Gönderen Konu: Tyler Ennis  (Okunma sayısı 45604 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Tyler Ennis
« Yanıtla #75 : 20 Temmuz 2018, 11:41:52 »
Ben de diyorum aynı şeyi söylüyoruz diye iste 😊
Nunnaly yerine birisi gelmezse bu 1-2 rotasyonu ile bak o zaman ciddi canım sıkılır.
Sloukas, boby,sinan,guduric,ennis...
Yahu su rotasyon benim içime sinmiyor cem, bakıyorum moralim bozuluyor. Amk prepelic'i en azindan biz alsaydık keşke, neyse celallenmedim ya sorun yok 😊

ya kaç yaşında adamsın az sakin ol :)
sinmese de rahat ol sinse de rahat ol :)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : 20 Temmuz 2018, 11:42:41 »
sloukas 5 sayı
ennis 4 sayı
guduric 6 sayı
melih 0 sayı
dixon 0 sayı
datome 7 sayı
kalinic 0 sayı

skor kağıdında yaklaşık olarak şu rakamları göreceğimiz bir kaç maç olur sanki...
skor atacak adam almak lazım...
böyle olursa Melli 20 Jan 23
JOffret de 17 bırakır
80 66 maçı alırız :)

senin bu tahminlerine hastayım :)

6 da ahmet bırakır
86-66 kazanırız :)
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 11:42:59 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #77 : 20 Temmuz 2018, 12:15:56 »
Sakin sakin sezon açılışını beklemek lazım. Daha sonra da Ennis için minimum 4 ay beklemek lazım. "Jason için bekledik de ne oldu?" dediğinizi duyar gibiyim, lig şampiyonluğu ve F4 finali olduğu için çok da şey yapmamak lazım. Ne yalan söyleyeyim, Jason çok da umut vermemişti bana ama Ennis için öyle hissettimiyorum. Bence seneye nasıl elde tutarız diye düşüneceğiz kara kara.

Teodosic özel oyuncu. Olsaydı tabii ki onu isteriz. Ama o olmuyorsa ve seçeneklerin Delaney, Larkin falansa Ennis'i ben de tercih ederim. Çünkü Delaney'in de Larkin'in de ne vereceğinden çok ne veremeyeceğini çok iyi biliyor koç. Ama kendi sistemi için Ennis çok daha uygun belli ki. Larkin neyse de o Delaney müptezelini asla ve asla bu takımda görmek istemezdim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #78 : 20 Temmuz 2018, 14:15:43 »
Tyler Ennis artık Fenerbahçelidir, gidene kadar ağamızdır, relax. :)

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #79 : 20 Temmuz 2018, 15:08:06 »
Enisin maşallahı var. 2 günde 2 yııllık Ahemet'den ve 1 yıllık Melli'den fazla sayfa yazdırdı bize. İnşallah maya tutar oda parkede şiir yazar. :)
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 15:08:38 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #80 : 20 Temmuz 2018, 16:49:33 »
Semazen abi;...

Sen yöneticisi olduğun şirket için böyle bir elemanı alıp riske girer miydin? Bence girmez ve daha iyisini arardın.

İşte Gherardini'ye kızma noktam bu.

Aslında konuyu dağıtmak istemezdim ama sorduğunuz için cevap verme gereği duydum.

Hiçbir yönetici zaten beklenti ve umudu olmadığı personeli baştan tercih etmez. Birisini tercih etmişse ondan bir beklentisi olduğundandır.

Gherardini ve koç hiç bilinmeyen, rastgele sokaktan bulunmuş bir isim ile anlaşmış gibi algı oluşmaya başladı. İnanın bana onlar ne yaptığını çok iyi biliyor.  Hani bazı insanlar hurda bir malzemeyi alarak inanılmaz ürünler ortaya çıkartır.  Tıpkı o hesap, Gherardini ve koç, Ennis'i belki küçük dokunuşlar, belki büyük işçilikle bir değere döndüreceklerine inanmış. Biz de bekleyip görelim derim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #81 : 20 Temmuz 2018, 17:07:59 »
ama başarılı olmama ihtimali çok düşük
Yapma güzel kardeşim, yapma nolur.. yapma...
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #82 : 20 Temmuz 2018, 17:08:52 »
Yapma güzel kardeşim, yapma nolur.. yapma...
Benden zarar gelmez ya rahat ol :)
Öyle cenabet ağızlı birisi değilimdir :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #83 : 20 Temmuz 2018, 17:18:52 »
Hacı, yeminle sıvamada arşa ulaştın  8)
Ennis nedir, kimdir?
Erdal Bibo, Barış Ermiş ya da ne bileyim sanki Kenan geri dönmüş gibi etki yarattı.

