galatasaraylı itlerin söylediği bir lâf var, ''sahanızda kupa kaldırdık'' sözü. Tam fetöyle savaştığımız dönem.
Buna bir de basketbolu ekletmemeliyiz. Mâlûm, gsliler efes destekçisi şu an. Eğer efes 2 gün sonra kazanırsa bu yavşaklar ''baskette de salonunuzda kupa kaldırdık'' diyecekler.
En başından beri söylüyorum, 2 gün sonra tehditse tehdit, darpse darp. O ibne hakemler ''ben ters düdük çalarsam burdan sağ çıkamam'' korkusu yaşamalı.
Önde olduğumuz sürece sorun yok zâten. Kafa kafaya giderse de Arena'dan ne efes oyuncuları ne de hakemler çıkamayacağını bilmeli. Nasıl olsa sezonun son maçı, dayaksa dayak amk.
Katılmıyorum. Sezonun son maçı diye gelecek senenin Efes maçlarını seyircisiz oynamanın ne gereği var ? Öyle gelecek şampiyonluk eksik olsun. Biz değil miydik "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" diyen..
Neden bu kadar tepkili olduğunuzu da anlamıyorum. Bizim yaşadıklarımızı yaşayıp bizim geldiğimiz yerlere gelecek başka bir takım olduğunu da sanmıyorum. Bizim en büyük özelliğimiz takım oyunu oynuyor olmamız. Maçı sürükleyecek net bir bireysel yıldızımız yok. 1 Oyuncu sakatlanınca idare ediyoruz, 2 oyuncu, tamam gene ağır aksak işliyor sistem ama bu kadar olunca artık zor.. Sloukas sizce hiç mi etkilenmiyor Vesely nin olmamasından ? Yada hücum organizasyonumuzda Vesely nin yerini hiç mi hatırlamıyorsunuz ? Datome/Kalinic ile en güçlü olduğumuz bölgedeki adamlarımızı kaybediyoruz, Efes de en kuvvetli oldukları bölgedeki 2 adamın birden olmadığını düşünün...
Kaldı ki, zaten geçen seneye göre güç kaybetmiş bir takım olduğumuz ortada değil mi ? Gidenler Wanamaker, Thompson, gelenler .... hiç kimse.. Ennis sakat, Lauvergne sakat, Green sakat... Neye göre deha fazlasını bekledik ki ?
Dün akşam üstüne bir de Datome tekrar sakatlanmış. Umarım oynamaz serinin kalanında.