Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2685862 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #285 : 20 Temmuz 2018, 09:30:27 »
şu hususta bir kez daha belirteyim. bjelica’ya senelerdir hazreti nemanja derim, peygamber derim. sevgimden, yeteneğinden, oyun karakterinden, takıma kattıklarından ötürü kendisine uygun gördüğüm hitabet budur. ne kimsenin inancıyla alay etme amacım var, ne de öyle bir düşüncem var. forum adabına uymuyorsa burada kendisine hitap şeklimi hazreti nemanja olarak keserim lakin şekilcilik olur, samimiyetsizlik olur. zira bu şekilde hitap edersem de söylemek istediğim şey bellidir.

hürmetler...

Abi de tabii, adamlar ineğe tapıyor kimse bir şey demiyor. Hazrette de peygamberde de. Abartılacak bir şey yok zaten de.
birileri abartında ben de abartmış gibi oluyorum.

Bu arada hazreti nemania nba de kalacak gibi duruyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #286 : 20 Temmuz 2018, 09:46:11 »
Raskoviç Twitterda ekmek yemenin peşinde
Bence nemenja nbaden uzun süreli kontrat peşinde
Avrupaya gelirse Cska deli gibi 4 numara arıyor ilgilenmemeleri bana sürpriz olur

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #287 : 20 Temmuz 2018, 10:03:24 »
Sizce Nunanly yerine transfer olur mu. Transfer olacaksa ne tipte bir oyuncu almak gerekir. Düzen dışı skorer mi, atlet savunmacı mı, şutör mü?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #288 : 20 Temmuz 2018, 10:22:38 »
bu yabancı sınırı ile ben pek tahmin etmiyorum 9. yabancı alacağımızı
ama bakalım günler ne getirecek
tabi James'in de durumu henüz % 100 kesin değil sanırım

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #289 : 20 Temmuz 2018, 10:35:12 »
bu yabancı sınırı ile ben pek tahmin etmiyorum 9. yabancı alacağımızı
ama bakalım günler ne getirecek
tabi James'in de durumu henüz % 100 kesin değil sanırım

Yabancı sınırına göre hareket etmek ne derece doğru. Ligi rahatlıkla domine edecek bir takımız zaten hedefimiz her zaman eurolig. Ligdeki yabancı sınırına göre karar vermek saçma olmayacak mı? Ligde geçen sene 40 maç yaptık euroligde 35. Sadece euroligde bile oynayan adam sezonda 30-35 sert maç oynuyor. Tatminsizlik yaratacak bir durum değil bu. Ayrıca 5+5 olacağı için kural, tamamına lisans çıkacak. Ligte de rotasyon döndürebiliriz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #290 : 20 Temmuz 2018, 10:42:43 »
Yabancı sınırına göre hareket etmek ne derece doğru. Ligi rahatlıkla domine edecek bir takımız zaten hedefimiz her zaman eurolig. Ligdeki yabancı sınırına göre karar vermek saçma olmayacak mı? Ligde geçen sene 40 maç yaptık euroligde 35. Sadece euroligde bile oynayan adam sezonda 30-35 sert maç oynuyor. Tatminsizlik yaratacak bir durum değil bu. Ayrıca 5+5 olacağı için kural, tamamına lisans çıkacak. Ligte de rotasyon döndürebiliriz.
Vallaha bir fikrim yok sadece tahmin ediyorum
Haklısın ama işte ligde 4 yabancı oynamayacak olması bir tık da olsa sorun olabiliyor
Bana da kalsa ben de isterim bir kısa oyuncu daha

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #291 : 20 Temmuz 2018, 10:46:32 »
Ennis tutarsa, Dixon dinç olursa, Guduric beklenen gelişmeyi gösterirse sıkıntı yok. Guduriç'ten ben umutluyum bu sene, umarım o da kendinden umutludur :)

Bunu hiç düşünememiştik :)
Hocam bu dediklerinden 2 si olsa yeter zaten bize ama malesef elde 3 ü birden olmayınca insanlar endişeleniyor biraz.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 10:47:49 Gönderen: ayhan »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #292 : 20 Temmuz 2018, 10:54:21 »
Ennis'in 2014 draft gözlemci raporunu izledim, oyuncuyu tüm bilen anlatanları okudum. Görünüşe göre biz 2. Sloukas'ı almışız :)

Oyun kurucu özellikleri baskın, saha görüşü iyi, üst seviye olmasa da belirli bir düzeyde skor potansiyeli olan, ortalama bir dış şuta sahip (ki bizde %40'a çıkartır onu) boştaki oyuncuyu görebilen, uzunları besleyen takımımızın akışını bozmayacak bir oyuncu. Sloukas'ın gününde olduğunda ne kadar verimli olduğunu ama aksi durumda da ne kadar sıvayabildiğini biliyoruz. Bu nedenle de normalde aynı tipte iki oyuncuya ne gerek var derdim ama ikinci bir Sloukas olması sahada oyun aklı olan bir guard ile sürekli bulunmak anlamı taşıyacak. Lauvergne de eklenince uzunlarda ciddi baskın bir takım olduk. Onları besleyecek kendine oynamayan bir guardın daha eklenmesi onlara da yarayacak.

Savunma konusunda tıpkı Sloukas gibi penetre savunmasında biraz zayıf ancak artı özellik olarak yüksek savunma gayreti ve uzun kollarıyla pas arası yapabilen bir oyuncu. Bizim adam değişmeli hareketli savunmamıza bu yönüyle katkı sağlar. Birebir savunmada koç ona bazı şeyler öğretir diye düşünüyorum.

İlk açıklandığı zaman göre daha iyimserim şu anda. Yalnız delicilik konusunda takım geçen seneden de zayıf görünüyor. Nunnaly yerine delici yönü güçlü  bir oyuncu takviyesi düşünülebilir.