FENERBAHÇE

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : 20 Temmuz 2018, 17:21:32 »
Şampiyon olamazsak 1/2 numara basiretsizliği yüzünden denmiş
Abi yapmayın
Yıllarca ne rotasyonu olan Cska Moskova şampiyon olamadı
Bir sürü örnek veririz bu duruma
Geçen sene serrod de Colo Higgins gibi kısaları olan takım bırak kupayı finale kalamadı
Ana hedef F4 yapmaktır
Şampiyonluk tabi ki herkes ister ama tek maçlık sistemde iş tamamen o günün psikolojisine ve şansına kalıyor
F4 yapamazsak başta ben hayvan gibi eleştirelim
Ama kupa alamadı diye başarısız saymak bu sistem için bu yapıya ciddi haksızlık olur

yok hocam, söylediğimin arkasındayım. burada bahsettiğim şampiyonluğun iki boyutu var.

1.si hissiyatta şampiyon gibi başlamak. şampiyon olduğumuzda pana serisiyle birlikte bu iş bitti dediğimiz duyguyu bu sefer çoğu kişi sezon başında hissetmek istedi. bunda da ana sebep olarak reyzi'in "bu sene kaliteyi arttıracağız" sözünün etken olduğunu düşünüyorum. yine de umutlu olmak güzel şey de bu kısa rotasyonu yüzünden ben dahil pek çok kişinin kafasında soru işaretleri var.

(araya girdiğim bu kısım tamamen benim hayal dünyam. bu cevapta yer almasa da olabilirdi) peki kim gelecekti de süpersonik bir takım olacaktık? ben teo, delaney, larkin hayaline/beklentisine pek düşmedim. pangos ya da nedoviç yeterliydi benim için. (içinden, pangos için "ama kısa savunması noolcek?" diyecekler zalgiris'in atladığı seviyeyi, nedoviç içinse trend deyim "çomar" diyecekler de 36 pir'li bizim maçı bir gözünün önüne getirsin) nunnaly'nin ayrılması gündemiyle sonradan 3 isim daha telafuz ettim. ilki goss. partizan / obra ekseninden 800K gibi bi paraya bitirir, 2-3 transferine para kalır diyeydi. 2m gibi gibi bi paraya oli'ye katılmasıyla ağır saçmaladım, kabul. ikincisi kopponen. bundaki öngörüm öncelikle lauvergne sonrası nunnaly'nin 1-4 arası savunması ve ribaund katkısının önemini biraz azaltabileceğimizdi. (kalinic, melli, vesely, lauvergne, ahmet'ten ikisini oyunun her anında sahada tutabiliriz; böylece kısalar kısalarla ilgilenir) ayrıca şahsen kopponen'in %51 3s yüzdesini, nunnaly'nin %55'inden çok daha önde görüyorum. çünkü hem kısa savunması daha iyi, hem dribling/pas gibi nunnaly'de olmayanlar var, hem de %51'i direkt ona çizilen oyunlar üzerinden atmadı. sonuncusu ise higgins. herhangi bir açıklamaya gerek yoktur sanırım. sonuçta dediğim gibi bu benim hayal dünyam. obra'ya hiçbirimizin oyuncu dikte edemeyeceği tabi ki bariz. ama getirdiğine de çekincelerimiz varsa tribünde soru işaretli pankart kaldırmayacağız; buradan söyleyebiliriz.

2. mevzu ise -işin traş kısmını geçtim- gerçekten şampiyon olmak. bu da öncelikle geçen sezon finaline dayanıyor. gidenler ve gitmesi gündemde olan olduğu için isimlerini telafuz ediyorum; jt'li wanna'lı nunnaly'li kadroyla real'e yenilmemizin şokunu hala üzerimden atabilmiş değilim. iddia ediyorum aynı takımlar 10 kere maç yapsın 8'inde alırız. hakemlerin yönetimini hiç hesaba bile katmıyor ve mazeret olarak kullanmıyorum. dış atışlarda pota o kadar dövülemez, o skerttiğim toplar da bu kadar onların kucağına düşemez, olmaz öyle şey! bu sene EL tarihinin belki de en iyi uzun rotasyonunu kurduk. (ikili demiyorum) bu saatten sonra bunun bir tık üstü olması için real veya cska'nın bjelica ve udoh'u aynı anda alması lazım. hal böyleyken kaçabilecek bir şampiyonluk pek tabi ki vesely'nin basamadığı bir smaca ya da lauvergne'in yapamadığı bir box-out a kalmayacak. 1/2 "basiretsizliği" sözüme takıldıysan düzeltebilirim: "yetersizliği". malum aynı şey değil. gündelik hayatta çok kullandığım bir kalıp olduğu için o kelimeyi kullandım. sonuçta tekrarlıyorum: muhtemel bir kaza kısa rotasyonundan gelir. günlük psikoloji ve şansla da işimizi geçen sene bitirdiğimizi düşünüyorum. nasıl şampiyon olduğumuzda "o son ribaund alınacak" desturuyla maçlara başladık, şimdi benzer bir şekilde hem itimat hem de beklenti ile söylüyorum "o şampiyonluk alınacak".

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 20 Temmuz 2018, 17:29:23 »
senin için yeterli dediğin oyunculardan daha iyi daha potansiyelli oyuncu aldık.
buna inan.
sadece gözümüzün önünde olmadığı için oyuncu tanınmıyor ve önyargı var
biraz da mesele bu .

