Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668722 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1140 : 26 Nisan 2019, 17:41:21 »
Udoh'un iki yıldır oturmaktan göt iyice büyümüştür :)
Gelsin yeterki ama sanmıyorum. Adam oturmaya gitti zaten NBA'e ve halinden de memnun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1141 : 26 Nisan 2019, 17:47:31 »
abi gözünü seveyim Melli yerine hangi akla hizmet Davies alıcan ? 
hangi mantıkla alıcan lütfen bir izah et bana
birisi 4 diğeri 5
muazzam savunmacı Melli giderse leş savunmacı DAvis'i alıp ne oynatacaksın

4-5 olayına katılıyorum ama Davis şu anda avrupa basketbolunda değerli bir isim. Senin dediğin gibi itin götüne sokulacak adam da değil yahu :)
Çok mu adam var da avrupada şov yapıyorsun aq :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1142 : 26 Nisan 2019, 17:55:36 »
4-5 olayına katılıyorum ama Davis şu anda avrupa basketbolunda değerli bir isim. Senin dediğin gibi itin götüne sokulacak adam da değil yahu :)
Çok mu adam var da avrupada şov yapıyorsun aq :)
İtin götüne sokmadım doğru oku :)
ama pozisyon farklı her anlamda farklı
skor olarak ciddi potansiyeli olan adam ama savunma tarafı çok gelişmesi lazım onu söyledim

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1143 : 26 Nisan 2019, 18:22:33 »
Udoh'un dönebilme ihtimâli artık benim gözümde yok. 2 yıl twittrerlardan yüzbinlerce Fenerli yalvardı ama adamki mantık değişmiyor, bi dönüm bostan yan gel yat osman.

Melli giderse ilk istediğim adam ANTHONY RANDOLPH olur. Hem Real'e sağlam bir darbe olur hem de bizim elimizde daha iyi bir silâh. Taraftarımızla arası kötü ama Burak Yılmaz'ın BJK taraftarıyla barıştığı yerde Randolph hayli hayli barışır. Plasede Shengelia ve Gill, NBA'dense Bender diyorum:)

Kalinic'in de NBA merakı varsa ve sürpriz yapıp giderse hiç düşünmeden ADAM HANGA cuk oturur. Obra da yeşillenip duruyor zâten:)

Kısa takviyesi yapacaksak benim 1 numaram artık VASILJE MICIC. Avrupada karşısında Hackett ve Walkup dışında durabilecek bir kısa yok, fiziği acayip güçlü. Her geçen gün oyunu daha da büyüyor hem. Micic bize gelirse Bobby'ye tamamen 2 numaraya kaydırır ve hücum gücünden daha çok yararlanırız. Micic ile şimdiden imzayı atmalıyız, olmuyorsa Teo'yu bitirelim.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1144 : 26 Nisan 2019, 19:42:16 »
Udoh'un dönebilme ihtimâli artık benim gözümde yok. 2 yıl twittrerlardan yüzbinlerce Fenerli yalvardı ama adamki mantık değişmiyor, bi dönüm bostan yan gel yat osman.

Melli giderse ilk istediğim adam ANTHONY RANDOLPH olur. Hem Real'e sağlam bir darbe olur hem de bizim elimizde daha iyi bir silâh. Taraftarımızla arası kötü ama Burak Yılmaz'ın BJK taraftarıyla barıştığı yerde Randolph hayli hayli barışır. Plasede Shengelia ve Gill, NBA'dense Bender diyorum:)

Kalinic'in de NBA merakı varsa ve sürpriz yapıp giderse hiç düşünmeden ADAM HANGA cuk oturur. Obra da yeşillenip duruyor zâten:)

