Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2684236 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #90 : 18 Temmuz 2018, 12:05:18 »
tahminim tek pg alırız yabancı sınırı da ortadayken skorer bir pg ile 2 oyuncu açığını kapatıp Guduriç'i biraz daha fazla sorumluluk yükleyerek seneye gireriz.

pg kim olacak orası önemli ama skorer oyuncu olması bence birinci öncelik diye düşünüyorum.

eldeki 3 4 5 numaraları düşündüğüm zaman Bjelica'yı herhangi bir yere maddi manevi oturtamıyorum ben :(

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #91 : 18 Temmuz 2018, 12:08:34 »
Guduric ve Sinan da var bu takımda...

benim yazdigim euroleague icin gecerli, ligi her turlu aliriz , aliyoruz da zaten.

Guduric'in f4 performansi 20 dk, 0 sayi.   Sinan'i konusmuyorum bile, once bi kadroya girsin de..

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #92 : 18 Temmuz 2018, 12:09:11 »
tahminim tek pg alırız yabancı sınırı da ortadayken skorer bir pg ile 2 oyuncu açığını kapatıp Guduriç'i biraz daha fazla sorumluluk yükleyerek seneye gireriz.

pg kim olacak orası önemli ama skorer oyuncu olması bence birinci öncelik diye düşünüyorum.

eldeki 3 4 5 numaraları düşündüğüm zaman Bjelica'yı herhangi bir yere maddi manevi oturtamıyorum ben :(

abi oturtamayan iki kisiyiz burda..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 18 Temmuz 2018, 12:10:19 »
benim yazdigim euroleague icin gecerli, ligi her turlu aliriz , aliyoruz da zaten.

Guduric'in f4 performansi 20 dk, 0 sayi.   Sinan'i konusmuyorum bile, once bi kadroya girsin de..
seneye daha iyi olacak guduriç daha fazla sorumluluk
o potansiyel var onda..
o konuda çok rahatım ben
pg işi bence bizim için çok kritik

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : 18 Temmuz 2018, 12:13:21 »

Maçın tek topla oynandığı düşünüldüğünde Bjelica diğerlerinin dakikalarını azaltmak haricinde bir fonksiyon göremeyecek. Tabi bu durumda Ahmet sadece ligde oynayabilir.

Bjelicanın gelmesi halinde tam anlamıyla bir combo guard alıp hemen verim vermesini bekleyeceğiz. Guduric, Sloukas ve Babinin sakat veya formsuz olma hakkı olmayacak. Aksi takdirde Melih ve Sinandan beklenmedik katkılar almamız gerekir ki zor...

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #95 : 18 Temmuz 2018, 12:16:02 »
bjelica alınmalı ama bir şekilde fedakarlık yapılıp guard transferi de ihmal edilmemeli. bu sene avrupa'ya gelipte farklı bir takıma transfer yaparsa bir daha onu alma şansımız kalmaz; hele ki melli'nin nba transferini göz önüne alırsak  bu mevki de bayağı defolu kalırız.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #96 : 18 Temmuz 2018, 12:41:33 »

Bogdanovic'in ilk yılındaki final four performansı nedir ? 36 dakika 12 sayı fakat maçın kırılma anlarında psikolojik anlamda fazla bir varlık gösteremeyen bir Bogdanovic. İlk kez final four ortamında maç oynamak çok kolay bir şey değil. Nasıl Bogdanovic üç yıl içerisinde kademe kademe kendini geliştirdiyse Guduric de vites atacaktır. Zaten ilk yılında şampiyon yapsın diye getirilmedi.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2018, 12:46:50 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #97 : 18 Temmuz 2018, 13:03:13 »
Düzenli takip edenler yorumlayabilir ama Mack ve Ennis gibi isimler içime hiç sinmiyor, yetersiz kalırlar gibi hissediyorum.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #98 : 18 Temmuz 2018, 13:11:59 »
ya larkin en büyük özelliği korkak olmaması , adam ciddi lider bir oyuncu asla geri adım atmayan oyuncu
neye göre yorum yapıyorsun nasıl izliyorsun çözmek imkansız

savunmada topa baskısı çok zayıf, sahte baskılarla önde kalıyor, tedirgin etmeye çalışıyor rakibini, yüzde otuzlarda saha isabeti olması tamamen korkaklığından değil size'ı da etken tabii ama sağlam savunma gördüğü anda şahsi oyunu da işe yaramıyor ve dağılıyor, liderlik filan zaten geçiyorum, nerden lider oldu onu anlamadım. gelirse ağam, gelmezse çomar :D

Bjelica için hemen https://www.gofundme.com/ kullanarak para toplayalım baskı oluşturalım. Nerde oynayacak bizim derdimiz değil Koç halleder o işi. Bjelica kaptırılacak adam değil. Salona forması çakılacak adam.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #99 : 18 Temmuz 2018, 13:56:16 »
Ya arkadaşlar ben hayret ediyorum, nasıl yapabiliyorsunuz Bjelica transferini. Bütçemiz bir tane kısa transferi yapacak kadar ancak. Biz hangi parayla nasıl alacağız Bjelica'yı biri anlatsın.

