Bakın, defalarca uyarıyorum ama bazı kas kafalı insanlar anlamıyor. Bu takımahakaret edecek adam bu forumdan siktirolup gitsin. Onu yapabilecceği çok yer var. Utanmak, yazıklar olsunlu vs. cümle kurmak için bu foruma girmeyin. Siktirip gidin antu'da falan takılın. KEndi hayatınızda herşeyi dört dörtlük yapıyormuş gibi, başınıza hiç talihsizlik gelmiyormuş gibi her zaman, her kulvarda şampiyonluktan aşağısını kabul etmez bir halde olma hakkını sizlere kim veriyor?
Ergin denilen gavatın Obradovic takıntısının bir sonucu kurduğu takım. Bu benim iddiam değil bizzat sağlam kaynağından öğrendiğim bir bilgi. Dolayısıyla da bize karşı panzehir olarak kurulmuş takımla, bu kadar sakat, eksik ve talihsizlikle bu seriyi buraya getirmek bile bir mucize. Tespit yapıyorum, avuntu değil, karışmasın.
Yok neymiş, Vesely 3.'lük maçında oynamasaymış da, Sloukas'a o kadar para verilir miymiş de, oynattığı basketbol demodeymiş de. Hassiktirn lan ordan! Jofrey ve Ennis olmamasına rağmen normal sezonu domine ederken hiç böyle değildi ama? Götünüz başınız oynamasın bir işi yaparken, rica ediyorum.
Abi ilk açıldığı zamanlar bu foruma üye olmuştum, Cem abi ve o zamanlar bu forumu kuran kişileri de az çok tanıdığım için üye oldum başka hiçbir yerde de üyeliğim yok vakit bulunca buraya girer yorumumu yapıyorum, yapılan yorumları okuyorum çıkıyorum. Seni de bu forumdan tanıyorum sadece iyi veya kötü hiçbir hukuğumuz olmadı lakin sen nasıl ki insanların yaptığı yorumlardan rahatsız oluyorsan bende kendi adıma senin şu son bir iki haftadır yaptığın yorumlardan rahatsız oluyorum.
Sen insanlara verdikleri tepkiler, görece takıma ettikleri hakaretlerden dolayı kızıyorsun ama inan ki hiçkimse senin bu forumda kullandığın argo kelimeleri veyahut ettiğin küfürleri etmedi. Sen normalde boyle değildin, gerektiğinde ortamı yumuşatırdın veya ınsanlara karşı ılımlı olurdun ama son zamanlarda yaptıgın bana göre çok ayıp.
Bu kaçıncı kez insanlara siktir olun gidin diyorsun hatta direk küfür ediyorsun insanlara. Sen bu sıtenın yonetıcılerınden birisin sen boyle yaparsan millet hayli hayli yapar. Sen sinirlenince ağzına geleni soyluyorsun ama buradakilere eleştiri yapmayın, begenemediğiniz şeyleri söylemeyin, kafanıza göre kadrolar kurmayın demeye getiriyorsun. Herşeyi benim istediğim gıbı yazacaksınız yazmazsanız da siktir olup gidin diyorsun.
Sen aynı takım taraftarına bile gerekli saygıyı sevgıyı gostermezken nasıl insanlardan bekleyebilirsin.
Ben kendi adıma bu saatten sonra hoşlanmadığım birşey de görsem yazmam, boşuna kimseyi kırıp incitmenin bi anlamı yok zaten ne senin gibi dusunenleri kırarım ne de kendime küfür ettiririm.
Acısıyla tatlısıyla muhabbetlerimiz oldu, başta da dediğim gibi seni şahsen tanımasam da muhabbetini,üslubunu her zaman sevdim ama son zamanlarda iş çığrından çıktı tren yardan aşağı gitmeden dur demek en iyisi hepiniz hakkınızı helal edin, benim hakkım herkese helaldir. Kırdıgım, incittiğim birileri de varsa hepsinden özür diliyorum