Tabiki fikirleri tartışak değiliz, aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz ama şaşırdım gerçekten.
Sebebini sorabilir miyim ?
Estağfurullah, herkesin çoğunluktan bağımsız istediği gibi düşünme hakkı var. Herkes aynı düşünse zaten foruma gerek yok. Gerekçenizi sorabilir miyim? Cidden merak ettim.
sorduğunuz için teşekkürler...
farkli sebepleri var...
- topu yere vuramayan 3.5'tan 3 numaraları sevmem.
- nisan gelse de şut sokmaya başlasa diye beklemeye gerek yok.
- bjelica gelirse kalinic'in fonksiyonu kalmaz.
- kadro yapimizda topu yere vurabilen ve kendi skorunu üretebilen kısa ihtiyacimiz oldugu fikrindeyim.
bjelica gelmezse kalsın, nunnally ile devam edelim veya bütce olcusunde istikrarli olarak cift haneli skor uretebilecek bi kisa alalim derim. lakin bjelica gelirse eldeki kisa rotasyonu soyle olur;
sloukas - ennis - bobby
guduric - melih
datome - kalinic
- topu yere vurabilen sadece 3 oyuncu var ve hepsi birbirinin alternatifi.
- duzen disi skor uretebilecek kimse yok.
- istikrarli olarak cift hanelere ulasabilecek kimse yok.
- datome haric sutuna guvenecegimiz kimse yok.
- performans anlaminda bir gunu digerini tutan hic kimse yok.
gozume carpan baslica handikaplar bunlar...
soyle sorayim ben size...
mac bitmis, skor kagidina bakiyorsunuz. bu oyuncularin tamamindan toplamda 20 sayilik skor katkisi almisiz; sasirir misiniz?
mac bitmis, datome 20 atmis, sloukas 15 atmis, guduric 10 atmis; 3-5 de digerleri atmis, kisalardan toplam 60 sayi bulmusuz. sasirir misiniz?
makas bu kadar genis olmamali kanimca. o yuzden istikrarli olarak cift haneli atacak birini kalinic'e tercih ederim bjelica'nin gelmesi halinde. bjelica gelmezse nunnally kalsin veya skorer kisa alalim.
hurmetler...