Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179426 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko - Türk Telekom | Play-off Çeyrek Final 3.Maç
« Yanıtla #855 : 28 Mayıs 2019, 13:22:05 »
Başka bir açıdan bakarsak da vesely ilk sakatlığından döndükten sonra bir süre oynadı. Ondan sonra zalgiris maçlarına kadar oynamadı. Oyuncu kendini hazır hissetmese oynamak istemez ama Bence erken döndürüldü sakatlıktan  önemsiz normal sezon maçlarında zorlamanın bir anlamı yoktu. Sakatlıklardan çabuk dönmenin sonuçları arasında vücudun başka bölümlerine fazla yük binmesi de oluyor. 2 tane zalgirisi maçı üstüne aynı hafta içerisinde bir de daçka deplasmanına çıkarıldı vesely ve kalçasından sakatlandı.sürekli dizinin şişmeside tam iyileşmeden oynadığını gösteriyor bana göre.Ben düzgün yönetildiğini düşünmüyorum vesely in sakatlığının . Koçun  da sakatların durumunu bana sormayın demesinin de bütün olaylardan dolayı baya kızgın olması olduğunu düşünüyorum. Bence değişecek sene sonunda sağlık ekibi
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2019, 13:31:12 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #856 : 28 Mayıs 2019, 14:46:00 »
vay arkadaş nasıl bir şanstır bu böyle. rüya gibi geçen bir sezon 1,5 ay içerisinde ne boyutlara geldi.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Ynt: Türk Telekom 83-80 Fenerbahçe Beko | Play-off Çeyrek Final 2.Maç
« Yanıtla #857 : 29 Mayıs 2019, 01:28:20 »
Salondaydım. Önce kendi psikolojim ile başlayayım. Maç içerisinde çok karmaşık duygular hissettim. Aman aman bir galibiyet beklentim yoktu. Sahada yer alan kadronun temsil ettiği son dört yıllık ruhun miadının dolduğunu hissettiğim anda çok canım acıdı. Öte yandan son beş yılda yaşanılanların gururu var idi. Sesim çıktığınca bağırdım, çağırdım. Maç bitince de ellerim patlayıncaya kadar alkışladım, yenilgi falan umrumda değildi zaten. Özellikle yerli oyuncular bağlamında köklü bir revizyon şart, o aşikar zaten. Kesinlikle lanet olsun, sittirsinler gitsinler mahiyetinde yazmıyorum, birilerine teşekkür edilip artık yollar ayrılmalı. Takımın fiziksel yetersizliği zaten malum, mental durum da fecaat, ama kızamıyorum. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen başımıza geldi, ne desek boş.

Genellikle Efes portalında birleşen anti Fenerbahçe güruhu bu akşam Telekom portalında sahnedeydi. Malum gruba ek olarak Ankaragücü takviyesi de vardı. Kendilerince baya bir eğlendiler. Gerek tribünlerde ve gerekse parkede türlü türlü terbiyesizlikler yapıldı. Özellikle Gabriel bir kaç defa Fenerbahçe tribünlerine hareket çekti. İstanbul tribünlerinden ricam aynı karşılığın verilmesi olacak. Herkes haddini bilsin. Maç sonunda hoporlerden verilen Ankara'nın büklüm büklüm yolları ezgisi birilerinin bir yerlerine sokulmalı...

