Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668710 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1155 : 30 Nisan 2019, 15:50:58 »
o eblehlikle azına sıçarlar artık burda, götünü de kaldıramıo hiç.
Totem falan mı bu mesaj?
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1156 : 01 Mayıs 2019, 23:13:48 »
Nba falan yapmayacaksa micic ile anlaşma yapmak lazım. Akıllı bir çocuğa benziyor erginin elindeyken bir seviye atlayamacağını anlamıştır. Obradovic ile çalışıp nba yapmak daha mantıklı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1157 : 02 Mayıs 2019, 07:03:06 »
Nba falan yapmayacaksa micic ile anlaşma yapmak lazım. Akıllı bir çocuğa benziyor erginin elindeyken bir seviye atlayamacağını anlamıştır. Obradovic ile çalışıp nba yapmak daha mantıklı

abi nasıl Ergin'in elinde seviye atlayamaz. Şimdiden 2 seviye birden atladı bile. Ha Ergin Atamanın payı varmıdır yokmudur bilemem ama bu sene, geçen seneki Micic in çok üstünde olduğu kesin..

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1158 : 02 Mayıs 2019, 09:50:13 »
abi nasıl Ergin'in elinde seviye atlayamaz. Şimdiden 2 seviye birden atladı bile. Ha Ergin Atamanın payı varmıdır yokmudur bilemem ama bu sene, geçen seneki Micic in çok üstünde olduğu kesin..

Ozellikle savunma anlaminda geldigi nokta etkileyici. Fiziksel avantaji da var... Tahminim NBA yapar ama zaten real ile anlasti diye cikmisti bir kac yerde.

Soru bizde kimin yerine gelecegi ya da ennis ve green in durumu belli mi?
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1159 : 02 Mayıs 2019, 10:38:28 »
efes'in savunması biraz hücuma bağlı. hücumda işler iyi gidip şut soktuklarında savunmada da enerji gösteriyorlar. yoksa birebirde iyi savunmacı diyebileceğimiz anderson ve dunston harici kimse yok takımda. efes'in panzehiri de sertlik. barca ne zaman vuran kıran 5'e dönse sorun yaşadılar. şimdi sağlıklı olursak eğer avrupanın en sert takımı var karşılarında.
2 açıdan bakıyorum ben eşleşmeye biri kısalarımıza yapayacakları baskı. ne larkin ne micic öyle baskı kurabilen savunmayla bezdiren oyuncular değil. o yüzden hem yaratıcılık hem dış şut konusunda çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum ben.
ama diğer taraftan bizde de çok ciddi kısa savunması eksiği var. larkin ve micic'in karşısında bobby'nin kişisel gayreti hariç sıkıntı çıkaracak bir oyuncumuz yok ki bobby de zaten fizik dezavantajı yüzünden sınırlı olarak yapabilecek bu baskıyı. forvetleri ve uzunları iyi savunduğumuzda larkin'in "fenerbahce görmüş mike james" performansı kazandırmaya yetmeyecektir maçı ama diğer her şeyi iyi toparlamamız lazım. efes'in deplasman atmosferinde oynayacağını da ekleyelim buna.
kısaca maçın hatta final four'un kilidi sağlıklı olmamız. datome ve kalinic yetişmezse favori kağıt üstünde efes olur.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1160 : 02 Mayıs 2019, 12:38:47 »
Datome ve Kalinic olmasa da şampiyon olabiliriz, böyle imkansızlıkların ve şanssızlıkların farklı hikayeleri ve kahramanları olur. Ama onların ikisi birden olmada kesinlikle maçların favorileri biz olmayız.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1161 : 02 Mayıs 2019, 16:32:25 »

2 açıdan bakıyorum ben eşleşmeye biri kısalarımıza yapayacakları baskı. ne larkin ne micic öyle baskı kurabilen savunmayla bezdiren oyuncular değil. o yüzden hem yaratıcılık hem dış şut konusunda çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum ben.

