Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179493 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes | Final Serisi 6.Maç
« Yanıtla #1260 : 17 Haziran 2019, 22:53:47 »
7.maç seyircimiz olmayacak zaten.
4 anonsa kadar yolu var, kaybedecek bir şey kalmadı.
kesin mi bu? Evet haberi şimdi gördüm.

https://www.eurohoops.net/tr/tbl-tr/894658/fenerbahce-beko-finalin-olasi-7-macinda-seyircisiz/
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2019, 22:58:13 Gönderen: Civa »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1261 : 17 Haziran 2019, 22:57:17 »
kesin mi bu?
1 anons dahi gelse 7. maç seyircisiz olacak deniyordu, 3 anons gelmiş bugün.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | Final Serisi 5.Maç
« Yanıtla #1262 : 17 Haziran 2019, 23:49:43 »
Dostum ben basketbol bilirkişisi değilim. Aynı maçı izlemişiz ama aynı şeyleri görmemişiz belli. İkimizin basketbol mantelitesi farklı demek ki, eyvallah. Alıntıyı senden yaptığım için biraz şahsına gibi oldu kusura bakma, sonuçta tanımıyoruz birbirimizi. Ama forum genelinde yazılan birtakım cümlelerin çocuğun Yunan kökenli olmasıyla ilgili oluşu konusunda şüphelerim iyice arttı. Kırdıysam özür dilerim, saygılar...

Sloukas 22 sayı, 7'de 5 iki sayı, 5'de 4 üç sayı isabeti, 4 asist, 2 top çalma, 2 top kaybı

Eyvallah abi seninle anlaşamıycaz biz ben ayrı telden çalıyorum sen ayrı telden ben 3. perıyot özelinde konuşuyorum sen kalkmışsın Sloukasın ıstatıstıklerını yazıyosun e madem onu yazıyosun o 22 sayının kaçını son çeyrekte maç bittikten sonra da attığını yazsaydın keşke benim için maç koptuktan sonra attıkları değil, kopmadan önce atacağı sayılar önemliydi.
Senin beğendiğini ben beğenmek zorunda değilim, benim beğendiğimi de sen beğenmek zorunda değilsin zaten bizden de önemlisi Koç’un beğenmesidir. Takımı kuran, onlarla bir arada olan Zeljko, eğer çok isterse takımı onun üstüne kurmaya devam eder.Ben kendi adıma her halukarda Koç’u da takımı da desteklerim, yeri geldiğinde överim yeri geldiğinde de eksik gördüğüm şeylerde de kendi eleştirimi yaparım kimse de benim düşüncelerimi beğenmek zorunda değil (Bu lafım direk sana söylenmiş bir söz değil )
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #1263 : 18 Haziran 2019, 00:04:46 »
Ahmet Ercanlar 2 tane haber yapmış.
1. Datome sakatlandığında bizim doktorlar Datome nin geçici hafıza kaybı yaşadığını, aciken hastahaneye götürülmesi gerektiğini söylemişlet ama efes doktoru kabul etmemiş ve kulubun kesin kararı var ambulans ayrılmayacak demiş ve biz de kendi araçlarımızdan biriyle götürmüşüz.
2. Maç sonu Dunston ve Larkin in eşleri bizim soyunma odasını önunde dans etmişler.
Her halükarda nasıl şerefsiz bir camia olduklarını biliyorduk zaten de artık iyice tescillendiler. Şu şerefsizleri ne yapıp edip 2 maçta da yenmemiz gerek çok daha ağır konuşacam özellikle Datome mevzusunda ama buradakilere ayıp olur diye yazamıyorum.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1264 : 18 Haziran 2019, 00:06:26 »
Haklı olarak herkes üzgün ve kızgın.
Yenilgiyi kimse hazmedemiyor ki, bu normal bir durum.
Ama,  takımdan sakatlıklara rağmen  hala  tam kadroymuş performansını beklemekte yanlış.
Takımın son 2 ayda başına gelenler  pişmiş tavuğun başına gelmedi.Bugün  daha yeni sakatlıktan çıkan Datome tekrar sıkıntı yaşadı.
Uzunsuz oynuyor takım.Çok zor şartlar bunlar.Hocanın da, oynayan oyuncuların da yükü ağır.
Eleştirirken bunlarıda  unutmamak lazım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1265 : 18 Haziran 2019, 00:10:42 »
bu işin bu noktaya gelmesi tamamen bizim bok yememiz, her türlü cenabetliği filan geçiyorum.
Ancak bu ekibin kredisi +sonsuz, ve ben o kupa cuma günü Melihin kollarında kalkacak diyorum. Ha kalkmasa da canımız ve canları sağ olsun, biz Fenerliyiz yaşamadığımız acı yok, bunu da yaşarız. Bize komaz. :D

