Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Banvit 83-78 Fenerbahçe Beko | BSL 13.Maç
« Yanıtla #495 : 08 Ocak 2019, 14:58:16 »
Galatasaray maçı ile ilgili olarak kesinlikle rahat değildim. Euroleague kazandığımız sene dahi oynadığımız 4 maçın ikisini neredeyse son toplarda kazandık. Derby her zaman derbydir ve kastettiğiniz kibir tokatlanmasının en büyük örneği Henry Turner'ın kırık ayak bileği ile maçı tamamlayıp uzatmada kazanılan Galatasaray lig maçıdır. Bu bağlamda ne derseniz haklısınız. İdman olur, sallarız vesaire gibi yorumlardan oldum olası haz etmemeşimdir. Rahatlık mevzusunda en azından kendim özelinde kastettiğiniz rahatlıktan ziyade sonuca sizler kadar tepki göstermeyen bir mizaçtan bahsedebilirim. Bunun altında yatan neden ise sadece uzun vade bağlamında düşünmem. Sizler uzun vade bakış açısıyla düşünmüyorsunuz demek istemiyorum. Keşke kazansaydık ama olmadı, şükür ki telafisi olan maç önümüze bakalım diyorum. Bu arada sizin de işaret ettiğiniz gibi maalesef -bu forum içerisinde de- Obradovic'in "saygı duymak istiyorsan rakibine saygı duyacaksın" cümlesini es geçen birçok yorum var...
Yok ben birini kastederek yorum yapmadım. Aksi taktirde direkt alıntı yapardım ama genel hava öyleydi.  Bunu yaşatan da bizim takımın yakaladığı muazzam başarı. Bunu inkar etmiyorum ki. Sadece spor tarihinde olan bsiydir bu. Hatta böbürlenme padişahım diye laf var. Biz çok iyi bir takımız ama o kadar büyüdük mu emin değilim.
Ben kazanmayı seven birisiyim.  Nereden baktığımıza göre değişir. Bana gore de ben uzun vadeli düşünüyorum çünkü bu maçları sene sonu arayabiliriz.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2019, 14:59:14 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #496 : 08 Ocak 2019, 15:00:40 »
Bunu yapalım ama biraz havalar düzelsin organize ederiz.
bayadır yapmıyorduk..
Aynen güzel olur burdan atisacagimiza yüz yüze atışalım:)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #497 : 08 Ocak 2019, 15:28:51 »
Ağbi üzülmek, üzülmemek konusunda herkes serbest. Saygı duyarım. Birisi bir haftada oynamış 3 maç ki Kızılyıldız maçları İstanbul'da ve zaten havlu atmışlar, diğeri oynamış 4 maç ki biri CSKA gibi hem fiziksel hem de mental anlamda yıpratan bir maç diğeri de 48 saat geçmeden Karadağ'da oynanan bir maç. Dön İstanbul'a çık Galatasaray maçına. Bu işin yolculuğu var iklim değişikliği var. Bir de Amerikalıları bir kısmı el üzerinden olmak üzere 9 da 7 üçlük sokmuş. Yenildik, istatistikte de yerini aldı. Olaya büyük hedefler bağlamında bakacak olursan ki istatistiklerde euroleague şampiyonu olarak yer almak var sonunda sakatlık vermemişsin, herhangi bir organizasyondan elenmemişsin. Yukarıda da yazdım; istatistiklerde yer alan Fenerbahçe kadın basketbol takımının Galatasaray'ı 4 kez yenmesi mi daha çok göze batar yoksa Fenerbahçe'yi finalde yenerek Avrupa şampiyonu olan Galatasaray kadın basketbol takımının o seneki bir galibiyeti mi tarihe geçer? Anlatmaya çalıştığım mevzu bu. Üzülmekte, sinirlenmekte özgürsünüz, saygı duyarım sadece...

Bunun bir başka örneği de 4 sene üstüste şampiyon olup uefa yı kazandıkları sene biz onları devamlı yensek de tarihe baktığında onların 4 sene üstüste şampiyonluğu ve uefa ve süper kupalar konuşulurken Johnson un golüyle yendiğimizin esamesi bile okunmuyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #498 : 08 Ocak 2019, 15:30:19 »
Bunu yapalım ama biraz havalar düzelsin organize ederiz.
bayadır yapmıyorduk..

