Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2685800 defa)

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #270 : 19 Temmuz 2018, 18:53:56 »
2018-2019 Euroleague Kadromuz
Ennis-Kostas-Sinan
Guduric-Dixon-Melih
Datome-Kalinic
Melli-Lauvergne
Vesely-Ahmet

1-2 numara pozisyonu nicelik olarak çok geniş ama nitelik olarak yeterli olmayabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #271 : 19 Temmuz 2018, 19:48:35 »
sorduğunuz için teşekkürler...

farkli sebepleri var...

- topu yere vuramayan 3.5'tan 3 numaraları sevmem.
- nisan gelse de şut sokmaya başlasa diye beklemeye gerek yok.
- bjelica gelirse kalinic'in fonksiyonu kalmaz.
- kadro yapimizda topu yere vurabilen ve kendi skorunu üretebilen kısa ihtiyacimiz oldugu fikrindeyim.

bjelica gelmezse kalsın, nunnally ile devam edelim veya bütce olcusunde istikrarli olarak cift haneli skor uretebilecek bi kisa alalim derim. lakin bjelica gelirse eldeki kisa rotasyonu soyle olur;

sloukas - ennis - bobby
guduric - melih
datome - kalinic

- topu yere vurabilen sadece 3 oyuncu var ve hepsi birbirinin alternatifi.
- duzen disi skor uretebilecek kimse yok.
- istikrarli olarak cift hanelere ulasabilecek kimse yok.
- datome haric sutuna guvenecegimiz kimse yok.
- performans anlaminda bir gunu digerini tutan hic kimse yok.

gozume carpan baslica handikaplar bunlar...

soyle sorayim ben size...
mac bitmis, skor kagidina bakiyorsunuz. bu oyuncularin tamamindan toplamda 20 sayilik skor katkisi almisiz; sasirir misiniz?

mac bitmis, datome 20 atmis, sloukas 15 atmis, guduric 10 atmis; 3-5 de digerleri atmis, kisalardan toplam 60 sayi bulmusuz. sasirir misiniz?

makas bu kadar genis olmamali kanimca. o yuzden istikrarli olarak cift haneli atacak birini kalinic'e tercih ederim bjelica'nin gelmesi halinde. bjelica gelmezse nunnally kalsin veya skorer kisa alalim.

hurmetler...

Eyvallah hocam, saydıklarınız olumsuz özellikleri. Ben de kendimce neden takımda kalmalı, ona yönelik özelliklerini yazayım:

Her şeyden önce başarılı bir rol oyuncusu, aldığı süreyi dert etmeden süre aldığı bölümlerde elinden geleni yapar.

İkinci olarak işin pis yanı ile güzel mücadele ediyor. Nocioni, Reyes ve Fernandez gibi at hırsızlarından az çekmedik. Bu tiplere karşı boyun eğmiyor.

Üçüncü olarak X faktör olabiliyor. Malumunuz play off ve final four sevilerinde X faktör çıkarabilmek önemli.

Dördüncü olarak çalışarak eksiklerini kapatabilme özelliği var.

Beşinci olarak ben Nisan ve Mayıs aylarını özellikle önemsiyorum.

Saygılarımla...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #272 : 19 Temmuz 2018, 19:50:42 »
TDK Sözlük, "Hazret" kelime anlamı:

1. Yüce kabul edilen kimselerin adlarının başına saygı, övme, yüceltme amacıyla getirilen unvan: Hazreti Ali. Hazreti Fatma. 2. mecaz: Adı söylenmeyen bir kimseden söz edilirken kullanılan bir söz: “Bilen bilir, kolay okunan yazar değildir, hazret.” -R. Erduran. 3. mecaz: Kullanıldığında bir kişinin küçümsendiğini anlatan bir söz. 4. ünem:. Genellikle erkekler arasında senli benli konuşmada kullanılan bir seslenme sözü: Hazret! Şu kitabı uzatır mısın?

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #273 : 19 Temmuz 2018, 19:59:04 »
TDK Sözlük, "Hazret" kelime anlamı:

1. Yüce kabul edilen kimselerin adlarının başına saygı, övme, yüceltme amacıyla getirilen unvan: Hazreti Ali. Hazreti Fatma. 2. mecaz: Adı söylenmeyen bir kimseden söz edilirken kullanılan bir söz: “Bilen bilir, kolay okunan yazar değildir, hazret.” -R. Erduran. 3. mecaz: Kullanıldığında bir kişinin küçümsendiğini anlatan bir söz. 4. ünem:. Genellikle erkekler arasında senli benli konuşmada kullanılan bir seslenme sözü: Hazret! Şu kitabı uzatır mısın?
Ertan hocam, "Hazret" kelimesine laf edilmedi orda.Editlenmeden önce "Buyursun gelsin peygamber" ifadesi vardı orda, eleştiri konusu oydu.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #274 : 19 Temmuz 2018, 20:13:04 »
Ertan hocam, "Hazret" kelimesine laf edilmedi orda.Editlenmeden önce "Buyursun gelsin peygamber" ifadesi vardı orda, eleştiri konusu oydu.

