Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 177853 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | Final Serisi 7.Maç
« Yanıtla #1440 : 21 Haziran 2019, 23:37:11 »
Bakın, defalarca uyarıyorum ama bazı kas kafalı insanlar anlamıyor. Bu takımahakaret edecek adam bu forumdan siktirolup gitsin. Onu yapabilecceği çok yer var. Utanmak, yazıklar olsunlu vs. cümle kurmak için bu foruma girmeyin. Siktirip gidin antu'da falan takılın. KEndi hayatınızda herşeyi dört dörtlük yapıyormuş gibi, başınıza hiç talihsizlik gelmiyormuş gibi her zaman, her kulvarda şampiyonluktan aşağısını kabul etmez bir halde olma hakkını sizlere kim veriyor?

Ergin denilen gavatın Obradovic takıntısının bir sonucu kurduğu takım. Bu benim iddiam değil bizzat sağlam kaynağından öğrendiğim bir bilgi. Dolayısıyla da bize karşı panzehir olarak kurulmuş takımla, bu kadar sakat, eksik ve talihsizlikle bu seriyi buraya getirmek bile bir mucize. Tespit yapıyorum, avuntu değil, karışmasın.

Yok neymiş, Vesely 3.'lük maçında oynamasaymış da, Sloukas'a o kadar para verilir miymiş de, oynattığı basketbol demodeymiş de. Hassiktirn lan ordan! Jofrey ve Ennis olmamasına rağmen normal sezonu domine ederken hiç böyle değildi ama? Götünüz başınız oynamasın bir işi yaparken, rica ediyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1441 : 21 Haziran 2019, 23:54:46 »
twitter da onun bunun çöcukları yılların birikmiş kin ve nefretini ezikliklerinin zirvesindeyken kusmaya başlayan malum kesimler o kadar eziksinizki kendi takımlarınızın beceremediğini başka takımın kazanmasıyla ego mastürbasyonu yapan ezikler sizin durumunuz a el sikiyle gerdege giren diye bir atalar sözü tam sizin gibi karekter ve şeref yoksunları  için cuk oturan bir söz .Sizin kaç yüzünüz var lan kaç takım tutuyorsunuz bizim en azından tek takımımız var çok şükür başka takımları yanlamadık sıgınmadık. Euro leuge de gelen geçen tokatlarken bile gidip başka takımlara yamanmadık arkasında durduk yeri geldi kahrolduk yeri geldi deliler gibi sevindik.ama sizin gibi karektersizler bilmez bu asil duruşu duruş demişken sokayım sizin olmayan duruşunuza kodumun müptezelleri... cok ama cok sinirliyim varsın bu sene şampiyon olmayalım dünya sonu degil ama aptal aptal konuşan onun bunun evladlarına burdan bir kelam etmezssem cıldırmak üzereydim..forum ahalisinden en derin özürlerimle...

Youtube'da yer alan tivibuspor videolarının altına şunu yazdım:

Buradaki vıcık vıcık yorumlara cevap yazan Fenerbahçeli arkadaşlar, hiç uğraşmayın. Olay Fenerbahçe-Efes olayı değil. Son iki haftada yaşananlar ben futbolda GS'liyim, BJK'lıyım, TS'liyim ama baskette Efesliyim diyen aciz, rezil, kepaze, iki yüzlü düşüncenin tezahürleridir. Trabzon'da Fenerbahçe otobüsünü kurşunlayan kafa ile bu kafa, aynı kafadır. Ultraslan'ı tribünlere davet eden Ergin Ataman'a prim veren Efes yönetimi de bu kafaya ortak olmuştur.  Yedi maç süresince hakem kararlarını aklayan televizyon yorumcuları da bu kafanın ürünüdür. Sene başında federasyon tarafından alınan yabancı kısıtlaması kararı, Türkiye ligindeki Fenerbahçe hakimiyetine son verilmek için atılan bir adımdı. Final serisinde maç yönetiminde görevlendirilen tetikçiler tarafından da nihayete erdirildi. Şu son maçta Bobby'e çalınan son iki faul ortada.  Unutmayacağız...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1442 : 21 Haziran 2019, 23:57:24 »
Bakın, defalarca uyarıyorum ama bazı kas kafalı insanlar anlamıyor. Bu takımahakaret edecek adam bu forumdan siktirolup gitsin. Onu yapabilecceği çok yer var. Utanmak, yazıklar olsunlu vs. cümle kurmak için bu foruma girmeyin. Siktirip gidin antu'da falan takılın. KEndi hayatınızda herşeyi dört dörtlük yapıyormuş gibi, başınıza hiç talihsizlik gelmiyormuş gibi her zaman, her kulvarda şampiyonluktan aşağısını kabul etmez bir halde olma hakkını sizlere kim veriyor?

