Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668986 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1125 : 25 Nisan 2019, 20:52:59 »
Canımızdır ciğerimizdir ama cidden Melli nasıl NBA yapar yahu ? Pozisyonu için kısa, yavaş ve atletik değil ? Hayır bir NBA takımı gel dese onun yok ya şu anda olmaz demesi gerekir...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1126 : 26 Nisan 2019, 00:25:01 »
Normal karşılaman lâzım:) Shengelia'nın sakatlığı sâdece Poirier'ye değil, Voigtmann'a da yaradı. Adamın ciddi bir saha görüşü ve asist yapma gücü var. Dün kötü attı ama iyi de bir dış şut potansiyeline sâhip.

Ama bu Poirier bir başka seviyeye evrildi. Milutinov'un falan çok önünde meselâ. CSKA'nın böyle bir oyuncuya öyle ihtiyacı var ki inşallah gitmez oraya. 1.5 buy out falan da öderler bence.

Vesely-Lovern varken kâğıt üzerinde Poirier'e değil Shengelia'ya ihtiyacımız var (Melli giderse) ama gözümüzün önünde bu kadar iyi bir Poirier'e kayıtsız kalamıyor insan:) Maymun iştahlılık bu işte:)

Lovern konusunda şüphelerim var. Bunu da belirtmiştim. En çok ihtiyacımız olan dönemde ortada yok.
Bence de Shengelia ilk sırada gelir. Davis ve Gill de alternatif olabilir.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1127 : 26 Nisan 2019, 09:05:55 »
Lauvergne ile umarım opsiyon vardır. Sene sonunda artık yolların kesinlikle ayrılması gerekir. Ayak burkulmasından 3 ayda dönemedi adam. Eskaza ayağı falan kırılsa 3 sene oynamaz bu. Adama yatsın diye 1,8 m euro maaş veriyoruz ve uzun rotasyonunda arkadaşlarını yalnız bırakması iyice canımı sıkıyor. Yokluktan yeni basketbol sistemleri yaratma noktasına geldik ( 5 kısalı takım gibi)

Melli de giderse uzun rotasyonunu yeniden şekillendirmek lazım. Vesely hem 4 hem 5 oynayabiliyor. Alınacak adamlardan birisi net 5 diğeri net 4 olur. Melli için de gönül kalmasını ister ama gidecekse de kaliteli bir 4 numara almak lazım.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1128 : 26 Nisan 2019, 09:44:10 »
Joffrey için sanki bilerek sakatlandı ya da sakatlık sonrası sanki bilerek iyileşmiyo oynamıyo takımı yarı yolda bırakıp satıyomuş gibi imalar var ki cidden şaşıyorum. Sene sonu gider kalır bekleyip görücez ama her zaman her tedavi her sakatlık her hastalık her ameliyat ya da her medikal uygulama tahmin ettiğiniz şekilde yürümeyebilir, her zaman dokunun iyileşmeye dair yanıtını kesin olarak bilemezsiniz, bunu basketbol izleyicisi değil bi hekim olarak söylüyorum.
Umarım f4 de öyle yada böyle az ya da çok parkede olur ona ihtiyacımız olduğu aşikar.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1129 : 26 Nisan 2019, 10:21:24 »
Kimse bilerek sakatlandı oynamıyor demiyor, anlatılmak istenenin anlaşılamaması çok ilginç. En kritik dönemde yok bu adam. Katkısı yok takıma, thompsondan hiç bir farkı yok, hatta embiid yada a.davisten de farkı yok. Çünkü onlar da fenere katkı sağlamıyor louvern de. Bu adam geçen sene çember altında reale ezildik diye alındı ve bu sene yine eski aynı rotasyondayız. Ne anladım ben o zaman bu işten.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1130 : 26 Nisan 2019, 10:52:44 »
Jasonla joffrey bambaşka 2 profil. Jason bi kumar transferiydi tutmadı, hiç bi şekilde ne avrupaya ne bize adapte olamadı. Ama joffrey için bi kumar söz konusu degildi avrupada belli bi kariyeri olan kagıt üzerinde iyi bi isimdi. Yılbaşından önce herkes methiyeler düzüyodu saha görüşüne ayak pivot hareketlerine,  savunma defolarına ragmen ki cidden savunmada ağır unutkan kalıyodu bizim sistemde. Diyelim joffrey gitti sene sonu udoh geldi o da sakatlandı 3ay oynamadı en olmadık yerde, o zamanda mı hepsini aynı kefeye koyup , biz seni yatasın diye mi aldık olacak. Performansla ilgili bi eksiklikte sitemi anlarım ama adam sakatlandı diye sitem edilmesi çok ilginç, yarın sloukas antremanda sakatlanıp sezonu kaparsa, onun da mı adı final4 a sakat giresin diye mi bu takımın 1.guardı oldun yılda 1.5m $ aldın olacak...
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2019, 11:47:09 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1131 : 26 Nisan 2019, 15:08:22 »
melli bence nba yapmayacak kalacak..hissiyatiım o...lauvergne de kalır bence..
ama giderse verelim buy out alalım davies'i melli yerine...

esas muamma green durumu seneye bence hoca tutacak green'i...o yuzden harrison laflarına inanmıyorum ben...

tyler'ın da durumuna bakıp ona gore guard bakarlar seneye...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1132 : 26 Nisan 2019, 15:09:52 »
green aklını kullanırsa (hala genc), obra nın elinde muaazam bir parca olabilir...

delici, sutor, savunma zekası var...

sadece takıma uyumu zaman aldı...gelecek sezon basından itibaren takımla antremana cıkarsa cok farklı bir green gorebiliriz seneye..
kaldı ki bizim kadrodaki eksik parca green tarzı adam...

