Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2674742 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #705 : 22 Ekim 2018, 15:02:14 »
Bir de soyle deneyelim:

Forumda Fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianin taraftarlari kendi ile bu kadar mı dalga gecer.

Haftalardır bir Teodosic yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Teo Meo gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Teo dedikleri şu sıralarda LA'in en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği oyuncuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, CSKA'nın elinden Randolph'ı kapan Real Madrid bu Teodesic'i alamadı.

Su anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım Teodosic'in peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Teodosic'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Site'nin populeritesini arttirmaya calisan bazi kisilerin palavrasi.

Adminler de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

İyi de, biri duyum var Teodosic geliyor mu yazdı? İnsanlar temennisini yazıyor, makara yapıyor. Niye bu kadar ciddiye alıp makale yazdınız onu çözemedim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #706 : 22 Ekim 2018, 15:03:28 »
Bir de soyle deneyelim:

Sevgili fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Teo Meo gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Teo dedikleri şu sıralarda LA'in en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği oyuncuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, CSKA'nın elinden Randolph'ı kapan Real Madrid bu Teodesic'i alamadı.

Su anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım Teodosic'in peşinde.

Bu yüzden Teodosic'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Teodosiç geyiğini yapan abimiz Hakan Yaman zaten forumun adimi aynı zamanda da sahibi.
Teodosiç zaten kontratlı oyuncu , Avrupa'ya gelmek istese zaten geleceği yer burası olacaktı..
RAndolp'ü mi real Cska'nın elinden almış :)
Avrupa'da hiçbir takım Cska'nın elinden oyuncu alamaz , Cska istememiştir yoksa kimse onlar ile parada yarışamaz.
ayrıca HAftalardır filan da TEodosiç yaygarası kopmuyor niye kopsun ki adamı Clippers salmadı sözleşmesini uzattı.
dubai'de hava sıcak herhalde ..

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #707 : 22 Ekim 2018, 15:07:03 »
Teodosiç geyiğini yapan abimiz Hakan Yaman zaten forumun adimi aynı zamanda da sahibi.
Teodosiç zaten kontratlı oyuncu , Avrupa'ya gelmek istese zaten geleceği yer burası olacaktı..
Avrupa'da hiçbir takım Cska'nın elinden oyuncu alamaz , Cska istememiştir yoksa kimse onlar ile parada yarışamaz.
ayrıca HAftalardır filan da TEodosiç yaygarası kopmuyor niye kopsun ki adamı Clippers salmadı sözleşmesini uzattı.

Cidden olayı anlamadınız mı yoksa geyiği goy goyu devam mı ettiriyorsunuz :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #708 : 22 Ekim 2018, 15:08:22 »

Estağfurullah kardeşim, sahibi filan nereden çıktı? Yapma alla'sen. :)

Fakat popülarite peşinde koşmayacak bir yer varsa o da bu forumun kurucuları ve emeği geçenlerdir. Adlarını şimdi saysam yol olur. Bu arada işin merkezinde sen olduğunu da kimse gözden kaçırmasın. :)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #709 : 22 Ekim 2018, 15:13:17 »
Abiler yapmayın etmeyin 2004 yılında Alex gelmez kandırmayın Fenerbahçelileri diye alay edip ülkeye rezil Fatih Altaylı'dan esinlenip totem yapmış arkadaş :)

Alttaki linkteki yazının sonlarına doğru bulabilirsiniz.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/turkiye-irakta-oynamadan-kazaniyor-38557670

"Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir. Haftalardır bir Alex yaygarası. Geliyor, gelecek, eli kulağında. Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor. Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez. Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı. Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona'nın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı. Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı’’ takım Alex'in peşinde. Ancak onlar da alamıyorlar. Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık. Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası. Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.NE ZAMAN ADAM OLURUZ?Türkiye'nin yönünü ve hızını bürokratlar belirlemediği zaman."
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 15:13:57 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #710 : 22 Ekim 2018, 15:52:13 »
Abiler yapmayın etmeyin 2004 yılında Alex gelmez kandırmayın Fenerbahçelileri diye alay edip ülkeye rezil Fatih Altaylı'dan esinlenip totem yapmış arkadaş :)

Alttaki linkteki yazının sonlarına doğru bulabilirsiniz.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/turkiye-irakta-oynamadan-kazaniyor-38557670

"Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir. Haftalardır bir Alex yaygarası. Geliyor, gelecek, eli kulağında. Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor. Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez. Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı. Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona'nın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı. Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı’’ takım Alex'in peşinde. Ancak onlar da alamıyorlar. Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık. Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası. Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.NE ZAMAN ADAM OLURUZ?Türkiye'nin yönünü ve hızını bürokratlar belirlemediği zaman."