Ergin denilen gavatın Obradovic takıntısının bir sonucu kurduğu takım. Bu benim iddiam değil bizzat sağlam kaynağından öğrendiğim bir bilgi. Dolayısıyla da bize karşı panzehir olarak kurulmuş takımla, bu kadar sakat, eksik ve talihsizlikle bu seriyi buraya getirmek bile bir mucize. Tespit yapıyorum, avuntu değil, karışmasın.

Yok neymiş, Vesely 3.'lük maçında oynamasaymış da, Sloukas'a o kadar para verilir miymiş de, oynattığı basketbol demodeymiş de. Hassiktirn lan ordan! Jofrey ve Ennis olmamasına rağmen normal sezonu domine ederken hiç böyle değildi ama? Götünüz başınız oynamasın bir işi yaparken, rica ediyorum.

Devamlı kufur edip sokup sokup cıkarıyorsun Hoca sondaki rica ediyorum pek olmamıs.Elestiren de elestirir,kızan da kızar yok despotluk olacak diyorsan baska , 43 yasında adamız her kulvarda Fb ye laf atanlarla kendi capımızda ugrasıyoruz ama bu 3.,4. oldu sokup sokup cıkardıgın kendi adıma olmasa da insan sinirleniyor.O senin kufrettigin uzuntuden kızanlar da kac yasında FB li ayıp oluyor.

Elestiri olmayacak mı?Gherdardini 1m uSD alıyor diye haberler var Sosyal Medyada adamın yanlısları konusulmayacak mı?Thompson olmadı,Bennet olmadı, Lovernge ne oldu bilen yok, Ennis goremedik.

Efesin kısaları EL de de , Final serisinde de cok rahat deldi gecti.Bir tane karsısında durabilen,savunma yapabilen kısa olmadı.Takımda delici kısa ve Udoh dan beri pivot eksikligi var.Bunlar soylenmesin mi?

Buradaki arkadasların bazıları beni baska forumlardan da tanıyor.Nasıl bir FB li oldugumu da biliyor.Ama adamlar kızsa da yapmayın etmeyin dersin ama sokup sokup cıkarman beni rahatsız etti.En genci 20 yasında adamdır.Bunu yazdım diye atacaksan da at.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #1443 : 22 Haziran 2019, 00:02:42 »

Küfür etmedim hakaret etmedim, sadece demode dedim ve gergin ibnesine bu fırsatı verdikleri için yazıklar olsun dedim. Verilen cevap “siktirip gidin”, “siktir olun gidin”. Her şeyi bir tek siz biliyorsunuz, kimsenin düzgünce eleştirmesine bile tahammülünüz yok. Tamam biz siktirip gideriz hiç problem değil, forum sizin sonuçta. Farklı görüşe sahip olmayan sadece kendi görüşünüze uygun kişilerle devam edersiniz bundan sonra, hadi eyvallah.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1444 : 22 Haziran 2019, 00:13:16 »
 bir sakin! şimdi alkollü olan kaç kişi var merak etmiyor değilim ben şahsen alkollüyüm ve alkollüyken o ağızdan herşey çıkar dikkat edin kardeşler. efes gibi taşşaklı bütçe ve yönetim sahibi bir takım 10 yıl şampiyon olamamış bu ligte öyle kolay değil 3 yıl 4 yıl üstüste şampiyon olmak, bizim takım son 3 yılın şampiyonu bu yıl da direkten dönmüş olur ya yine oluruz problem değil mücadele ettik mi ettik, son maça getirdik mi getirdik melli o amk şutunu soksa yine şampiyon olur muyduk olurduk bu kadar. bir transfer yapılırken bütçe oyuncu tipi uyumu herşeye bakılıyordru ama uyması çok kolay değil hele bizim gibi hayvan şablon oynayan bir takıma ve bu yıl takım amk gibi çok sakat verdi yazık ya sağlık ekii de bir başını ellerinin arasına alsın bir düşünsün neyi daha iyi yapabilirdik diye
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1445 : 22 Haziran 2019, 00:14:43 »
Küfür etmedim hakaret etmedim, sadece demode dedim ve gergin ibnesine bu fırsatı verdikleri için yazıklar olsun dedim. Verilen cevap “siktirip gidin”, “siktir olun gidin”. Her şeyi bir tek siz biliyorsunuz, kimsenin düzgünce eleştirmesine bile tahammülünüz yok. Tamam biz siktirip gideriz hiç problem değil, forum sizin sonuçta. Farklı görüşe sahip olmayan sadece kendi görüşünüze uygun kişilerle devam edersiniz bundan sonra, hadi eyvallah.

