Gönderen Konu: Tyler Ennis  (Okunma sayısı 45574 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Ynt: Tyler Ennis
« Yanıtla #90 : 20 Temmuz 2018, 18:54:57 »

Eleman çıkmış orda ''Delaney de kim, bizim takımda ne işi var, Ennis çok daha iyi'' diyor ve buna gülmüyorsun da benim dediklerime gülüp insanlarla taşşak geçtiğimi iddia ediyorsun.

Birader yazmayayım diyorum ama bozuk plak gibi takılıp kaldın. Delaney matah adam olsa şu anda bir EL takımı imzalamış olurdu (şu anda tek talibi Efes) ama o Çin liginden kontrat kovalıyor. Adam kolay paranın peşine düşmüş. Karakter olmadıktan sonra yetenek boş...

Diğer yandan benden sonra benim Delaney görüşümü tekrarlayan birçok kişi oldu. Yani iddiamda yalnız değilim. O yüzden aklınca bana laf çarpmak için kendini yorma...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : 20 Temmuz 2018, 18:56:34 »
Her türlü sıva yapılır İskender
 Bizim işimiz bu
4 senedir sıvıyorum totalde hiç mahçup olmadım ;)
Bu misyon ile hareket ediyorum :)
Erdal soner
Yazdıklarını bir aç tekrardan oku
Kimseye susun mu dedik
Tartışırız küfür de edilir abuk sabuk olmayan kimseyi de atmadık
Başka forumları gördüğümüz için forumun genel durumundan çok da şikayet edileceğini düşünmüyorum
4x4 değiliz keza ben de değilim
Ama bir çok kişi beni tanır bilir yıllarca
Tartışırım tartışmasını da iyi bilirim
Ama bir tekrar yazdıklarını şöyle başkasının yazdıkları gibi okursan sevinirim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : 20 Temmuz 2018, 18:58:16 »
Hacı, yeminle sıvamada arşa ulaştın  8)
Ennis nedir, kimdir?
Erdal Bibo, Barış Ermiş ya da ne bileyim sanki Kenan geri dönmüş gibi etki yarattı.

Abi sende niye öyle yarattı ki ben de onu anlamadım
Tamam her gelen oyuncunun ciddi bir riski var ama bu adama böyle boş basit muamelesi de yapılmasın
Ha tutmaz sıçar batırır olabşlir
Ama bu adam potansiyeli için transfer edildi
Bir de Obradoviç böyle bir yol izliyor bizde

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #93 : 20 Temmuz 2018, 19:23:40 »
Euroleague de sampiyon olacagina inandigim takimimin bir numarasina avrupada ne yapacagi konusunda en ufak fikrimizin olmadigi,dort senedir mac yapmamis birini almalarina uzuldum.Gelen adam gercekten udoh etkisi bile yaratabilir ama bir numarada bu riski almasak iyiydi.Gecen sene bir numaradaki en buyuk sikintimiz skorer oyun sikistiginda elini tasin altina sokacak bobby nin sakatliktan donmesiydi,bu gelen arkadas bu iki olayida yetersiz seviyede yapiyor okuduklarim kadariyla.Biz nunnaly bu takima yetersiz diyoruz ama nba den teklif aliyor,bu herife kimse minimum bile onermemis nba de.hadi hayirlisi

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #94 : 20 Temmuz 2018, 20:44:11 »
Euroleague de sampiyon olacagina inandigim takimimin bir numarasina avrupada ne yapacagi konusunda en ufak fikrimizin olmadigi,dort senedir mac yapmamis birini almalarina uzuldum.Gelen adam gercekten udoh etkisi bile yaratabilir ama bir numarada bu riski almasak iyiydi.Gecen sene bir numaradaki en buyuk sikintimiz skorer oyun sikistiginda elini tasin altina sokacak bobby nin sakatliktan donmesiydi,bu gelen arkadas bu iki olayida yetersiz seviyede yapiyor okuduklarim kadariyla.Biz nunnaly bu takima yetersiz diyoruz ama nba den teklif aliyor,bu herife kimse minimum bile onermemis nba de.hadi hayirlisi

Çünkü Nunnally Obra ile çalışma şansına erişen dünyanın en şanslı insanlarından biri..

Adama teklif yapılmamıs değil, 4 senedir orada oynamıs bekleneni verememiş.. datome, vesely, udoh, wilbekin, mike james, larkin gibi.. Muhtmelen wanamakerda havlu sallayıp benzer duruma düşecektir.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #95 : 20 Temmuz 2018, 21:38:12 »
Enis geldi artık tartışmayalım bence, pozitf yapalım, gül düşünelim guns n roses olsun, diken düşünürsek serdar ortaç olur.
Koçum Enis, hadi yatır hepimizi ters köşeye.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #96 : 20 Temmuz 2018, 22:52:44 »
Arkadaslar kaç senedir aynı şeyleri tartışmaktan yorulmadık mı?

