Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117885 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #255 : 26 Kasım 2018, 00:16:39 »
Kadro kalitesi yetersiz diyoruz da (ki %100 doğru), bu kadro geçen senenin altında bir kadro değil. Geçen sene yerden yere vurulan takım şampiyonluk potasındayken, bu takım küme düşme potasında dolanıyorsa orada başka bir sorun vardır.

Ayrıca çoğunuz kızacaktır biliyorum;

Ancak şu sonuçların ve ligdeki durumun ne Aziz Yıldırım'la ne de Aykut Kocaman'la sürekli söylenildiği gibi zerre alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu da yeni yönetim için iyi bahane olmaya başladı. Takım kaybettikçe sürekli eski yönetim bla bla.. Cidden bu kendimizi kandırmak oluyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #256 : 26 Kasım 2018, 07:34:38 »
Golün geleceği çok net belliydi.
Sonrasında biraz toparlandık ama bariz kalite sıkıntımız var.

Tam saçmalamışım 2 dakikalık gazla saldırmalarına inanarak...
Söyleyecek söz bulamıyorum...
Ne umutlarımız vardı Ali Koç gelince..

İlhan hocam, padişah duramzaz takımın başında demişsin ama bu mali tabloyu gördükten sonra kimse gelmez, mecburen Ali Koç ile devam.

Bu sene böyle biter, 8-14 arası bir yerlerde tamamlarız heralde sezonu, GS de kadikoyde galibiyet hasretine son verir.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #257 : 26 Kasım 2018, 07:50:33 »
Ali Kocun baskanligini destekliyorum uzun vadede basarili olacagini da dusunuyorum ama ozellikle futbolda simdiye kadar pek cok yanlis tasarruflari var bunlari mutlaka degistirmeli. Ali Koc u sevmek ve desteklemek bunu soylemeye engel degil

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #258 : 26 Kasım 2018, 07:54:10 »
Kadro kalitesi yetersiz diyoruz da (ki %100 doğru), bu kadro geçen senenin altında bir kadro değil. Geçen sene yerden yere vurulan takım şampiyonluk potasındayken, bu takım küme düşme potasında dolanıyorsa orada başka bir sorun vardır.

Ayrıca çoğunuz kızacaktır biliyorum;

Ancak şu sonuçların ve ligdeki durumun ne Aziz Yıldırım'la ne de Aykut Kocaman'la sürekli söylenildiği gibi zerre alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu da yeni yönetim için iyi bahane olmaya başladı. Takım kaybettikçe sürekli eski yönetim bla bla.. Cidden bu kendimizi kandırmak oluyor.

Kızacak birşey yok. Takım böyle olunca herkes istediğini söyler haklı olarak.

Yalnız şöyle bir nokta daha var, geçen seneki takım da bizim hayallerimizin Fenerbahçesi değildi. 20-25 yaşındakiler için çok başarılı, hakem hatalarıyla şampiyonluğu kaçırmış vs görünebilir o takım ama bizler bambaşka Fenerbahçeler seyrettik. Chelsea, Inter (gene yeni nesil bilmez, cl kazanmış, İbrahimovic, Cambiasso, Solari, Zanetti, Samuel, Stankovic, Crespo lu inter den bahsediyoruz, şimdiki vasat inter değil. bugünün Atletico Madrid i, bayern münih i gibi düşünün), Sevilla (gene karıştırılmasın, Kanoute, Keita, Navas, Dani Alves, Fabiano lu bugünkü liverpool, tottenham gibi bir takım), PSV, cska moskova gibi takımları evimizde yenip deplasmanda kök söktürmüş, forvetimizde Anelka, Van Hoijdonk, Nobre, Serhat, Semih, Tuncaylar, arkalarında Alexler, Ortegalar, Revivolar, Rapaicler, Appiahlar, Aureliolar olan bir Fenerbahçe.. Bugünkü durumun Aziz ve Aykut ile ilgisi de şöyle,
Ne zaman ki 2010 da Aykut geldi, o zaman bu vasat, kımıl futbolun temelleri atılmaya başlandı. Yetenekli adamlar birer ikişer takımdan uzaklaştırıldı, bugünkü dandik kadroya kadar getirdi süreci.
Ali Koç, en azından bu durumun varkına varıp, düzeltmek, tekrar eski günlere geri döndürmek için bir adım attı.  Ali Koç, yanlış koç ve menajer seçiminin kurbanı olmuş gibi görünüyor. Bugüne kadar ki yönetimi için olumlu fazla birşey söyleyemiyorum, belki Volkan, Dirar, Aatıf gibi adamları göndermesi, ama mevcut durumda etkisi epsilon kadar malesef. Artık nasıl düzeltir bilemem ama genede elimizde kalan son umut o.
Bunu Aziz Yıldırım da yapacaktı, eğer Ersun hocayı göndermemiş olsaydı. zaten Ersun yanal ı gönderdiği tarih milattır, o kararı ile kendi sonunu da hazrılamış oldu.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #259 : 26 Kasım 2018, 08:00:32 »
Ayhan abi;