Hadi yaa. Biz arkadaşı boşuna mı? Eyvah, utandım şimdi. :(

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #711 : 22 Ekim 2018, 16:17:15 »
Vay Bee! Bugün ters köşe günü olmuş. Agatha Christie romanı gibi, iş sonunda çözülmüş :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #712 : 22 Ekim 2018, 16:25:39 »
Bence başka transfer yapamayacağız!

1- Ekonomimiz müsaade etmiyor.
2- Sponsor bile bulamıyoruz.
3- Sinan 2 yıldır bu takımda bunun için var. Adamı doğru dürüst kullanmadık. Bu sakatlık, onun için de bir dönüm noktası olur.

4- Sinan + Bobby den dönüşümlü olarak bir kişilik tam efor alabiliriz.
5- Barış şöyle çekilsin kenara, gençlerden birine az daha süre verebiliriz.

Tüm maddeleri tek kalemde silebilecek tek gerçek, iyi bir sponsorun, beklenenden daha iyi şartlarda gelip ben varım demesidir. Diğer türlü hiç bir şekilde transfere inanmıyorum, mevcut koşullarda inanamıyorum...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #713 : 22 Ekim 2018, 17:26:00 »
Bende bu saatte transfer yapilacagini sanmiyorum ....

Eldeki imkanlarla cozmeyi dener hoca tahminen... Tabi bir firsat transeri cikmadikca.....

Eger genclerden cacik olacak biri varsa bu firsati kullanir.... Nasil Ahmet kullanip seviye atladiysa ve formayi hakkiyla aldiysa, eldekilerden birinin de o formayi kazanma sansi dogdu ...
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 17:43:58 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #714 : 22 Ekim 2018, 19:56:24 »
Cidden olayı anlamadınız mı yoksa geyiği goy goyu devam mı ettiriyorsunuz :)
Yok vallaha anlamadım
Özür dilerim o zaman
Hakan abi çok değerlidir ona laf gelmiş gibi hissedip kuduz köpek gibi saldırmaya başladık.
Vallaha özür dilerim :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #715 : 22 Ekim 2018, 19:57:35 »
Bir de soyle deneyelim:

Kusura bakmayın
Dubai'de olan sen ama çarpılan biz olduk :(

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #716 : 22 Ekim 2018, 21:14:41 »
Ramon session ismi geçmiş twitter da nasıl bir adam

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #717 : 23 Ekim 2018, 00:15:34 »
Elbette direk içeriden bilgi olmaz ( Ennis sakatlandı tamam o zaman Paul'u alıyoruz demezler :D )  ama örneğin şöyle olabilir. Ennis'in tercih edildiği dönemde ciddi adaylardan birisi hala boştaysa ibre direk ona döner o nedenle arkadaş demiş olabilir diye düşündüm.

Aldığım duyumda o yönde zaten efendim.Yoksa adam sakatlandığı gibi ''Biz Brandon Paul'la anlaştık'' diyecek halleri yok :D

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #718 : 23 Ekim 2018, 08:06:38 »
Estagfurullah :) Maksat goy goy olsun, evrene mesaj gonderme uzerinden Fatih Altayli totemi yapayim dedim. Ama yillar gecmis, insanlar unutmus. Sikinti yok.

PS: Genelde sicak ama, havalar duzeldi su an Dubai'de 24-26 derece bandinda gidiyor. Deniz guzel, beklerim :)

Edit: @Cemalex, tesekkurler :)

« Son Düzenleme: 23 Ekim 2018, 08:08:02 Gönderen: fingolfin »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #719 : 23 Ekim 2018, 08:29:32 »
Estagfurullah :) Maksat goy goy olsun, evrene mesaj gonderme uzerinden Fatih Altayli totemi yapayim dedim. Ama yillar gecmis, insanlar unutmus. Sikinti yok.

PS: Genelde sicak ama, havalar duzeldi su an Dubai'de 24-26 derece bandinda gidiyor. Deniz guzel, beklerim :)

Edit: @Cemalex, tesekkurler :)

O degil de @fingolfin italyan acaba senden yedigi blogu unutabildi mi? ben onu dusunuyorum :)

@Cem Agrak... Cem havalar super Dubai de, sizde gelin aksam maclarina
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....