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1266 : 18 Haziran 2019, 00:34:32 »
Bundan sonrası için hakem dengesi çok önemli. Bizim üçlük atışlara çokca  bugün devre sonunda çalınan faul kadar müdahale yapılıyor. İki pota altında muazzam düdük farkı var. Bugünkü maçı hakeme bağlamıyorum ama serinin gidişatında momentumda net payları var.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1267 : 18 Haziran 2019, 00:35:04 »
bu işin bu noktaya gelmesi tamamen bizim bok yememiz, her türlü cenabetliği filan geçiyorum.
Ancak bu ekibin kredisi +sonsuz, ve ben o kupa cuma günü Melihin kollarında kalkacak diyorum. Ha kalkmasa da canımız ve canları sağ olsun, biz Fenerliyiz yaşamadığımız acı yok, bunu da yaşarız. Bize komaz. :D

+1

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1268 : 18 Haziran 2019, 00:37:23 »
4-2 biten serilerde deplasmanda kupanın kaldırıldığı seriler:
.........Şampiyon-Finalist
2011:Fenerbahçe-G.Saray
2009:Efes-Fenerbahçe
2001:Ülker-Efes
1999:Tofaş-Efes
1995:Ülker-Fenerbahçe
1994:Efes-Ülker

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1269 : 18 Haziran 2019, 00:43:46 »
 ambulans olayı, efes oyuncularının eşlerinin yaptıkları. Çok fazla kaşıyorlar fener taraftarını ergin ile başlayarak f4 döneminden bir gün patlayacak bakalım ne zaman

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1270 : 18 Haziran 2019, 01:38:03 »
galatasaraylı itlerin söylediği bir lâf var, ''sahanızda kupa kaldırdık'' sözü. Tam fetöyle savaştığımız dönem.

Buna bir de basketbolu ekletmemeliyiz. Mâlûm, gsliler efes destekçisi şu an. Eğer efes 2 gün sonra kazanırsa bu yavşaklar ''baskette de salonunuzda kupa kaldırdık'' diyecekler.

En başından beri söylüyorum, 2 gün sonra tehditse tehdit, darpse darp. O ibne hakemler ''ben ters düdük çalarsam burdan sağ çıkamam'' korkusu yaşamalı.

Önde olduğumuz sürece sorun yok zâten. Kafa kafaya giderse de Arena'dan ne efes oyuncuları ne de hakemler çıkamayacağını bilmeli. Nasıl olsa sezonun son maçı, dayaksa dayak amk.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1271 : 18 Haziran 2019, 07:13:30 »
galatasaraylı itlerin söylediği bir lâf var, ''sahanızda kupa kaldırdık'' sözü. Tam fetöyle savaştığımız dönem.

Buna bir de basketbolu ekletmemeliyiz. Mâlûm, gsliler efes destekçisi şu an. Eğer efes 2 gün sonra kazanırsa bu yavşaklar ''baskette de salonunuzda kupa kaldırdık'' diyecekler.

En başından beri söylüyorum, 2 gün sonra tehditse tehdit, darpse darp. O ibne hakemler ''ben ters düdük çalarsam burdan sağ çıkamam'' korkusu yaşamalı.

Önde olduğumuz sürece sorun yok zâten. Kafa kafaya giderse de Arena'dan ne efes oyuncuları ne de hakemler çıkamayacağını bilmeli. Nasıl olsa sezonun son maçı, dayaksa dayak amk.

Katılmıyorum. Sezonun son maçı diye gelecek senenin Efes maçlarını seyircisiz oynamanın ne gereği var ? Öyle gelecek şampiyonluk eksik olsun. Biz değil miydik "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" diyen..

Neden bu kadar tepkili olduğunuzu da anlamıyorum. Bizim yaşadıklarımızı yaşayıp bizim geldiğimiz yerlere gelecek başka bir takım olduğunu da sanmıyorum. Bizim en büyük özelliğimiz takım oyunu oynuyor olmamız. Maçı sürükleyecek net bir bireysel yıldızımız yok. 1 Oyuncu sakatlanınca idare ediyoruz, 2 oyuncu, tamam gene ağır aksak işliyor sistem ama bu kadar olunca artık zor.. Sloukas sizce hiç mi etkilenmiyor Vesely nin olmamasından ? Yada hücum organizasyonumuzda Vesely nin yerini hiç mi hatırlamıyorsunuz ? Datome/Kalinic ile en güçlü olduğumuz bölgedeki adamlarımızı kaybediyoruz, Efes de en kuvvetli oldukları bölgedeki 2 adamın birden olmadığını düşünün...

Kaldı ki, zaten geçen seneye göre güç kaybetmiş bir takım olduğumuz ortada değil mi ? Gidenler Wanamaker, Thompson, gelenler .... hiç kimse.. Ennis sakat, Lauvergne sakat, Green sakat... Neye göre deha fazlasını bekledik ki ?

Dün akşam üstüne bir de Datome tekrar sakatlanmış. Umarım oynamaz serinin kalanında.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1272 : 18 Haziran 2019, 08:32:20 »

Diyemezler.
Böyle bir şeye yeltenseler de iyice rezil etseler kendilerini.
Erkek baskette 2011'de , kadın baskette birkaç kez onların salonlarında kupa kaldırdık.Yetmez mi!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1273 : 18 Haziran 2019, 10:47:08 »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1274 : 18 Haziran 2019, 10:48:16 »
Altıncı maç öncesi koçun son sözlerine dikkat

https://www.youtube.com/watch?v=hWRtjiFgrDg