Guduric konusunda Bogdanovic ornegi vermek istemiyorum cunki bir bogdan olma potansiyeli oldugunu dusunmuyorum.
Ama Bogdan in ilk senesini hatirlatayim... Gorev adami rolunden yildiza evrilmesi zaman aldi. Her sene ustune koyarak oynadi.
Guduric bir Bogdan olmayacak ama onunda her sene performansi artarak yukselecek ...
Lull-De Colo disinda cok ozel kisalar oldugunu dusunmuyorum Euroleague de. Bu konuda eyvallah. Ama zaten sampiyon olurken de en iyi kadro bizde oldugundan sampiyon olmadik. O sene CSKA da Teo-De Colo, Real de Lull, Pana da Calathes, Oly de Spa vardi ... (ve yine ayni tartismalar vardi, pota alti yetersiz, 5 numara lazim, topu yere vuran kisa lazim vs vs)
Bizi sampiyon yapan takim oyunuydu. Hatta su anda kimsenin yazmadigi Kalinic in muhtesem performansiydi. (2-3 numaradan agirlikli olarak)
Daha ne istiyoruz?

? bu takim Emirin oyun kurucu oldugu donemlerden buraya geldi.... Hoca zaten en iyisi... kadro en iyilerinden biri ...
ya arkadas bir yaslanin geriye, azcik zevk alin. Valla ben artik maclar baslasin diye gun sayiyorum arkadas. 4-5 sene once bu kadronun yarisi varken sampiyonluk hayali kurabiliyorduk, simdi biraz keyif alma zamani ....