Mart ta yapın, bende geleyim.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #499 : 08 Ocak 2019, 15:30:48 »
Hayır kaybedebilirsin,  mesela cska,real,oli maçları tek topla kazanıldı.  Sen zeki adamsin dediğimi anlıyorsun. Aç gs maçından önce yazılanları oku, rakiple bu kadar taşsak geçersen sopayi yersin. Beni hiç gördün mü bir takımla dalga geçerken.
Yalnız şöyle birşey var, taşak geçen bizleriz, takım değil ki..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #500 : 08 Ocak 2019, 15:42:25 »
Mart ta yapın, bende geleyim.
Mart yapalım diye düşündüm..
tam tarihlerin ne zaman geleceğin

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #501 : 08 Ocak 2019, 16:15:17 »
Yalnız şöyle birşey var, taşak geçen bizleriz, takım değil ki..
Abi 40 dakika adamlara karşı bir kez öne dahi geçemedik yapma gözünü seveyim. Takım son derece ciddi konsantreydi yani

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #502 : 08 Ocak 2019, 17:28:57 »
Mart yapalım diye düşündüm..
tam tarihlerin ne zaman geleceğin
16-31 Mart olacak muhtemelen. Şubat-2 ortalarında kesinleşir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #503 : 08 Ocak 2019, 17:31:42 »
Abi 40 dakika adamlara karşı bir kez öne dahi geçemedik yapma gözünü seveyim. Takım son derece ciddi konsantreydi yani
Anlayamadım abi ne demek istediğini. Maçı da seyretmedim, bilemiyorum maç sırasında takımın ne kadar ciddi olduğunu. Ama öyle bizdeki gibi 40 fark atarız havalarında degillerdi sanki..

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #504 : 08 Ocak 2019, 18:25:31 »
Bunun bir başka örneği de 4 sene üstüste şampiyon olup uefa yı kazandıkları sene biz onları devamlı yensek de tarihe baktığında onların 4 sene üstüste şampiyonluğu ve uefa ve süper kupalar konuşulurken Johnson un golüyle yendiğimizin esamesi bile okunmuyor.

Galatasaray maç başlığı altına yazdım bunu ağbi. Uefa'yı aldıkları sene bile yendik söylemi zaten farkında olmaksızın adamların başarılarını itiraf eden bir cümleden oluşuyor.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #505 : 10 Ocak 2019, 09:48:45 »
ne parası hocam gözünü seveyim ...
sen maça doğru bana yine yaz
ben kombine ayarlamaya çalışırım

abi selam tekrardan. pazar günkü maç için alt gruptan yanyana 2 kişilik bir yer arıyordum. bu gün bana bir dönüş yapabilir misin ? Kız arkadaşımla gideceğim için bu gün yarın öğrenirsem benim için güzel olur.

irtibat için
İnstagram hesap: muhammet batal çelik

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Fenerbahçe Beko 89-64 Adatıp Sakarya BB | BSL 14.Maç
« Yanıtla #506 : 10 Ocak 2019, 23:55:03 »
Pazar, 13.00
Sakarya 5 maçtır kaybediyor ama Efes'i deplasmanda 10 sayı farkla yenmişlikleri var.
65 maçlık serinin devamı için...
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2019, 17:37:14 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe Beko-Adatıp Sakarya BB | BSL 14.Maç
« Yanıtla #507 : 11 Ocak 2019, 07:17:33 »
Efes'i yendikleri kadronun yarısı zaten yok, üstüne oyuncuların hiçbiri idmana çıkmıyor, tesislerde çay içip okey oynuyorlar. Şaka değil, cidden böyle durumları. Rakip Fenerbahçe olduğu için muhtemelen birkaç oyuncu baya kasar, bireysel olarak sınırları zorlar ama haliyle ikinci çeyreğin başında maç kopar.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2019, 07:24:59 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #508 : 11 Ocak 2019, 07:34:48 »
Vesely-Sloukas-Melli dedim. Biraz da temennilerim gibi oldu. Açıkçası bu üçü + Guduric in son maçlarda oldukça aktif rol aldıklarını ve hem bunların dinlenmesi, hemde diğerlerinin biraz daha sorumluluk almaları ve forma girmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #509 : 11 Ocak 2019, 10:00:22 »
Sinan Melih Egehan Ahmet Kaliniç dahs çok süre alırlar.
Ergi de oynar.
Bence de Melli ve Jan bu maçı pas geçerler.
Green ufak bir sakatlık yaşadı önemli değilse o da kadroda olur
Hoca onu da sisteme dahil etmek için (dünkü maçı izleyenler fark etmiştir) çabalıyor istiyor
Ama kolay değil Green de mental bir sorun var bence kendisini ispat etmeye çalışıyor, tabi bizim sistem ona da 'al eline topu oyna bakalım " mevzusuna çok müsaade etmiyor
Bakalım o eşiği aşıp katkı verebilecek mi