Nedir taktik, Bjelica'ya ''sen bu camianın evlâdısın, fedâkârlık yap seni alalım'' demek mi? Ortada CSKA ve Real gibi para babaları varken üstelik?

Bjelica-Melli-Barış
Lovörn-Vesely-Ahmet

efsane bir pota altı rotasyonu ama rasyonel olmak gerekli, hangi parayla alacağız? Adam NBA'de kalsa 2.2 Milyon Dolar alacakmış, Randolph'u yollayan Real ve Khryapa ile yollarını ayıran CSKA 3 Milyon vermeye hazırdır zaten.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #100 : 18 Temmuz 2018, 14:00:58 »
Bogdanovic'in ilk yılındaki final four performansı nedir ? 36 dakika 12 sayı fakat maçın kırılma anlarında psikolojik anlamda fazla bir varlık gösteremeyen bir Bogdanovic. İlk kez final four ortamında maç oynamak çok kolay bir şey değil. Nasıl Bogdanovic üç yıl içerisinde kademe kademe kendini geliştirdiyse Guduric de vites atacaktır. Zaten ilk yılında şampiyon yapsın diye getirilmedi.

bogdan bize partizan takiminin lideri olarak geldi, hem euroleague'de hem de kendi liginde partizanin neredeyse yarisi idi bogdan.
Guduric Kizilyildizda bile takimin en onemli oyuncularindan degildi, lideri gectim , ilk 5'de bile nadiren cikiyordu.

ben guduric'de bogdan potansiyeli gormuyorum, siz goruyorsaniz eyvallah , benim sahsi fikrim. Hatta Nunnally'nin sakatlanana kadar gosterdigi performans  Guduric'in fersah fersah onunde , ki ben Nunnally'i de yeterli bulmuyorum.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #101 : 18 Temmuz 2018, 14:03:12 »
Muhtemelen olanı söyleyeyim. Nemanja avrupa’dan bir kulüple anlaşmıştır. Bizim ona o paraları veremeyeceğimizi bilir. Nezaket için bizle görüşür. Ben gelmek istedim mesajını taraftara verir. Gider cska veya real’e imzalar.

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #102 : 18 Temmuz 2018, 14:16:45 »
ya bu Bejelica'yı seneye Melli'nin olmadığını düşünerek bir şekilde elde tutmak gerekir. Acaba yönetim gel seni alalım ancak ilk yıl bi yere kiraya verelim seneye gel bizdesin gibi saçma sapan bir şey planlar mı ?
Ayrıca bütçe konusuna ben pek takılmıyorum. Sponsor %90 gelecek o zaman bütçe rahatlayacak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #103 : 18 Temmuz 2018, 14:21:29 »
savunmada topa baskısı çok zayıf, sahte baskılarla önde kalıyor, tedirgin etmeye çalışıyor rakibini, yüzde otuzlarda saha isabeti olması tamamen korkaklığından değil size'ı da etken tabii ama sağlam savunma gördüğü anda şahsi oyunu da işe yaramıyor ve dağılıyor, liderlik filan zaten geçiyorum, nerden lider oldu onu anlamadım. gelirse ağam, gelmezse çomar :D

Bjelica için hemen https://www.gofundme.com/ kullanarak para toplayalım baskı oluşturalım. Nerde oynayacak bizim derdimiz değil Koç halleder o işi. Bjelica kaptırılacak adam değil. Salona forması çakılacak adam.
Bu yorumlar hangi seneki performansına göre
mesela geçen sene boston mı yoksa 2 sene önceki Laboral performanslarına göre mi ?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #104 : 18 Temmuz 2018, 14:22:46 »
Düzenli takip edenler yorumlayabilir ama Mack ve Ennis gibi isimler içime hiç sinmiyor, yetersiz kalırlar gibi hissediyorum.
mack
adı geçen tüm oyuncuların üzerinde bir oyuncu nasıl içine sinmedi güzel kardeşim.
larkin'den de iyi oyuncu delaney'den de iyi oyuncu