Umut daha önce yazmıştı, tekrar aynı şeyleri yazmamak adına kısadan geçmek istiyorum. Ciddi anlamda Fenerbahçe taraftarının bir kısmında Aykut Kocaman takıntısı var. Takıntıyı kötü anlamda söylemiyorum, olabilir bazen bazı adamlarla kimyanız uyuşmaz. Her zaman söylediğimi söyleyeceğim, Hoca'nın oynattığı futboldan ya da felsefesinden haz etmeyebiliriz ancak çok büyük haksızlık yapılıyor bazı konularda. 3 Temmuz'dan önceki kadro gayet iyi bir kadroydu ve şampiyonluk senesinde de gayet iyi top oynadık. Sonrasında zaten malum süreç oldu ve takım dağılmak zorunda kaldı.

Alex konusu da ayrı bir konu. Herkes Kocaman'a sallıyor ama Alex'in bu camiaya akıttığı zehri de kimse akıtmadı. O günden beri hiç durmadan tribünlere oynayan tivitler, açıklamalar ve PR çalışmaları bize bir şey kazandırmadı aksine keskin bir şekilde cepheleşmeye yol açtı. Fenerbahçe'de bu kadar katkı bir ayrışma olduysa bunda Alex'in payını görmezden gelmek bana hiç adaletli gelmiyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #260 : 26 Kasım 2018, 08:54:49 »
Aslında bu saatten sonra kim haklı kim haksız, kim ne kadar zehir akıttı diye tartışmanın bize bir faydası olmaz. Bunları böyle yazarak da sadece birbirimizi kırarız.
Aykut, Alex hakkındaki fikirlerini daha geldiği gün bilmem kaç yılda sadece bilmem ne kadar şampiyonluk kazandırmış diye açıklayarak belli etmiş, koşu mesafesine takıntılı, yıldız düşmanı bir hoca benim gözümde :)

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #261 : 26 Kasım 2018, 09:04:41 »
Güzel abim zaten mevzu Aykut Kocaman'a gelince tonla hakaret serbest oluyor ama ucundan Alex'e dokundurunca olan oldu, tartışmak kırıcı olur deniyor.  Sadece senin için demiyorum bunu ama genel olarak bu yapılıyor. Aykut Kocaman'ın size göre verdiği zararlar sayfalarca yazılıyor zaten biraz da Alex'in şov yapacağım diye insanları nasıl kutuplaştırdığına bakalım.

Bu kulüpte taraflar bu kadar ayrışıyorsa bunda Alex'in de payı büyüktür.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #262 : 26 Kasım 2018, 09:51:00 »
Süper Finalde mucizevi şekilde 2-1 kazandığımız Gs maçından beri hiç bu kadar rezil bir Fenerbahçe izlememiştim. Zagreb maçından bile kötü. Türk olarak Ersun Yanal,yabancı olarakta Conte gibi bir hoca gelmediği sürece küme düşme adaylarından birisiyiz. Conte gelmeyeceğine göre çare belli.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #263 : 26 Kasım 2018, 10:19:59 »
Tam saçmalamışım 2 dakikalık gazla saldırmalarına inanarak...
Söyleyecek söz bulamıyorum...
Ne umutlarımız vardı Ali Koç gelince..

İlhan hocam, padişah duramzaz takımın başında demişsin ama bu mali tabloyu gördükten sonra kimse gelmez, mecburen Ali Koç ile devam.

Bu sene böyle biter, 8-14 arası bir yerlerde tamamlarız heralde sezonu, GS de kadikoyde galibiyet hasretine son verir.

Ayhan hocam mali durum ile takımın su anda bulunduğu nokta bağlantılı değil. Fenerbahce tarihi böyle bir tablo görmedi. Bunun da sorumlusu cocu, koeman,comolli falan değil Ali Koc'tur.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #264 : 26 Kasım 2018, 11:25:32 »
Güzel abim zaten mevzu Aykut Kocaman'a gelince tonla hakaret serbest oluyor ama ucundan Alex'e dokundurunca olan oldu, tartışmak kırıcı olur deniyor.  Sadece senin için demiyorum bunu ama genel olarak bu yapılıyor. Aykut Kocaman'ın size göre verdiği zararlar sayfalarca yazılıyor zaten biraz da Alex'in şov yapacağım diye insanları nasıl kutuplaştırdığına bakalım.

