Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179050 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | Final Serisi 5.Maç
« Yanıtla #1245 : 17 Haziran 2019, 21:57:49 »
Rezalet yorumu çok ağır olmuyor mu? İki günde bir maç oynayan oyuncuların götü çıkmış olabilir mi? Belki rezalet kararlar alan koçumuz onu düşünmüştür. Halil Üner'i getirelim takımın başına, o daha sağlıklı kararlar alabilir. Sloukas'ın yerine alternatifim de Erdal Koşan. Tadından yenmez, zaferden zafere koşarız.
takım hücumm edemiyor o olmadan zaten 2.periyot sonu dinlendi araya devre arası girmiş 2 sayı geridesin dinlendirilecek bir ortam yok. Ben sloukasa bir şey mi dedim hemen gaza gelmişsiniz bu takım için gerekli bir adamın kenarda tutulmasını eleştirdim sadece yok erdal koşan falan boş işler

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1246 : 17 Haziran 2019, 21:58:33 »
Hocaya saygım sonsuz ondan daha iyi bilecek değiliz de rotasyon bu kadar sıkıntıdayken kısa oyıncıları maçın sonuna kadar oyunda tutmak bana mantıklı gelmedi..hakemler de final maçları yönettiğini unutmamalı..öyle saçma fauller çalıyorlar ki çıldırmamak mümkün değil

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1247 : 17 Haziran 2019, 21:58:41 »
Final serisinin 5. maçında, işin bittiği 4. çeyreği kenara koy, rakibe 3 çeyreğin 2'sinde 27'şer sayı atmasına izin verirsen olacağı budur...
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2019, 22:12:24 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1248 : 17 Haziran 2019, 21:58:56 »
Vesely yokken bizim açımızdan Ahmet en önemli oyuncu haline geliyor ama idrak olarak biraz geride olduğundan bunu farkedemiyor.
Hemen her topa hamlesinde faul yapıyor.Kimisi basket faul.
Takımın enerjsi ribaund alıp hızlı hücum yapabilirsen yükselir.
Yapamıyorsun, rakibe tekrar hücum şansı veriyorsun.
Ahmet görevini yapmayınca yük  Melli'ye düştü, yoruldu haliyle.
İçerde de zorlanacağız 6. maç.İnşallah 7.maça taşırız seriyi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1249 : 17 Haziran 2019, 22:10:38 »
Sinir bozucu bir akşam. Sahada olan bitenlere mi sinir olursun, burada yazılan çizilenlere mi? Atbaşı gidiyor. Öncelikle koçu rezil bulan, takımın her mağlubiyetinden sonra utanan, nereden nereye geldiğimizi idrak edemeyen arkadaşlara bir tavsiyem olacak. Futbol takımımızı takip etmelerini öneririm. Oradaki takım bugünkü kadro gibi silik, karaktersiz beş para etmeyen oyunculardan oluşmuyor. Buralarda utanıyorsunuz ya oralarda doya doya gurur duyabileceğiniz bir kadro mevcut.

Hakem üçlüsüne gelince, ne türlü hakaret etsek az kalır. Skandal düdükler. Gösterdikleri müsamaha sayesinde Efesli oyuncuların da iyice götü kalkmış, ortalık vıcık vıcık. Dunston'a çalınmayan net 4-5 faul var.  Ne desek boş.

Bobby devre bitiminde neden erken top kullanırsın, şut girmiş olsa bile şut tercihinin büyük bir basketbol yanlışı olduğu konusundaki fikrimin arkasında kalırdım. Maçın kırılma noktalarından biriydi (kesinlikle Bobby yüzünden kaybettik gibi bir iddiam yok ama yanlış bir tercihti). Melli, iyisin hassın ama tereddütlerin beni yedi bitirdi, girmese de at o şutu, tereddütün takımın kimyasına verdiği zarardan bin kere yeğdir.  Ve Guduric, yeteneğinden gram şüphem yok ama psikoloji bitmiş. Bir tek bu maç üzerinden yazmıyorum, psikolojisinin el yakan maçları kaldıramadığı aşikar. Umarım yazdıklarımı ağzıma tıkar ilerleyen maçlarda. Kalinic, çok yorgun belli, yorgunluk yanlış tercihlerine neden oldu. Datome, umarım ciddi bir şeyi yoktur. Her şeye rağmen bu takımın karakterini seviyorum, mücadele gösteren, ter döken tüm oyunculara teşekkürler.

Tufan'a neden maç yorumlatılır? Galatasaraylı olmasında değilim, ağbi sen kariyerinde ne yaptın ne ettin de euroleague kazanmış oyuncuları eleştirebiliyorsun, bu adama neden maç yorumu yaptırılır? Türk basketbolunu zaferden zafere mi koşturdu?

