nikic ve Wijsmans itin bir tarafına kesinlikle sokulacak oyuncu değiller bu konuda bence anlaşlım
hatta Wijsman fonteles den daha iyi daha tecrübeli oyuncudur. geçen izah ettim 2013 final 4 unda . Cuneo yu finale taşıyan ve 3*2 kaybettikleri maçın da en etkili oyuncuydu. Nikiç keza fena oyuncu değildir.
Castellani ne şartlarda kaldı bilemiyorum - elimizde genç bir yapı var üzerine koyabilirsek güzel olur. ne düşünüyor bilemiyorum tabiki
bizim sıkıntımız önümüzde hayvan gibi yatırım yapan bir Halkbank olması
Castellani değşik bir adamdır Zaksa ile final 4 oynadı( o sayede insanlar fontelesi tanımıştı ) ki o takımda ismen çok büyük insanlar yoktu sadece pasörleri Zagumny dünya çapında bir oyuncudur. doğru kimyayı tutturabilirse başarılı olacaktır.
evet ismen bizi kesmedi transferler bunu kabul ediyorum beni de kesmedi ama durum bu yapacak birşey yok ne yazık ki

İtin bir tarafına sokmuyoruz elbette ancak Ivan ve Marshall sonrası bu iki isim olmadı. 37 yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Hani baskette sıkça şehir efsanesi olan bir laf vardır. Kafaya oynayan takımlardan Real, Barca, Cska gibi oyuncu almak imkansız diye düz mantık Cuneo neden bıraktı bu adamı.
Zaksa'ya gelince Polonya'daki voleybol kültürü ile bizdeki bir değil. Her maç ful kapasiteye oynanan, neredeyse 10000 ortalama seyirci çeken bir spor voleybol orada. Skra gibi F4 gediklisi takımları var. Uluslararası alanda milli takımlar bazında şampiyonlukları var. Polonyada voleybol bir ekol. Yunanistanda basketbolun olduğu gibi.
Misal Obra pana'da 3 sene önce bana göre geçen seneki Fenerbahçe Ülker'den daha kaliteli olmayan bir takımla şampiyon oldu. Bizde gruplardan çıkamadı. Ülkelerin cev ve eurolegue gibi organizasyonlardaki ağırlıklarından spora bakış açılarına kadar o kadar çok etken var ki. Çok basit kritik, kafa kafaya giden bir maçta son anlarda Pana'da hakem Pana lehine karar çalarken Fenerbahçe'de rakip lehine çalıyor. Her iki takımın da koçu Obradoviç oysaki. Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır. Yoksa çok uzar bu konu

Diyeceğim o ki Castellaninin Zaksa'daki başarısını burada bu kadro ile tekrarlaması mümkün değil.
Gözden çıkarılmış ve laf olsun diye kadro kurulan bir takım şu anda erkek voleybol. Son hamle yada hamleleri bekleyelim beklemesine de umudum yok. Hiç yabancı alınmayıp full yerlilerle mücadele edilse inanın bu kadar takılmazdım.