Bu kulüpte taraflar bu kadar ayrışıyorsa bunda Alex'in de payı büyüktür.

Ülke olarak çok ciddi bölünüyoruz. Siyasi zaten ortada, Spor olarak da, hatta aynı camia içinde bile.
Kırıcı derken, aslında biraz da kendimi dizginlemek için söylemiştim. Katılmasamda sizin bakış açınızla bakmaya başladım, sizi daha iyi anlıyorum. Kendi adıma tek tesellim, Uefa da yarı final oynarken bile eleştiriyor olmam aynı şeyleri.

Ayhan hocam mali durum ile takımın su anda bulunduğu nokta bağlantılı değil. Fenerbahce tarihi böyle bir tablo görmedi. Bunun da sorumlusu cocu, koeman,comolli falan değil Ali Koc'tur.

İlhan hocam, malidurumu sadece kimsenin gelmeyeceğini söylemek için yazmıştım.
Cocu, Koeman vs kimi suçlu kabul edersen et, onu geitren adama laf söylemezsen olmaz zaten. ALi Koç şu anda başarısızdır, neyini tartışalım ? Ama bende hala kredisi var, 2. senesini görelim önce, hatta 3.
Aziz Yıldırım kaçıncı senesinde şampyon yapmıştı takımı ? Bende isterdim ilk geldiğinde fırtına gibi essin diye ama olmadı işte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #265 : 26 Kasım 2018, 11:39:17 »
Galatasaray bir ara Mehmet Balta diye alt lig takımlarından birisinden bizim AYI tarzı bir santrfor almıştı. O günden bugüne üç büyüklerin formasını giyen bu kadar KAZMA futbolcu görmedim. Topun üstüne basmadan iki metre olsun hareket ettiremiyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #266 : 26 Kasım 2018, 11:49:51 »
İlhan hocam, malidurumu sadece kimsenin gelmeyeceğini söylemek için yazmıştım.
Cocu, Koeman vs kimi suçlu kabul edersen et, onu geitren adama laf söylemezsen olmaz zaten. ALi Koç şu anda başarısızdır, neyini tartışalım ? Ama bende hala kredisi var, 2. senesini görelim önce, hatta 3.
Aziz Yıldırım kaçıncı senesinde şampyon yapmıştı takımı ? Bende isterdim ilk geldiğinde fırtına gibi essin diye ama olmadı işte.
Benim takım fırtına gibi essin,şampiyon olsun derdim yok. Takımın su anda bulunduğu akıl almaz bir durum, mücadele edersin, kazanırsın kaybedersin ama bir şekilde ilk 4u zorlayacak seviyelerde olursun. Fenerbahce tarihinde böyle bir zülüm görmedi, kimse işin ciddiyetinde değil hala. Kumpaslarin,  fetolarin yapamadığını ali koç yapıp takımı küme düşürecek. 2.senesini görelim bakalım diyorsun da ıkıncı senesini 2.ligde görebilirsin bu gidişle.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2018, 12:08:43 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #267 : 03 Aralık 2018, 20:51:56 »
AYI'nın atacağı yok, Ramon attı beraberlik golünü... Bu arada Elif'in laubaliliği yüzünden (hücumdayken aptalca kaptırdığı toptan) az kalsın ikiyi yiyorduk. Hem de 1-0 gerideyken... Rakip bir de penaltı kaçırdı. Harun'dan dönen top gol oldu ama erken girildiği için VAR golü iptal etti.

AYI'ya tepkiler var tribünden. Kontratı devre arası feshedilip siktir edilmeli...

Bunları yazarken Kasımpaşa'lı oyuncu kendi kalesine attı. AYI'nın atacağı yok diye rakipler de merhamet ediyor.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #268 : 03 Aralık 2018, 20:58:39 »
2-1 önde girdik devreye de, beni asıl yaralayan konu 2-1 öne geçmemizin nedeni net bir şekilde Kasımpaşalı oyuncuların bizi bildiğin küçümsemeleri ve biz bunları nasıl olsa yeneriz kafasında olmaları.

Fenerbahçe futbol takımının bu hale gelmesi cidden acı verici.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #269 : 03 Aralık 2018, 21:15:38 »
Yine kaçırdı...