Gençsiniz, kanınız kaynıyor, bir dereceye kadar anlayabiliyorum. Yavşak sürüsünün orada burada yazdıkları hepimize olduğu gibi sana da dokunuyor, anlayabiliyorum. GİTME BİR YERLERE GÜZEL İNSAN. Sadece yazıklar olsun, utanıyorum vesaire gibi ağır şeyler yazmayıver yeter (kesinlikle bir ricadır, sana buyurmak haddim değildir, keza yirmili yaşlarda koskoca bir bireysin). Eğrisiyle doğrusuyla bu takıma destek ol yeter. Berlin'de bir ömür verdik, ölmedik yıkılmadık;  koduğum gergini mi yıkacak bu takımı. Acılar sağlam yapar adamı...
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2019, 00:16:21 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1446 : 22 Haziran 2019, 00:29:02 »
Epic fail sezon oldu, şerbetliyiz bize komaz.
Ama bu son maçta helal etmiyorum hakkımı bu takıma, rakip bizden daha hırslı olamaz.
Dünyanın en güzel takımı da Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımıdır.
Seneye umarım daha akıllı hırslı oluruz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1447 : 22 Haziran 2019, 00:37:18 »
Epic fail sezon oldu, şerbetliyiz bize komaz.
Ama bu son maçta helal etmiyorum hakkımı bu takıma, rakip bizden daha hırslı olamaz.
Dünyanın en güzel takımı da Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımıdır.
Seneye umarım daha akıllı hırslı oluruz.

Ağbi karar senin de götleri çıktı be çocukların.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #1448 : 22 Haziran 2019, 00:42:16 »

Abi ilk açıldığı zamanlar bu foruma üye olmuştum, Cem abi ve o zamanlar bu forumu kuran kişileri de az çok tanıdığım için üye oldum başka hiçbir yerde de üyeliğim yok vakit bulunca buraya girer yorumumu yapıyorum, yapılan yorumları okuyorum çıkıyorum. Seni de bu forumdan tanıyorum sadece iyi veya kötü hiçbir hukuğumuz olmadı lakin sen nasıl ki insanların yaptığı yorumlardan rahatsız oluyorsan bende kendi adıma senin şu son bir iki haftadır yaptığın yorumlardan rahatsız oluyorum.
Sen insanlara verdikleri tepkiler, görece takıma ettikleri hakaretlerden dolayı kızıyorsun ama inan ki hiçkimse senin bu forumda kullandığın argo kelimeleri veyahut ettiğin küfürleri etmedi. Sen normalde boyle değildin, gerektiğinde ortamı yumuşatırdın veya ınsanlara karşı ılımlı olurdun ama son zamanlarda yaptıgın bana göre çok ayıp.
Bu kaçıncı kez insanlara siktir olun gidin diyorsun hatta direk küfür ediyorsun insanlara. Sen bu sıtenın yonetıcılerınden birisin sen boyle yaparsan millet hayli hayli yapar. Sen sinirlenince ağzına geleni soyluyorsun ama buradakilere eleştiri yapmayın, begenemediğiniz şeyleri söylemeyin, kafanıza göre kadrolar kurmayın demeye getiriyorsun. Herşeyi benim istediğim gıbı yazacaksınız yazmazsanız da siktir olup gidin diyorsun.
Sen aynı takım taraftarına bile gerekli saygıyı sevgıyı gostermezken nasıl insanlardan bekleyebilirsin.
Ben kendi adıma bu saatten sonra hoşlanmadığım birşey de görsem yazmam, boşuna kimseyi kırıp incitmenin bi anlamı yok zaten ne senin gibi dusunenleri kırarım ne de kendime küfür ettiririm.
Acısıyla tatlısıyla muhabbetlerimiz oldu, başta da dediğim gibi seni şahsen tanımasam da muhabbetini,üslubunu her zaman sevdim ama son zamanlarda iş çığrından çıktı tren yardan aşağı gitmeden dur demek en iyisi hepiniz hakkınızı helal edin, benim hakkım herkese helaldir. Kırdıgım, incittiğim birileri de varsa hepsinden özür diliyorum
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1449 : 22 Haziran 2019, 01:23:22 »
İlk 11 dakika skoru:21-26
Sonraki 18 dakika skoru:46-27

Maça iyi başlayıp 5 sayı öne geçmiştik ama sonrasında özellikle hücumda çok tıkandık.
Larkin Final Four'da 31 sayı atmıştı bize bu maçta da 38 sayı atıp canımıza okudu.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1450 : 22 Haziran 2019, 08:38:18 »
Her şey bir yana nankör ve hain taraftar grubuyla gelecek için en kötü sinyalleri veriyoruz.