şu hususta bir kez daha belirteyim. bjelica’ya senelerdir hazreti nemanja derim, peygamber derim. sevgimden, yeteneğinden, oyun karakterinden, takıma kattıklarından ötürü kendisine uygun gördüğüm hitabet budur. ne kimsenin inancıyla alay etme amacım var, ne de öyle bir düşüncem var. forum adabına uymuyorsa burada kendisine hitap şeklimi hazreti nemanja olarak keserim lakin şekilcilik olur, samimiyetsizlik olur. zira bu şekilde hitap edersem de söylemek istediğim şey bellidir.

hürmetler...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #275 : 19 Temmuz 2018, 20:48:08 »
Ennis-Kostas-Sinan
Guduric-Dixon-Melih
Datome-Kalinic
Melli-Lauvergne
Vesely-Ahmet

1-2 numara pozisyonu nicelik olarak çok geniş ama nitelik olarak yeterli olmayabilir.
Melih ve Sinanı çıkartınca nicelik olarak da zatıflıyor :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #276 : 19 Temmuz 2018, 21:05:52 »

Ağbi o da Farsça, haber getiren manasında, kutsallık içeren tabulu bir kelime değil. Kelimenin kendisi Arapça bile değil. İnsanlar mecaz, teşbih, tevriye yapıyor. Kimsenin kimsenin inancına dil uzattığı yok. Özellikle yazıyorum anlamlarını...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #277 : 20 Temmuz 2018, 00:27:00 »
Şu ana kadar binlerce peygamber gelmiş Dünya'ya. Çok da takılmamak lazım.

Biberovic'in durumu nedir acaba? Türk olduysa eğer bu sene kadroda görürüz, süre de alır gibi geliyor bana. Minchev'den pek umudum yok ama Biber beğendiğim bir eleman.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #278 : 20 Temmuz 2018, 00:39:02 »
Keşke Nunnally'nin yerine Lakers'dan Alex Caruso'yu alabilsek.Muazzam hamle olur

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #279 : 20 Temmuz 2018, 02:34:35 »
Ennis-Kostas-Sinan
Guduric-Dixon-Melih
Datome-Kalinic
Melli-Lauvergne
Vesely-Ahmet

3-4-5 çok çok iyi ama 1-2 brose baskets kalitesinde

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #280 : 20 Temmuz 2018, 02:39:20 »
Ennis tutarsa, Dixon dinç olursa, Guduric beklenen gelişmeyi gösterirse sıkıntı yok. Guduriç'ten ben umutluyum bu sene, umarım o da kendinden umutludur :)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #281 : 20 Temmuz 2018, 07:56:35 »
Obradovic basketbolu o beğenmezler kadar bilmediği için Ennisi transfer etti  ;D Valla 9 EL şampiyonluğu var ama aslında bilmiyor bu işleri hiç bakma sen  :P

Bunlar gereksiz sıvacılık. Obradovic JT'yi de transfer etti ona bakarsan. Zoric gibi bir herife hem de buy-out ödeterek transfer etti. Kariyerinde bir sürü hatalı transferi de vardır, bir sürü doğru transferi olduğu gibi. Doğrusu doğrudur, yanlışı yanlıştır. Karar veren Obradovic diye her yaptığı doğru olmuş olmuyor , haberin olsun.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 08:01:09 Gönderen: Cemalex »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #282 : 20 Temmuz 2018, 08:23:37 »
Melih ve Sinanı çıkartınca nicelik olarak da zatıflıyor :)
Melih ve Sinan'ı da bu kadar yok hükmünde saymayalım.
Ağbi o da Farsça, haber getiren manasında, kutsallık içeren tabulu bir kelime değil. Kelimenin kendisi Arapça bile değil. İnsanlar mecaz, teşbih, tevriye yapıyor. Kimsenin kimsenin inancına dil uzattığı yok. Özellikle yazıyorum anlamlarını...
Buna da TDK'dan bakarsak sadece bir anlamı var:
"İnsanlara Tanrı'nın buyruklarını bildiren, onları Tanrı yoluna, dine çağıran kimse"

Kötü bir niyetle yazılmadığını biliyorum ama bu gibi konularda yine de teşbih yapmamak gerek.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #283 : 20 Temmuz 2018, 09:15:44 »
quino colom, bahçeşehir’e gitmiş. keşke biz alsaydık...

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #284 : 20 Temmuz 2018, 09:24:45 »
Allahim sen affet , bu uyeye bir daha cevap yazmayacagim diyordum ama lutfen boyle yazilara izin verilmesin, bizim inanclarimiza da saygi gosterilmesi lazim , Peygamberimizle dalga gecilen yerde yazmak icime sinmiyor, Cem abi kusura bakma muthis bir forum , yuzde 90 uyeler basketbol konusunda cok bilgili her zaman zevkle okudum ama bu yukaridaki mesaji gordum sinirden gozlerim kizardi.

Allah islah etsin.

Sinirlenecek bir şey yok...
Hazret kelimesini anlamı aşağıda, 2.maddeye bakalım, arkadaş buna istinaden yazmıştır. olayın inanca saygısızlıkla ilgisi yok.

1.dinsel olarak kutsal sayılan kimselerin adlarının başına getirilen san.
"Hazreti Ali’yi halife yapmak istemiyorlardı"

2.teklifsiz (senli benli) konuşmada bir seslenme sözcüğü olarak kullanılır.
"Hazret, nereye böyle?"