Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2674703 defa)

Ero1907 ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #720 : 23 Ekim 2018, 10:40:19 »
Guduric 1,5 pozisyonunda oynar. Bilmiyorum psikolojisini kaldırabilir mi ama bunun için gerekli kumaş mevcut kendisinde. Obradovic Nisan ve Mayıs sürecinin gelmesine uzun bir zaman varken muhakkak deneyecektir diye düşünüyorum, birçok maçı kaybetme pahasına...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #721 : 23 Ekim 2018, 10:50:04 »
Teodosic hiç süre alamıyor. Sıfır dakika. Eğer sakatlıktan değil ise... Canı basketbol oynamak istese ve kontrat fesih talebinde bulunsa... "Hadi yavrum, buralar sana göre değil" diye kapı dışarı etseler... Biz de tam o esnada bir sponsor bulsak şubeye ve hooop kadroya katıversek... Evrene mesaj gönderme işini yapan varsa... :D
Cem'in Zizis'i getiren hikayesini hatırladım yeminle.  8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #722 : 23 Ekim 2018, 11:10:06 »
M. Murathanoğlu gerrardiniyle konuşmuş..ennis sezonu kapattı gibi yeni oyuncu arayışlarına başlamışız

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #723 : 23 Ekim 2018, 12:17:50 »
M. Murathanoğlu gerrardiniyle konuşmuş..ennis sezonu kapattı gibi yeni oyuncu arayışlarına başlamışız

Olması gereken de bu zaten. Belki Guduric seviye atlar ümidine tutunup takım içi çözüm üretme işi gereksiz bir risk. Bu takımın maliyeti 28-30 m eurolar seviyesinde. Guduric'ten medet umma riskine bağlı kalacak rakamlar değil bunlar. Ennis sakat değilken dahi bir oyuncu gerekiyordu şimdi şart olmaması mümkün değil.

Bu takımın hedefi eurolig şampiyonluğu. Takımda 5 tane kısa var, ikisi 35 yaşında Dixon ve Sinan, birisi bu seviyeler için yetersiz Melih diğeri gün geçtikçe hepimizin ümidini kaybettiği Guduric. Bir tek Sloukas bu hedeflerin adamı. Fazla rahatlığın adı gamsızlıktır, harcanan 28-30 m euro bütçeyi saçma sapan anlamsız bir gamsızlıkla çar çur edemeyiz. Kaliteli bir takviye şart, vakit biraz ters olsa da hamle yapmak için alternatifler vardır.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2018, 12:19:52 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #724 : 23 Ekim 2018, 12:40:57 »
Ayrıca hep boby hem sinan yaşlarından dolayı bu yükü kaldırmayabilirler..uzaklarda aramasak bahçeşehirden colom olmaz mı acaba?

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #725 : 23 Ekim 2018, 12:54:35 »
Arkadaşlar, guduriç le ilgili gözlemimi paylaşmak istiyorum, bu sene başladığından beri kendisinde daha fazla sorumluluk almaya yönelik maç içi hareketler görüyorum. geçen sene sanki maç içinde saklanıyor gibiydi, ama vücut dili, bu sene daha farklı. elbette seviye atladı demiyorum şu an için, ama bu yönde çabası var, ayrıca khimki ve zalgiris maçlarında çok kötü oynamadı, yazın sanki vücudunu güçlendirmiş gibi, üst bölge sanki daha kalın. ilerleyen dönemde daha iyi olacağını düşünüyorum ama ennis in yerine mutlaka bir adam alınmalı.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #726 : 23 Ekim 2018, 13:17:43 »
Colom un eğer euroleague çıkışı yoksa bonservis almadan vermez bahçeşehir. Bizimkiler de pek bonservise yanaşmaz gibi

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #727 : 23 Ekim 2018, 14:36:04 »
En ilgi çeken başlık burası olduğundan buraya yazmak istedim. 31ekimde final 4 biletlerinin ön satışı başlıyor. 6 kasımda da genel satışa çıkacakmış. Baskonialılar'a özel onların kombine sahiplerine 30 ekimde satış başlayacakmış 1gün önce. İlgililere duyurulur. Fiyat konusunda bi bilgi yok.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2018, 14:46:43 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #728 : 24 Ekim 2018, 15:18:59 »
Yok mu şubedekilere yakın kulağı kesik yetkili abiler. Biraz duyum verseniz, transfer yapılacak mı, adaylar kimler, ne zamana netleşir.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #729 : 24 Ekim 2018, 17:06:51 »
Bence Erick Green cuk oturur.. Onu alacaklar hissediyorum :)

İsmail Şenol
beIN SPORTS Son Dakika: Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Erick Green ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

İçim temizmiş  8) 8) 8) 8) 8)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #731 : 24 Ekim 2018, 17:13:26 »
Hayırlı olsun..geçen sene adı bizke geçiyordu zaten

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #732 : 24 Ekim 2018, 17:13:46 »
Riske girmeyip ligi tanıyan bir transfer yaptık doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum.Piyasayı göz önünde bulundurursak en doğru tercihlerden birisi.Umarım en kısa zamanda takıma alışır.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #733 : 24 Ekim 2018, 17:24:26 »
Erick Green'e gitmiştik
Sezon sonuna kadar anlaştık
Hayırlısı olsun
Hızlı hareket ettiler
Çok da oyuncu yok
Umarım katkı verir

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #734 : 24 Ekim 2018, 17:27:29 »
E.green burda da çok defa tartışılan kendi skorunu şutunu yaratan kısa tanımına uygun profilde, eninisten tarz olarak farkklı bi oyuncu, saf bi oyun kurucudan ziyade skorer guard rolüne daha çok uyan, bence güzel bi hamle oldu. Oyun sıkıştığında gerek dış atışları gerek kendi şutunu yaratması gerekse potaya gidişleri ile bence hucumumuza cesitlilik katacaktır. Gecen sene euroleaguede %42 ile 3lük atmış, 14.5 sayı 1.7 asist 1.7 ribaund ortalaması tutturmuş.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...