Her şeye rağmen umudum var. Çok zor ama olmayacak iş değil. Olmayacaksa da canları sağolsun. Bu kadar şanssızlığın bir araya geldiği sezon da bile oynanan bir final four var, kazanılan bir kupa ve hala kazanılma şansı olan bir şampiyonluk var. İsteyen romantik desin isteyen polyanna, bu takım dünyanın en güzel takımı...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1250 : 17 Haziran 2019, 22:13:12 »
takım hücumm edemiyor o olmadan zaten 2.periyot sonu dinlendi araya devre arası girmiş 2 sayı geridesin dinlendirilecek bir ortam yok. Ben sloukasa bir şey mi dedim hemen gaza gelmişsiniz bu takım için gerekli bir adamın kenarda tutulmasını eleştirdim sadece yok erdal koşan falan boş işler

Eyvallah, biz boşa yazıyoruz, sen doluya yaz dostum. Eleştiremezsin demedik, rezalet ibaresi ağır kaçmıyor mu dedik. Boştan dolulara saygılar...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1251 : 17 Haziran 2019, 22:16:06 »
Eyvallah, biz boşa yazıyoruz, sen doluya yaz dostum. Eleştiremezsin demedik, rezalet ibaresi ağır kaçmıyor mu dedik. Boştan dolulara saygılar...

küfür değil bir şey değil rezalet kelimesi kötü bir karardan fazlası çünkü o tercih ben de öyle yazdım
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2019, 22:17:34 Gönderen: ata771 »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Fenerbahçe Beko 85-69 Anadolu Efes | Final Serisi 6.Maç
« Yanıtla #1252 : 17 Haziran 2019, 22:16:19 »
Çarşamba, 20.00

Tarihte bugüne dek son 2 maça geride girip de şampiyon olan 2 takım var(Her ikisi de 3 maçlık serilerdi):
1986'da G.Saray (Efes'i geçti)
1987'de Karşıyaka (G.Saray'ı geçti)

« Son Düzenleme: 19 Haziran 2019, 21:48:20 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes | Final Serisi 6.Maç
« Yanıtla #1253 : 17 Haziran 2019, 22:19:51 »
Şampiyon olamayacaksak bile buna Arena'da izin vermemeliyiz. Sahaya kim çıkarsa çıksın bu maçı kazanmak zorunda. Kavga-dövüş nasıl alırsak alalım ama kazanalım şu maçı.

Seyircimiz de cehenneme çevirmek zorunda. Zâten son maç, gerekirse hakemlerin bile gözü korkutulmalı. O salondan sağ çıkmak için tek bir ters karar vermemeleri gerektiğini hissetmeliler.

Döve döve kazanmalıyız.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1254 : 17 Haziran 2019, 22:21:01 »
Şampiyonluk giderse (ki son maçta bu yabancı rotasyonuyla işimiz çok zor) en büyük neden 2. maçı 16 sayıdan vermemiz olacak. O gün o fark kapandı ve momentum tamamen değişti, hakemler de o maçta 3. çeyrekte oyun dengeledikten sonra operasyona başladılar ve duraklamadan da devam ediyorlar.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #1255 : 17 Haziran 2019, 22:24:03 »
Sloukas'a gömmek için biraz yanlış bir maçı seçmişsiniz! El insaf ya! Başka maçları izledik heralde. Ben artık ciddi ciddi şunu düşünmeye başladım; bunu ispatlayamam ama Sloukas'ın Yunan olması sanırım bazı insanların yorumlarını şekillendiriyor. Bu eleştirim sadece size değil, forumda bir grup var, Sloukas bir hata yapsa da gömsek diye hazır bekliyor. Şu maçta yapmayın bari ya, el insaf...
Abi ben iyi oynadı kötü oynadı gıbı bısy demedin sadece benim ondan beklentım takım sıkıştığı anda sazı eline alması, ben çıkıp 30 atsın demiyorum ama takım sıkışmıssa elını masaya vurup kendi sorumluluk almalıydı
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1256 : 17 Haziran 2019, 22:27:04 »
Melli: 4 sayı (2/9 saha içi)
Moerman:26 sayı (9/14 saha içi)
Dunston:19 sayı (8/13 saha içi)

Melli ne atabildi ne tutabildi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1257 : 17 Haziran 2019, 22:29:19 »
7.maç seyircimiz olmayacak zaten.
4 anonsa kadar yolu var, kaybedecek bir şey kalmadı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1258 : 17 Haziran 2019, 22:42:49 »
Abi ben iyi oynadı kötü oynadı gıbı bısy demedin sadece benim ondan beklentım takım sıkıştığı anda sazı eline alması, ben çıkıp 30 atsın demiyorum ama takım sıkışmıssa elını masaya vurup kendi sorumluluk almalıydı

Dostum ben basketbol bilirkişisi değilim. Aynı maçı izlemişiz ama aynı şeyleri görmemişiz belli. İkimizin basketbol mantelitesi farklı demek ki, eyvallah. Alıntıyı senden yaptığım için biraz şahsına gibi oldu kusura bakma, sonuçta tanımıyoruz birbirimizi. Ama forum genelinde yazılan birtakım cümlelerin çocuğun Yunan kökenli olmasıyla ilgili oluşu konusunda şüphelerim iyice arttı. Kırdıysam özür dilerim, saygılar...

Sloukas 22 sayı, 7'de 5 iki sayı, 5'de 4 üç sayı isabeti, 4 asist, 2 top çalma, 2 top kaybı
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2019, 22:46:49 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1259 : 17 Haziran 2019, 22:50:31 »
maç içinde salonu da boşaltır bu amk çocukları a desen anons yaptırıyorlar. Bizim alt kat tayfanın da katılması lazım rakip basket atınca her topa son saniye yemişiz gibi ses çıkıyor tribünlerden