"Hocamız çok iyi" diye başlayıp "ama bu kadar para harcayıp bu kadar kötü kadro planlaması yapıp" ile devam eden yazıları görmek midemi bulandırıyor. Bu laflar Efesin şampiyonluğu ile zevke gelip masturbasyon yapan GS li travestilerin laflarından farksızdır. Bu takımı beğenmeyen gitsin bu sezon lige çıkan Bursasporu tutsun...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1451 : 22 Haziran 2019, 08:38:40 »
Devamlı kufur edip sokup sokup cıkarıyorsun Hoca sondaki rica ediyorum pek olmamıs.Elestiren de elestirir,kızan da kızar yok despotluk olacak diyorsan baska , 43 yasında adamız her kulvarda Fb ye laf atanlarla kendi capımızda ugrasıyoruz ama bu 3.,4. oldu sokup sokup cıkardıgın kendi adıma olmasa da insan sinirleniyor.O senin kufrettigin uzuntuden kızanlar da kac yasında FB li ayıp oluyor.

Elestiri olmayacak mı?Gherdardini 1m uSD alıyor diye haberler var Sosyal Medyada adamın yanlısları konusulmayacak mı?Thompson olmadı,Bennet olmadı, Lovernge ne oldu bilen yok, Ennis goremedik.

Efesin kısaları EL de de , Final serisinde de cok rahat deldi gecti.Bir tane karsısında durabilen,savunma yapabilen kısa olmadı.Takımda delici kısa ve Udoh dan beri pivot eksikligi var.Bunlar soylenmesin mi?

Buradaki arkadasların bazıları beni baska forumlardan da tanıyor.Nasıl bir FB li oldugumu da biliyor.Ama adamlar kızsa da yapmayın etmeyin dersin ama sokup sokup cıkarman beni rahatsız etti.En genci 20 yasında adamdır.Bunu yazdım diye atacaksan da at.
Kusura bakma hocam, konunun seninle alakası yok, rahatsız olmana da gerek yok. Kimseye sokup çıkarmıyorum, direkman git diyorum. Ama kime?

Bu takımdan utanana, hakaret edene. Sen yapıyor musun böyle? Niye üstüne alınıyorsun? Eleştirilmesin mi diyoruz?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1452 : 22 Haziran 2019, 08:45:56 »
Abi ilk açıldığı zamanlar bu foruma üye olmuştum, Cem abi ve o zamanlar bu forumu kuran kişileri de az çok tanıdığım için üye oldum başka hiçbir yerde de üyeliğim yok vakit bulunca buraya girer yorumumu yapıyorum, yapılan yorumları okuyorum çıkıyorum. Seni de bu forumdan tanıyorum sadece iyi veya kötü hiçbir hukuğumuz olmadı lakin sen nasıl ki insanların yaptığı yorumlardan rahatsız oluyorsan bende kendi adıma senin şu son bir iki haftadır yaptığın yorumlardan rahatsız oluyorum.
Sen insanlara verdikleri tepkiler, görece takıma ettikleri hakaretlerden dolayı kızıyorsun ama inan ki hiçkimse senin bu forumda kullandığın argo kelimeleri veyahut ettiğin küfürleri etmedi. Sen normalde boyle değildin, gerektiğinde ortamı yumuşatırdın veya ınsanlara karşı ılımlı olurdun ama son zamanlarda yaptıgın bana göre çok ayıp.
Bu kaçıncı kez insanlara siktir olun gidin diyorsun hatta direk küfür ediyorsun insanlara. Sen bu sıtenın yonetıcılerınden birisin sen boyle yaparsan millet hayli hayli yapar. Sen sinirlenince ağzına geleni soyluyorsun ama buradakilere eleştiri yapmayın, begenemediğiniz şeyleri söylemeyin, kafanıza göre kadrolar kurmayın demeye getiriyorsun. Herşeyi benim istediğim gıbı yazacaksınız yazmazsanız da siktir olup gidin diyorsun.
Sen aynı takım taraftarına bile gerekli saygıyı sevgıyı gostermezken nasıl insanlardan bekleyebilirsin.
Ben kendi adıma bu saatten sonra hoşlanmadığım birşey de görsem yazmam, boşuna kimseyi kırıp incitmenin bi anlamı yok zaten ne senin gibi dusunenleri kırarım ne de kendime küfür ettiririm.
Acısıyla tatlısıyla muhabbetlerimiz oldu, başta da dediğim gibi seni şahsen tanımasam da muhabbetini,üslubunu her zaman sevdim ama son zamanlarda iş çığrından çıktı tren yardan aşağı gitmeden dur demek en iyisi hepiniz hakkınızı helal edin, benim hakkım herkese helaldir. Kırdıgım, incittiğim birileri de varsa hepsinden özür diliyorum
Kardeşim, evet belki haklısın rahatsızlığında. Belki eskisi gibi olması da daha doğru olur ama kimse kusura bakmasın. Buraya son dönemde iki kez bu şekilde yazdım. Birincisi bu takımdan utandığını söyleyenlereydi ki yine olsa yine yazarım. İkincisi de dünkü maçtan sonra yazılanlara. Onu da yine olsa yine yazarım. Mesele küfür meselesi asla olamaz zira zaten herkes küfürlü konuşuyor, kimseye de karışılmıyor burada. Ama bu takıma ve hocasına yazıklar olsun demeyi ben kaldıramam. Nasıl bir takıma ve hangi hocaya karşı konuştuğunu iyi bilecek herkes. Ben forumun sahibi değilim, gerekrise beni de atabilirler, hiç problem yok. Ama bu takıma da hocaya da hakarete ya da nankörlüğe uzanan şeyler söyletmem.

