de sıkıntı oldu maalesef. 2 hafta önce Efes ile aramızda 3 galibiyet varken bir anda 1'e düştü. Deplasmanlarda daha ciddi olup tekrar bir seri yakalamamız gerekiyor.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #454 : 06 Ocak 2019, 21:14:03 »
Keşke yabancı rotasyonuna Ahmet takilsaydi.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #455 : 06 Ocak 2019, 21:18:36 »
Green'den bir cacık olmaz. Mecburen aldık olmadı. Ligde yabancı kontenjanını işgal etmemeli. O varken Melih, Egehan ve Sinan iyice yatışa geçiyor.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #456 : 06 Ocak 2019, 22:27:35 »
Mağlubiyet her ne kadar can sıkıcı olsa da canları saolsun. Her maçı kazanacağız diye bir kural yok, öyle bir dünya da yok. Sezon sonu hem lig hem de EL de şampiyon olacağımıza inancım tam. Bu iki kupada geldikten sonra sezon içi alınan mağlubiyetlerin bir önemi kalmayacak.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #457 : 06 Ocak 2019, 22:41:14 »
Dixon'un oyunda olduğu 30 dakikada +11 yaparken, oyunda olmadığı 15 dakikada -16 yaptık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #458 : 06 Ocak 2019, 23:45:52 »
Bu tür telafisi olan maçlarda mağlubiyetlerin -psikolojik bağlamda- takıma iyi geleceğini düşünüyorum. İdmanlarda yol su elektrik olarak döner bu.  Euroleague de ve ligde sadece 2 maç kaybetmiş takımın oyuncuların dikkatini çekmek ile özgüven patlamasından dolayı bu tür mağlubiyetleri yaşayan takıma fırça koymak arasında fark var. İlkinin geri tepme olasılığı varken ikincisinde kafalar bir öne eğilir. Sakatlık olmaması sevindirici, hayırlı mağlubiyet... 

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #459 : 07 Ocak 2019, 08:37:10 »
Bu tür telafisi olan maçlarda mağlubiyetlerin -psikolojik bağlamda- takıma iyi geleceğini düşünüyorum. İdmanlarda yol su elektrik olarak döner bu.  Euroleague de ve ligde sadece 2 maç kaybetmiş takımın oyuncuların dikkatini çekmek ile özgüven patlamasından dolayı bu tür mağlubiyetleri yaşayan takıma fırça koymak arasında fark var. İlkinin geri tepme olasılığı varken ikincisinde kafalar bir öne eğilir. Sakatlık olmaması sevindirici, hayırlı mağlubiyet... 

abi ben ilk cumlene katilamayacagim.... Telafisi olmayan maclar Final 4 maclari gerisini sallamam.... Ha ozellikle lig icin soyluyorum; sakatlik olmasin yeter gerisi bir gr umrumda olmaz....

48 saatte bir mac yapiyorlar bu kadari kadi kizinda da var .... canlari sagolsun...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #460 : 07 Ocak 2019, 09:15:59 »
merhabalar,

yeri ve konusu değil biliyorum ama bu hafta pazar günü olan basket maçına (sakarya) 2 adet(yan yana) alt kattan bilet arıyorum. gitmeyen veya gidemeyecek olan arkadaşlardan yardımcı olmasını rica ediyorum. lig maçına makul bir fiyat verirlerse ücreti karşılığı almak istiyorum.

Elinizde satılık bilet olmasa da nereden bulabileceğimi yazarsanız çok mutlu olurum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #461 : 07 Ocak 2019, 09:47:35 »
merhabalar,

yeri ve konusu değil biliyorum ama bu hafta pazar günü olan basket maçına (sakarya) 2 adet(yan yana) alt kattan bilet arıyorum. gitmeyen veya gidemeyecek olan arkadaşlardan yardımcı olmasını rica ediyorum. lig maçına makul bir fiyat verirlerse ücreti karşılığı almak istiyorum.

Elinizde satılık bilet olmasa da nereden bulabileceğimi yazarsanız çok mutlu olurum.
ne parası hocam gözünü seveyim ...
sen maça doğru bana yine yaz
ben kombine ayarlamaya çalışırım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #462 : 07 Ocak 2019, 09:48:42 »
abi ben ilk cumlene katilamayacagim.... Telafisi olmayan maclar Final 4 maclari gerisini sallamam.... Ha ozellikle lig icin soyluyorum; sakatlik olmasin yeter gerisi bir gr umrumda olmaz....

48 saatte bir mac yapiyorlar bu kadari kadi kizinda da var .... canlari sagolsun...

telafisi olan demiş zaten :)
sen yanlış anladın sanırım

• Ziyaretçi
« Yanıtla #463 : 07 Ocak 2019, 09:50:30 »
Tam tahmin ettiğim gibi. Gereksiz bir rahatlık, gereksiz bir küçümseme, hoca dahil tüm takım sorumludur şu maçtan. Banvit deplasmanında Vesely'nin Guduric'in dinlendirilmesi sırası mı? Maç sonu ve uzatmada bir sn bile süre vermediğin Green'in bu maçta işi ne o zaman. Bir sürü siktirboktan maç var ligde o maçlarda oynat, kadroya al. Lauverne bir kaç maç muazam oynadı ama sene başında ne oynadığını çözemedim dediğim haline geri döndü.

Beşiktaş'ın, daçkanın, gsnin rahat rahat yendiği takıma da yenildik. Bu rahatlık iyi değil. Bir iki haftaya liderliği de veririz Efes'e. Liderlik verilince de önemli mi değil mi görürüz sene sonunda bu maçların.

abi yapma gözünü seveyim ya
Jan hayvan gibi kaç maçtır oynuyor Khmki ve Zalgiris maçı var ..
yani dinlendirilmesi doğal değil mi

yani bu takım hiç maç kaybetmesin mi diyorsun

ahaha ya sen Guduriç dinlendirildi diye isyanm mı ettin ben mi yanlış görüyorum :) :)
bak sen hayat neler getiriyor insana
çok keyiflendim ya şu anda
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2019, 09:51:38 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #464 : 07 Ocak 2019, 10:37:22 »
Bu maçı özetlerden izledim. Yapılan yorumlara istinaden, benim de son maçlarda çok net gözlemlediğim bir  konu var:
 "Ahmet'in vücüt dili".
Euroleague maçları dahil son 2-3 haftadır Ahmet gayet tepkisiz, küskün bir vücut dili ile oynuyor, Obra'dan ayarı yemiş Melih'in ilk haftalardaki tepkisi gibi. Bu oyuncuların anlaması gereken şu, onların Fenerbahçe için değeri Barış Hersek'ten daha fazla değildir (eşitlik anlamında). Onlara asıl değeri katan bu takım bütünlüğü ve Fenerbahçe'dir. He, eğer aksini düşünüyorlarsa toparlanıp gidebilirler.