Büyük maç kazandırmaz yorumun çok ama çok komik
Nerden biliyorsun böyle bir yorum yaparken insan bir düşünür
Nba'de draft edilmemiş kıslar bile euroleague'de maç kazandırıyor hem de büyük maçları kazandırıyor, belli olmaz yani bu işler
Jordan dahs iyi oyuncu kısmına ama daha çok güldüm
Cem senin en büyük problemin ne biliyor musun? Anlamak istediğin gibi anlamak ve söylenmemiş sözleri söylenmiş gibi bahsetmek.
Neyse ki yazdıklarım orada duruyor, 3.sayfada. ben ''Jordan Theodor Tyler Ennis'ten daha iyi oyuncudur'' demedim. Boşu boşuna gülmüşsün.
Ben Tyler Ennis vehâmetini anlatabilmek için ''Jordan Theodor bile şu an daha makbûl, yani durum o derece vahim'' dedim.
Gelelim showmanlikle ilgili sözlerine. Neyse ki tüm yazdıklarım duruyordur.
Jason Thompson için;
JT ilk geldiğinde ''adamın karakteri çok düzgün, çok çalışkanmış da. İnşallah çok iyi olacak. Ocağa kadar süre verelim.'' minvalinde kaç defa yazdım. Kasım-aralık aylarında ''biraz daha sabredelim, inşallah çok iyi olacak'' tarzında kaç defa daha yazdım. Ben bunları yazarken showman miydim ya da marjinal olmak gibi bir çabam mı vardı? Yazdıklarım duruyordur.
Brad Wanamaker için;
Gelmesini en çok isteyenlerden biriydim geçen sezon. Ekim ve Kasım aylarında yetersiz oynarken ''Mutlaka iyi olur, ocaktan itibaren sisteme alışır ve ağırlığını koyar yeter ki sabredelim'' tarzında yazdım hep. Bunları yazarken amacım show muydu?
James Nunnaly için;
Kötü geçen ilk sezonundan sonra geçen yaz başında ''çok daha iyisi gelmeyecekse mutlaka kalmalı, artık sisteme alıştı ve bu sene çok daha iyi olacak'' dye yazarken show ve marjinallik peşinde miydim?
Guduric için;
Sezon içinde ''gelişimini çok beğeniyorum, bir Bogdan olmayacak ama Avrupa'nın güvenilir, elit bir 2 numarası olacak, kendisine güveniyorum'' derken amacım neydi?
Bu yazdıklarımın hepsi duruyordur, farklı bir yorumumu bulursan buraya koyarsın o başlıklarda.
'Show peşindesin'' dediğin adamı ne kadar tanıyorsun, hiç tanımadığın için böyle konuşmamalısın kardeşim.
Ben bu Ennis'i izlememiş olsam zaten oyunu üzerine yorum yazmazdım. Geçen sezon hiç izlemediğim JT'nin oyunu ve maç içinde verebilecekleri üzerine tek bir yazım olmadı, izlememiştim çünkü. Ennis'i izledim ve bu çocuk da bizi hedefe götürecek, bizi sırtlayacak büyük bir yetenek yok'' dedim, hayâl kırıklığı olacak diye ekledim. En son olarak da ''Theodor bile daha çok katkı verir, durum o derece vahim'' dedim. Bunları söyledim diye dikkat çekmeye çalışan bir showman, insanlarla taşşak geçmeye kalkan birisi olduğumu iddia ettin:)
Eleman çıkmış orda ''Delaney de kim, bizim takımda ne işi var, Ennis çok daha iyi'' diyor ve buna gülmüyorsun da benim dediklerime gülüp insanlarla taşşak geçtiğimi iddia ediyorsun. Burda kimse beni tanımaz, ben de kimseyi tanınam kardeş. Kime nâme yapıcam ha?
Görüşlerimizi açıklamayıp susacaksak burada olmamızın anlamı ne?
İnşallah şu Ennis beni utandırır, inşallah sırtına alıp takımı taşır ve ben de ''helâl olsun koçum beni utandırdın ve şampiyonluk getirdin'' derim, bundan da asla gocunmam.