Kısa takviyesi yapacaksak benim 1 numaram artık VASILJE MICIC. Avrupada karşısında Hackett ve Walkup dışında durabilecek bir kısa yok, fiziği acayip güçlü. Her geçen gün oyunu daha da büyüyor hem. Micic bize gelirse Bobby'ye tamamen 2 numaraya kaydırır ve hücum gücünden daha çok yararlanırız. Micic ile şimdiden imzayı atmalıyız, olmuyorsa Teo'yu bitirelim.
Hocam değil yüzbin, yüz milyonlarca, yüz milyarlarca taraftar yalvarsa ne olur ? Anlamadım ben bu kısmını. 0 kadar bile etkisi olmayan bir durum bu bence.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1145 : 26 Nisan 2019, 21:17:51 »
Udoh'un utahla olan sözleşmesi sanırım bitiyo acaba uzatırlar mı ya da başka bi nba takımı ister mi? Ya da hiç takım bulamazsa avrupanın temposundan şikayetçi olduğu için çine gider mi? Ya da yaşı 32 ye geldi artık son kez avrupaya gelip yine buraların kralı olur mu? Nba de belki çok süre almıyo ama avrupayı çok iyi bilen buranın en iyisi olmuş bi oyuncu, tekrar avrupaya dönerse 3-4ayda tekrar bölüm sonu canavarına dönüşür bence...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1146 : 26 Nisan 2019, 21:28:20 »
Gelecek sene de f4 yapacağımızı düşünürsek en az 43 Euroleague maçı olacak. Sadece Euroleague için bile alınabilir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1147 : 26 Nisan 2019, 21:55:05 »
Ben seneye 9 yabancı ile sezona gireceğimizi düşünüyorum. tbl de takım sayısı 1, euroleaguede 2artacak bu da en az 6 fazladan resmi maç demek. Bu sene kadro genişliği konusunda çok sorun yaşadık(tabi skor sonuç bazında degil, sakatlık ve yıpranma oyuncuları dinlendirememe bazında) ama seneye bence bu seneye göre +1yabancımız olur, ayrıca belki euroleague de çok olmasa da tbl de biberovic bolca süre alır türk pasaport işleri biterse, bi de barışın yerine muhtemelen tbl için yerli bi 4 no alırız. Yabancı kadromuzda green ennis melli joffrey 4lüsü için neler olacak temmuzu bekliycez belki de elde olan yada olmayan sebeplerden kadronun yarısı yenilenecek nba-perrformans-sakatlık gibi nedenlerle...
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2019, 21:58:59 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1148 : 26 Nisan 2019, 23:25:10 »
Gelecek sene de f4 yapacağımızı düşünürsek en az 43 Euroleague maçı olacak. Sadece Euroleague için bile alınabilir.
Takım sayısını artıracaklarına finali 7 maç üzerinden yapsalar daha hakkaniyetli olacak.Ivır zıvır bir ton maç yapıp şampiyonu tek maçla belirlemek saçmalık.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1149 : 26 Nisan 2019, 23:35:32 »
Takım sayısını artıracaklarına finali 7 maç üzerinden yapsalar daha hakkaniyetli olacak.Ivır zıvır bir ton maç yapıp şampiyonu tek maçla belirlemek saçmalık.

Ben de aynı fikirdeyim, 12 veya 14 takımla oynayıp ardından yarı final ve finallerin de play off şeklinde oynanması çok daha keyifli olur.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1150 : 26 Nisan 2019, 23:56:50 »
Ben de aynı fikirdeyim, 12 veya 14 takımla oynayıp ardından yarı final ve finallerin de play off şeklinde oynanması çok daha keyifli olur.
Misal yarı finalde Fenerbahçe-Efes, CSKA-Real serileri olsa tadından yenmez.Hem normal sezondaki sıralama da daha önemli bir hal alır saha avantajlarından sebep.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1151 : 27 Nisan 2019, 17:45:11 »
Misal yarı finalde Fenerbahçe-Efes, CSKA-Real serileri olsa tadından yenmez.Hem normal sezondaki sıralama da daha önemli bir hal alır saha avantajlarından sebep.

Bir de final maçlarını kendi sahanda oynamak kombine sahibi olarak da çok güzel bir şey.
Öte yandan 16 takım varken bile Buducnoct, Gran Canaria, Darüşşafaka, Galatasaray gibi takımlar seviyeyi düşürüyordu, şimdi 18'e çıkınca kalitenin artacağı bir hayli şüpheli, bana kalırsa 12 takım olsunson sıradaki takım da Eurocup'a düşsün, hem alt sıralar için de heyecan olur.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1152 : 30 Nisan 2019, 01:04:52 »
Udoh'un utahla olan sözleşmesi sanırım bitiyo acaba uzatırlar mı ya da başka bi nba takımı ister mi? Ya da hiç takım bulamazsa avrupanın temposundan şikayetçi olduğu için çine gider mi? Ya da yaşı 32 ye geldi artık son kez avrupaya gelip yine buraların kralı olur mu? Nba de belki çok süre almıyo ama avrupayı çok iyi bilen buranın en iyisi olmuş bi oyuncu, tekrar avrupaya dönerse 3-4ayda tekrar bölüm sonu canavarına dönüşür bence...

o eblehlikle azına sıçarlar artık burda, götünü de kaldıramıo hiç.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #1153 : 30 Nisan 2019, 12:55:59 »
gelsin de götü büyük olsun, problem yok, :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1154 : 30 Nisan 2019, 13:16:01 »
o eblehlikle azına sıçarlar artık burda, götünü de kaldıramıo hiç.

Ekpe'nin mi ağzına sıçacaklar :)
gelmez gelirse hangi takımda oynarsa oynasın 2 aya kendine gelir herkesin eline verir
aksi olursa büyük süpriz olur