Revizyondan bahsetmiştim. Vesely, Datome Kalinic, Bobby ve - eğer kendisi istiyor ise- Sloukas'ın çevresine güçlü takviyeler yapılmalı. 1 numaraya ve pota altına atletik bir siyah şart, bugün de net olarak ortaya çıktı. Öte yandan yerli rotasyon bağlamında en az 3 transfer yapılmalı diye düşünüyorum. Tofaş'tan Berkan, Banvit'ten Rıdvan, Şeyhmus ve Tolga ilk aklıma gelen isimler.
Belki bu sezon şampiyon olamayacağız ama bu ahlaksız köpeklere gereken dersi verceğiz yarin Atasehirde
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #858 : 29 Mayıs 2019, 14:42:17 »
Başka bir açıdan bakarsak da vesely ilk sakatlığından döndükten sonra bir süre oynadı. Ondan sonra zalgiris maçlarına kadar oynamadı. Oyuncu kendini hazır hissetmese oynamak istemez ama Bence erken döndürüldü sakatlıktan  önemsiz normal sezon maçlarında zorlamanın bir anlamı yoktu. Sakatlıklardan çabuk dönmenin sonuçları arasında vücudun başka bölümlerine fazla yük binmesi de oluyor. 2 tane zalgirisi maçı üstüne aynı hafta içerisinde bir de daçka deplasmanına çıkarıldı vesely ve kalçasından sakatlandı.sürekli dizinin şişmeside tam iyileşmeden oynadığını gösteriyor bana göre.Ben düzgün yönetildiğini düşünmüyorum vesely in sakatlığının . Koçun  da sakatların durumunu bana sormayın demesinin de bütün olaylardan dolayı baya kızgın olması olduğunu düşünüyorum. Bence değişecek sene sonunda sağlık ekibi
Vesely'nin ameliyat işi problemli olduğu söyleniyor zaten

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #859 : 29 Mayıs 2019, 15:32:24 »
ben onu bunu bilmem, takımın yarısı sezon sonuna sakat giriyorsa ortada feci bir sıçış var, tamam efsanevi fener cenabetliği bir gerçeklik, ama bu sadece şanssızlık filan değil. bu bütçeyle bu ekiple bu rezillik yaşanmamalıydı.

bugün azına sıçmamız lazım emmuagodumn hırsız telekomcularını. umarım son aylardan farklı olarak rakipten daha hırslı oluruz sahada ve kenarda. biz bu takımı yolda bulmadık, yolda bırakmayız, salon tam dolu olacaktır cengaverlerimiz için.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #860 : 29 Mayıs 2019, 16:46:30 »
Türk kadrosunda ciddi değişim şart ama kimi alırız onu da bilemiyorum. uzun yok, olanı ahmet sertaç işte. egehan ve ergi'yi gelecek sezon daha çok kullanmak lazım. Maxim Mutaf'ın kardeşi de 2 numarada kullanılabilir ligde...   

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #861 : 29 Mayıs 2019, 17:13:04 »
Berkan durmaz alınırsa 4 ve 5 numara için ideal bir yedek olabilir. Yeni nesil basketbol için çok uygun bence şut atletizim savunma falan.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #862 : 29 Mayıs 2019, 18:05:47 »
Salonda olacağım inşallah.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #863 : 29 Mayıs 2019, 18:35:59 »
akşama iftar var maçı bile izleyemeyeceğim şans işte

Çevrimdışı VERDA

• Üye
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #864 : 29 Mayıs 2019, 20:46:23 »
Vitesi 2 den 3 atma maçı bu. 3 e attık mı şampiyon oluruz diye hissediyorum.Tahminimce fark atarız bu maç. Hadi bakalım.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #865 : 29 Mayıs 2019, 22:35:39 »
2 maç yüz verdik diye kendilerini bi bok sandılar ama bu kadar eksiğimize rağmen basketbol dersi verdik bugün. Biraz konsantre olunca karşımızda bölgesel amatör lig takımı gibi kaldılar.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #866 : 29 Mayıs 2019, 22:35:57 »
Hadi siktir git telekom eşit şartlarına soktuğumun koçu aldı eline kalinic de güzel kudurttu

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #867 : 29 Mayıs 2019, 22:37:12 »
Bir şeyi çok merak ediyorum, şimdi bunlar o.... çocuğu olduğu için mi analarını s.... yoksa biz analarını s.... için mi o..... çocuğu oldular?

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #868 : 29 Mayıs 2019, 22:48:56 »
3.periyodun bitmesine 3dk kala fark 55-44ile 11 di. Sonra koçun molası geldi ve yaklasık 9dk içinde 29-2lik müthiş bi seri yakaladık ve bitime 4.30 kala skoru 84-46 ya getirerek telekomu parçaladık demek ki şartlar eşit olunca 10dk da 30a yatırabiliyoruz demi burak gören...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #869 : 29 Mayıs 2019, 23:03:10 »
Rahat bir maç oldu, rakip tutunamadı... :)