İsterse Erdal Koşan gelsin, bu takım bir şekilde en üst noktaya çıkıyor zaten.  Ennis iyi çıksa ne olur, çıkmasa ne olur?  Bir şekilde yine zirvede olacağız. 
İşte bu, rahatladım. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #97 : 21 Temmuz 2018, 00:03:27 »
Öncelikle çok aklı başında, oyunu basit oynayan, gereksiz saçmalıklar ve maceralara sarmadan en kısa yoldan sonuca gitmeye gayret eden, düzgün karakterli, çalışıp hep üst seviyeye gelmek için çalışan bir PG transfer ettik. Tyler Ennis oyunu bilerek oynuyor ve basketbol zekası üst düzey. Sanki 30 yaşında tecrübeli bir guard gibi oyun alanında olgun hareketler yapıyor. Bu özellikleri açıkçası hoşuma gidiyor Ennis'in. İnanın bana, bir PG oyuncuda, yukarıda belirttiğim özelliklerin bulunması, takımın oyun planına sadık kalıp hedefe ulaşmasını hızlandıracak etkenlerdendir. Ennis bu özellikleri ile Obradovic'in söylediklerini harfiyen yerine getirecektir. Thompson'da yaşadığımız gibi yağlı direğe tırmanma benzeri bir durumla karşılaşacağımızı zannetmiyorum. Üstelik yüksek fundamental yetisi, topa yön verme ve yüksek pozisyon bilgisinden bahsetmedim daha. Patlayıcılığının ve atletizminin düşük olması NBA için geçerli. Avrupa için mevcut atletikliği üst düzey bile sayılabilir. Sakatlık falan yaşamazsa inşallah, ben çok üst düzey bir Avrupalı guard olacağına inanıyorum. Diğer hayal kırıklıkları gibi olmayacaktır. Kafamdaki birkaç soru, EuroLeague sertlik anlayışına nasıl reaksiyon vereceği ve Avrupa atmosferi ve hakem standartlarına nasıl ayak uyduracağı.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #98 : 21 Temmuz 2018, 20:06:06 »
Enis geldi artık tartışmayalım bence, pozitf yapalım, gül düşünelim guns n roses olsun, diken düşünürsek serdar ortaç olur.
Koçum Enis, hadi yatır hepimizi ters köşeye.
Katılıyorum geçen sene Wana üzerinde vardı bu tepkiler taraftar hiç bir zaman sahiplenemedi onu takıma alışması da bu yüzden geç olduğunu düşünüyorum bu senede Ennis'e yaparsak aynısını sezon başlamadan bitebilir onun için.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #99 : 22 Temmuz 2018, 07:04:58 »
Cem Ağrak 3 tane formasını alıp Ülker Arena'da dağıtacak kadar güveniyor Ennis'e.. Ki ilk defa bir oyuncunun 3 formasını alıp dağıtmasına şahit oluyorum. Gerçi formalardan birini Umut kod adlı arkadaşa, diğerini bana verecek. Öbürünü de Hakan abiye yollar. Bu nasıl hayır işlemek anlamadım gitti.

Şu an Ennis'i yüksek perdeden övmek de, gömmek de yersiz. Mesela Hakan abi de yıllardır NBA seyreder benim gibi. O bile temkinli yaklaşıyor haklı olarak. Zira adamla ilgili çok net yorum yapacak bir maçını izleme şansımız düşüktü. Oynadığı takımlar, aldığı süreler belli. Hoş adamı her gece izlemiş gibi güzelleme yapan yazılar da okuduk farklı mecralarda. Sanırsın Durant, oturup her gece izlemişler. Bu gereksiz şov elbette. Ama kesin bir dille gömmek de bana göre gereksiz şov. Avrupa basketbolu çok farklı ve bu farklılıkta bazen hiç beklemediğiniz adamlar fark yaratabilir. Ennis bunlardan biri olur mu zaman gösterecek.

Yine de kendisine Doğuş Özdemiroğlu muamelesi yapmamak lazım.
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2018, 07:06:05 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #100 : 22 Temmuz 2018, 19:04:43 »
Cem Ağrak 3 tane formasını alıp Ülker Arena'da dağıtacak kadar güveniyor Ennis'e.. Ki ilk defa bir oyuncunun 3 formasını alıp dağıtmasına şahit oluyorum. Gerçi formalardan birini Umut kod adlı arkadaşa, diğerini bana verecek. Öbürünü de Hakan abiye yollar. Bu nasıl hayır işlemek anlamadım gitti.

Şu an Ennis'i yüksek perdeden övmek de, gömmek de yersiz. Mesela Hakan abi de yıllardır NBA seyreder benim gibi. O bile temkinli yaklaşıyor haklı olarak. Zira adamla ilgili çok net yorum yapacak bir maçını izleme şansımız düşüktü. Oynadığı takımlar, aldığı süreler belli. Hoş adamı her gece izlemiş gibi güzelleme yapan yazılar da okuduk farklı mecralarda. Sanırsın Durant, oturup her gece izlemişler. Bu gereksiz şov elbette. Ama kesin bir dille gömmek de bana göre gereksiz şov. Avrupa basketbolu çok farklı ve bu farklılıkta bazen hiç beklemediğiniz adamlar fark yaratabilir. Ennis bunlardan biri olur mu zaman gösterecek.

Yine de kendisine Doğuş Özdemiroğlu muamelesi yapmamak lazım.
Forma işi kesin mi? 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #101 : 22 Temmuz 2018, 22:35:31 »
Forma işi kesin mi? 8)

Ülker Arena'daki ilk maça gelirsen neden olmasın :D