Hakan hocam, genede senin de fikirlerini duymak isterim. JT hakkında da çok fazla terse yatmış sayılmazsın. Faul problemine girmeyip ritm bulduğu maçlarda tam da söylediğin katkıları verdi aslında.
Kobe sonrası izlediğim Lakers maçı -Golden State'le oynadıkları haricinde- toplasan, beş veya altıdır. Oyuncuyu elbette hatırlıyorum ama öyle Jason Thompson'ı izlemişliğim kadar izlemişliğim yok. Zaten oyuncunun da onun kadar süre almışlığı, forma giymişliği yok. Fakat oyun aklının iyi ve saha görüşünün gelişmiş olduğuna kefilim. Maçların koptuğu ve oyuncuların istatistik kastığı anlarda bile oyun karakterinin dışına çıkmadığını söyleyebilirim.
Golden State'in bütün sezon boyunca hemen her maçını -farklı geride oldukları haricinde- son saniyesine kadar izlemeye çalışan birisi olarak, o istatistik kasma bölümlerinde dahi takım disiplini içinde kalabilen oyuncuların, hemen her zaman gittiği yerde faydalı olacaklarını düşünürüm. Ennis için tek cümleyle, Avrupa ile NBA karışımı bir gard diyebilirim. Tek başına maç almasını beklersek hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Fakat bizim gibi düzen takımlarında, umuyorum ki, düzen içi rolünü en iyi şekilde yapacaktır. Ama takım çuvalladığında, verin topu bana ve siz kenara çekilin diyecek bir liderlik potansiyeli olup olmadığını bilemiyorum. Yapmaya çalışır ise altından kalkar mı, emin değilim. İzleyip hep beraber göreceğiz.