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #86 : 20 Temmuz 2018, 18:04:43 »
Büyük maç kazandırmaz yorumun çok ama çok komik
Nerden biliyorsun böyle bir yorum yaparken insan bir düşünür
Nba'de draft edilmemiş kıslar bile euroleague'de maç kazandırıyor hem de büyük maçları kazandırıyor, belli olmaz yani bu işler

Jordan dahs iyi oyuncu kısmına ama daha çok güldüm

Cem senin en büyük problemin ne biliyor musun? Anlamak istediğin gibi anlamak ve söylenmemiş sözleri söylenmiş gibi bahsetmek.

Neyse ki yazdıklarım orada duruyor, 3.sayfada. ben ''Jordan Theodor Tyler Ennis'ten daha iyi oyuncudur'' demedim. Boşu boşuna gülmüşsün.

Ben Tyler Ennis vehâmetini anlatabilmek için ''Jordan Theodor bile şu an daha makbûl, yani durum o derece vahim'' dedim.

Gelelim showmanlikle ilgili sözlerine. Neyse ki tüm yazdıklarım duruyordur.

Jason Thompson için;

JT ilk geldiğinde ''adamın karakteri çok düzgün, çok çalışkanmış da. İnşallah çok iyi olacak. Ocağa kadar süre verelim.'' minvalinde kaç defa yazdım. Kasım-aralık aylarında ''biraz daha sabredelim, inşallah çok iyi olacak'' tarzında kaç defa daha yazdım. Ben bunları yazarken showman miydim ya da marjinal olmak gibi bir çabam mı vardı? Yazdıklarım duruyordur.

Brad Wanamaker için;

Gelmesini en çok isteyenlerden biriydim geçen sezon. Ekim ve Kasım aylarında yetersiz oynarken ''Mutlaka iyi olur, ocaktan itibaren sisteme alışır ve ağırlığını koyar yeter ki sabredelim'' tarzında yazdım hep. Bunları yazarken amacım show muydu?

James Nunnaly için;

Kötü geçen ilk sezonundan sonra geçen yaz başında ''çok daha iyisi gelmeyecekse mutlaka kalmalı, artık sisteme alıştı ve bu sene çok daha iyi olacak'' dye yazarken show ve marjinallik peşinde miydim?

Guduric için;

Sezon içinde ''gelişimini çok beğeniyorum,  bir Bogdan olmayacak ama Avrupa'nın güvenilir, elit bir 2 numarası olacak, kendisine güveniyorum'' derken amacım neydi?

Bu yazdıklarımın hepsi duruyordur, farklı bir yorumumu bulursan buraya koyarsın o başlıklarda.

'Show peşindesin'' dediğin adamı ne kadar tanıyorsun, hiç tanımadığın için böyle konuşmamalısın kardeşim.

Ben bu Ennis'i izlememiş olsam zaten oyunu üzerine yorum yazmazdım. Geçen sezon hiç izlemediğim JT'nin oyunu ve maç içinde verebilecekleri üzerine tek bir yazım olmadı, izlememiştim çünkü. Ennis'i izledim ve bu çocuk da bizi hedefe götürecek, bizi sırtlayacak büyük bir yetenek yok'' dedim, hayâl kırıklığı olacak diye ekledim. En son olarak da ''Theodor bile daha çok katkı verir, durum o derece vahim'' dedim. Bunları söyledim diye dikkat çekmeye çalışan bir showman, insanlarla taşşak geçmeye kalkan birisi olduğumu iddia ettin:)

Eleman çıkmış orda ''Delaney de kim, bizim takımda ne işi var, Ennis çok daha iyi'' diyor ve buna gülmüyorsun da benim dediklerime gülüp insanlarla taşşak geçtiğimi iddia ediyorsun. Burda kimse beni tanımaz, ben de kimseyi tanınam kardeş. Kime nâme yapıcam ha?

Görüşlerimizi açıklamayıp susacaksak burada olmamızın anlamı ne?

İnşallah şu Ennis beni utandırır, inşallah sırtına alıp takımı taşır ve ben de ''helâl olsun koçum beni utandırdın ve şampiyonluk getirdin'' derim, bundan da asla gocunmam.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #87 : 20 Temmuz 2018, 18:26:11 »
Cem Ağrak, bir tek ben kaldım herhalde şu Tyler Ennis mevzusunu tartışmadığın. Bir diyeceğin varsa bana şimdi söyle, zira ben ocağa kadar bekliyorum "randomly" :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #88 : 20 Temmuz 2018, 18:41:09 »

benim inşaatın sıvasını da yapar mısın abi?
senin gibi sıvacı yok buralarda. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #89 : 20 Temmuz 2018, 18:48:37 »
Arkadaslar kaç senedir aynı şeyleri tartışmaktan yorulmadık mı?

İsterse Erdal Koşan gelsin, bu takım bir şekilde en üst noktaya çıkıyor zaten.  Ennis iyi çıksa ne olur, çıkmasa ne olur?  Bir şekilde yine zirvede olacağız.