Weems fazla mı cüretkar olur acaba. Karakteri sebebiyle pek tutulmuyor ama şu takımda dizginleri kaptırmayacak şekiled sınırlı serbestlik tanınsa çok ciddi verim verebilir gibi geliyor bana.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #293 : 20 Temmuz 2018, 11:21:12 »
bence hoca mevcut sistemden memnun geçen sene Allah için çok da keyifli basketbol oynadık çok güzel savunma yaptık
belli oyuncuların defolarını güzel kapattık
bence yapılan 2 hamle de mevcut sistemin daha da iyi olması için daha iyi düzen takımı olmak için yapılmış hamleler.
hem uzun tarafında hem de kısa tarafında

Çevrimdışı babafingoFENER

• Üye
« Yanıtla #294 : 20 Temmuz 2018, 11:21:35 »
Sizce Nunanly yerine transfer olur mu. Transfer olacaksa ne tipte bir oyuncu almak gerekir. Düzen dışı skorer mi, atlet savunmacı mı, şutör mü?

takım sıkıştığı anlarda bire bir iyi oynayabilecek,içeri iyi drive edebilen şutu da iyi olan bir skorer bence kesinlikle şart..sloukasın yanına delaeney gelse gerek yoktu ama şimdi aynı sloukas tarzı bir oyuncu aldığımız için oyun sertleştiği zamanlarda,agresif savunmayı bire bir dağıtacak bir skorer lazım..yoksa topun sloukasın elinde 16-17 saniye kaldığı zorlama hucümları çokça görebiliriz..savunmayı içeri yaptığı drivelar ile açacak bir adam gerekli görünüyor bence..böyle bir adamı nerden nasıl buluruz dersen hiçbir fikrim yok valla:)veya goudiriç bu sene 2 level üste çıkacak başka yolu yok..

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #295 : 20 Temmuz 2018, 11:31:42 »
Bence Dixon da geçen seneden daha iyi olacak. Geçen sene sakatlıklar ve Wana varken fazla süre bulamadı ama bu sene kendi skorunu yaratma konusunda muhakkak parlayacaktır.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #296 : 20 Temmuz 2018, 11:33:51 »
Ennis'in 2014 draft gözlemci raporunu izledim, oyuncuyu tüm bilen anlatanları okudum. Görünüşe göre biz 2. Sloukas'ı almışız :)

Oyun kurucu özellikleri baskın, saha görüşü iyi, üst seviye olmasa da belirli bir düzeyde skor potansiyeli olan, ortalama bir dış şuta sahip (ki bizde %40'a çıkartır onu) boştaki oyuncuyu görebilen, uzunları besleyen takımımızın akışını bozmayacak bir oyuncu. Sloukas'ın gününde olduğunda ne kadar verimli olduğunu ama aksi durumda da ne kadar sıvayabildiğini biliyoruz. Bu nedenle de normalde aynı tipte iki oyuncuya ne gerek var derdim ama ikinci bir Sloukas olması sahada oyun aklı olan bir guard ile sürekli bulunmak anlamı taşıyacak. Lauvergne de eklenince uzunlarda ciddi baskın bir takım olduk. Onları besleyecek kendine oynamayan bir guardın daha eklenmesi onlara da yarayacak.

Savunma konusunda tıpkı Sloukas gibi penetre savunmasında biraz zayıf ancak artı özellik olarak yüksek savunma gayreti ve uzun kollarıyla pas arası yapabilen bir oyuncu. Bizim adam değişmeli hareketli savunmamıza bu yönüyle katkı sağlar. Birebir savunmada koç ona bazı şeyler öğretir diye düşünüyorum.

İlk açıklandığı zaman göre daha iyimserim şu anda. Yalnız delicilik konusunda takım geçen seneden de zayıf görünüyor. Nunnaly yerine delici yönü güçlü  bir oyuncu takviyesi düşünülebilir.

Weems fazla mı cüretkar olur acaba. Karakteri sebebiyle pek tutulmuyor ama şu takımda dizginleri kaptırmayacak şekiled sınırlı serbestlik tanınsa çok ciddi verim verebilir gibi geliyor bana.
Bende analizleri okuduğumda, aklıma Sloukas gelmişti.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #297 : 20 Temmuz 2018, 11:43:47 »
Bence Dixon da geçen seneden daha iyi olacak. Geçen sene sakatlıklar ve Wana varken fazla süre bulamadı ama bu sene kendi skorunu yaratma konusunda muhakkak parlayacaktır.

Dixon 35 yaşında ve sezon sonlarına doğru 36 olacak. Bu yaşta çok ciddi fizik dezavantajına rağmen düzenli katkı vermesi epey zor. Yüreği ve karakteriyle zaman zaman parlayıp adını hatırlatır ama artık ana rolde pek düşünmemek lazım.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #298 : 20 Temmuz 2018, 12:32:12 »
Dixon 35 yaşında ve sezon sonlarına doğru 36 olacak. Bu yaşta çok ciddi fizik dezavantajına rağmen düzenli katkı vermesi epey zor. Yüreği ve karakteriyle zaman zaman parlayıp adını hatırlatır ama artık ana rolde pek düşünmemek lazım.
Zaten her maç sıkışmayız, dediğiniz dönemlerde parlayacağını düşünüyorum. Hatta kadroya bakınca o onlar için ortam Dixon'a kalıyor.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #299 : 20 Temmuz 2018, 12:54:48 »
nunnally yerine ne yapacagız acaba...devam mı eger nba yapmaz ise yoksa baska bir oyuncu mu?

keske stauskas a sulansaydık diyorum icimden...
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 12:56:26 Gönderen: Vanguards of FB »