Bu kadar basit.

Çevrimiçi Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1453 : 22 Haziran 2019, 11:47:57 »
Oyuncuların performanslarından, form durumlarından, günlerinde olup olmadıklarından bağımsız sadece Slukas, Kalinic, Guduric, Melli'den katkı alabildiğin kadron şimdide sezon başlamadan öncede kağıt üzerinde Efes'ten zayıftı ve bu sonuç öngürülebilir birşey burada asıl öngörülemeyen şey bu seride 3 galibiyet almamızdı o yüzden bırakın bu romantikliği...

Çevrimiçi cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1454 : 22 Haziran 2019, 12:14:36 »
Kardeşim, evet belki haklısın rahatsızlığında. Belki eskisi gibi olması da daha doğru olur ama kimse kusura bakmasın. Buraya son dönemde iki kez bu şekilde yazdım. Birincisi bu takımdan utandığını söyleyenlereydi ki yine olsa yine yazarım. İkincisi de dünkü maçtan sonra yazılanlara. Onu da yine olsa yine yazarım. Mesele küfür meselesi asla olamaz zira zaten herkes küfürlü konuşuyor, kimseye de karışılmıyor burada. Ama bu takıma ve hocasına yazıklar olsun demeyi ben kaldıramam. Nasıl bir takıma ve hangi hocaya karşı konuştuğunu iyi bilecek herkes. Ben forumun sahibi değilim, gerekrise beni de atabilirler, hiç problem yok. Ama bu takıma da hocaya da hakarete ya da nankörlüğe uzanan şeyler söyletmem.

Bu kadar basit.

Kesinlikle eleştiriye açık birisiniz tabi ki görüyoruz. Forumda herkes o kadar o kadar fenerbahçe eksenli düşünüyor ki yabancı kuralından dolayı bu serinin bu noktaya gelebildiğinin farkında değil sanki ya da konuşmaktan imtina ediliyor. Efes Beaubois Simon arasında sürekli tercih yapmak zorunda kaldı. Beaubois 1 maçı kendi başına kazandırdı. Ertesi maçtı yanlış hatırlamıyorsam gergin ibnesi onu oynatmayarak ekmeğimize yağ sürdü. Bir maçında kazanılmasında çok büyük payı vardı. Simonun keza 1 maçta büyük payı var. Seri de motum ve oynatılmayan Pleiss saymıyorum. Üstüne Son maç hariç larkin baskın bir performas göstermedi bile baya kötü şut attı. Kısacası böyle etkenler de seriyi biraz olsun bize yaklaştırdı yoksa  f4 ayarında maçlar görürdük acı ama gerçekler böyle.

Efes F4 dönüşü biz karşıyaka serisinde ne yaşadıysak benzer psikolojiyi yaşadı ama bizde sağlıklı değildik ve özellikle deplasmanlarda direnmedik yeterince mücadele etmedik. Bazı maçların bazı periyotlarında efesi savunmada durdurduk yani bunu yapabiliyorduk ilk maçın dışında deplasmanlarda  onu da yapmadık.

Sonuçta uzun bir seri oldu. Siz de istediğiniz gibi millete siktiri çekebilirsiniz hatta 2. maçta 16 sayılık seri yedğimiz için bu takımın böyle aciz kalmasından dolayı utandığımı yazan beni de banlayın önemli değil.