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1133 : 26 Nisan 2019, 15:37:59 »
melli bence nba yapmayacak kalacak..hissiyatiım o...lauvergne de kalır bence..
ama giderse verelim buy out alalım davies'i melli yerine...

esas muamma green durumu seneye bence hoca tutacak green'i...o yuzden harrison laflarına inanmıyorum ben...

tyler'ın da durumuna bakıp ona gore guard bakarlar seneye...

abi gözünü seveyim Melli yerine hangi akla hizmet Davies alıcan ? 
hangi mantıkla alıcan lütfen bir izah et bana
birisi 4 diğeri 5
muazzam savunmacı Melli giderse leş savunmacı DAvis'i alıp ne oynatacaksın
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2019, 15:38:35 Gönderen: Cem Ağrak »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1134 : 26 Nisan 2019, 15:48:07 »
İnterbaskette yazılanalr doğruysa Davies'in buy-out maddesi varmış 200-250 bin euro civarıymış. Doğruysa sene sonu hiç düşünmeden Lauvergne yerine almak lazım. ( Udoh'a bir mesaj atıp Ekpe dayı geliyor musun demeliyiz tabi ki) Davies hücudma bize çok ciddi çeşitlilik katabilecek, özel pivot olma potansiyelinde bir oyuncu.

Lauvergne konusunda da oyuncu bilerek sakatlanmadı ama en ihtiyaç duyulan dönemde 3 ay önceki ayak burkulması sebebiyle yok adam. Kızanlar elbette ki haklı. Vücudu tedaviye iyi cevap vermediyse demek ki bünyesinde var bir sıkıntı. Böyle bir oyuncuyu bir sene daha denemek aşırı riskli değil mi. Basit sayılabilecek bir ayak burkulmasıyla devre dışı kalabilen bir adama niye bir kez daha 2 milyona yakın maaş ödeyelim.
3 ay oldu yahu aklıma geldikçe deliriyorum. Sakatlık sonrası Obradovic'in belki haftaya dönebilir dediği adam 3 AYDIR YOK!
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2019, 15:48:37 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1135 : 26 Nisan 2019, 15:54:01 »
bilek burkulmasından 3 ayda dönemeyen adamı gelecek sezon planlarına dahil etmek fazla iyimser bence. belli ki sakatlık sadece bilekte değil kafa da normal değil.
efes ağırdan alırsa eğer kostas'ın yanına micic de düşünülebilir bir ihtimal. green'in kalacağını da düşünmüyorum. melli için o kadar gözlemci geldi o kesin yolcu.

kosta bobby xxx
guduric xxx
datome kalina
vesely xxx
xxx ahmet

gibi bakıyorum gelecek sezon planlamasına. gelecek sezon maç sayısı artacakken 9 yabancıyla gireriz yüksek olasılık. 5 elde var desek 4 yabancı 1 yerli(4no) transfer kovalayacağımızı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2019, 15:56:39 Gönderen: KhaN »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1136 : 26 Nisan 2019, 16:08:46 »
abi gözünü seveyim Melli yerine hangi akla hizmet Davies alıcan ? 
hangi mantıkla alıcan lütfen bir izah et bana
birisi 4 diğeri 5
muazzam savunmacı Melli giderse leş savunmacı DAvis'i alıp ne oynatacaksın

Zalgiris serisinde 4.Maç sonunda koç, Davies in kulağına bir şeyler fısıldadı ;)
... Udoh gittiğinden beri Vesely i 5 oynatıyorum, bize gel de Vesely artık 4 oynasın demiş olabilir :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #1137 : 26 Nisan 2019, 16:14:16 »
umarım doğru değildir ama lauvergne'in kariyerinin bitme tehlikesi olduğunu duymuştum geçenlere. nasıl bir ayak burkulmasıysa artık.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1138 : 26 Nisan 2019, 16:28:19 »
İnterbaskette yazılanalr doğruysa Davies'in buy-out maddesi varmış 200-250 bin euro civarıymış. Doğruysa sene sonu hiç düşünmeden Lauvergne yerine almak lazım. ( Udoh'a bir mesaj atıp Ekpe dayı geliyor musun demeliyiz tabi ki) Davies hücudma bize çok ciddi çeşitlilik katabilecek, özel pivot olma potansiyelinde bir oyuncu.

Lauvergne konusunda da oyuncu bilerek sakatlanmadı ama en ihtiyaç duyulan dönemde 3 ay önceki ayak burkulması sebebiyle yok adam. Kızanlar elbette ki haklı. Vücudu tedaviye iyi cevap vermediyse demek ki bünyesinde var bir sıkıntı. Böyle bir oyuncuyu bir sene daha denemek aşırı riskli değil mi. Basit sayılabilecek bir ayak burkulmasıyla devre dışı kalabilen bir adama niye bir kez daha 2 milyona yakın maaş ödeyelim.
3 ay oldu yahu aklıma geldikçe deliriyorum. Sakatlık sonrası Obradovic'in belki haftaya dönebilir dediği adam 3 AYDIR YOK!

İnterbaskette Udoh u da yazmışlardı..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1139 : 26 Nisan 2019, 16:39:16 »
udoh olma ihtimali varsa diğer ihtimallerin hepsi çöp olur
kızdık mızdık kendisine ama buyursun gelsin 1 aya toparlar sonra yine AVrupa'ya  eziyet etmeye devam eder
Jan da iyice oyun olarak üst seviyeye gelmişken ekpe ile beraber çok iyi olur