Khan.... Emin misin? Dogus Micic ... ikiside ciddi baski yapar ... Dogus cogunlukla faulle karisik yapar hatta ama bunaltir ...
Bence ozellikle bu kismi tekrar degerlendir. Hatta serinin son 3-4 macina bir bak...

Micic i eski donemleriyle degerlendirme bu sene ozellikle savunmada ciddi sinif atladi. Zaten o nedenle bir anda onca takimin radarina girdi...

Hem dogus hem micic in beni en cok rahatsiz eden yani ise cok rebound zorlamalari ... o konuda da biraz uyuz ediyorlar karsi takimi...

Bizim maci totem nedeniyle yorumlayamiyorum ... ama iki takiminda artisi eksisi var ... bizim en buyuk artimiz Obra reis.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1162 : 02 Mayıs 2019, 23:57:04 »
Ekpe'nin mi ağzına sıçacaklar :)
gelmez gelirse hangi takımda oynarsa oynasın 2 aya kendine gelir herkesin eline verir
aksi olursa büyük süpriz olur

utahta top olmuş vurdurmaktan şişmiş deyolla
la daa ne diim gelmesi için kendimi feda ediorum işte :D

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1163 : 03 Mayıs 2019, 11:34:54 »
Khan.... Emin misin? Dogus Micic ... ikiside ciddi baski yapar ... Dogus cogunlukla faulle karisik yapar hatta ama bunaltir ...
Bence ozellikle bu kismi tekrar degerlendir. Hatta serinin son 3-4 macina bir bak...

Micic i eski donemleriyle degerlendirme bu sene ozellikle savunmada ciddi sinif atladi. Zaten o nedenle bir anda onca takimin radarina girdi...

Hem dogus hem micic in beni en cok rahatsiz eden yani ise cok rebound zorlamalari ... o konuda da biraz uyuz ediyorlar karsi takimi...

Bizim maci totem nedeniyle yorumlayamiyorum ... ama iki takiminda artisi eksisi var ... bizim en buyuk artimiz Obra reis.

abi doğuş oynayacaksa 40 dakika oynasın yani hiç problem değil. o hücum defektleriyle 5 dakikadan fazla süre alamaz alırsa da canımıza minnet yani. onu hiç rotasyondan bile saymadım.
micic savunması yüzünden radara girdi konusuna pek katılmıyorum ben. saha görüşü ve pasörlük konusunda avrupa seviyesinin çok üstünde. mini bir teo konumunda şu an bence. mental olarak su kaynatmaları da benziyor hatta. fizikleri de 2 metreye yakın olduğu için savunmada biraz gayret gösterince göze batıyor ama 30 dk sürdürmesi çok zor o baskıyı. özellikle zalgris'in yaptığı baskıyı gördükten sonra larkin micic ikilisi yumuşak kaçacaktır bizimkilere.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1164 : 03 Mayıs 2019, 12:00:03 »
efesin herseyi bence micic ve larkin...

bir tanesini durdursan sansın %90 e cıkar macta..

gerisi bası kesik tavuk gibi dolanır sahada o savunma icinde...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1165 : 03 Mayıs 2019, 21:54:00 »
sen içinde bolca sıvadığım green'in larkin karşısında iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #1166 : 04 Mayıs 2019, 18:11:37 »
Bence bizim macta kritik adam moerman olucak.Onu savunacak adam kalmadi sakatlardan

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1167 : 05 Mayıs 2019, 13:11:31 »
Bence bizim macta kritik adam moerman olucak.Onu savunacak adam kalmadi sakatlardan

Vesely ve Kalinic in durumu cok kritik ....

Çevrimdışı moskuf

• Üye
  • Yer: istanbul
    • moskuf
« Yanıtla #1168 : 07 Mayıs 2019, 18:35:35 »
Barışın yerine berkan durmaz joffrey yerine davis +bir yabancı sg alınır seneye mevcut isimlerin kalacağını varsayarak egehan kiralık gider bu arada

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1169 : 07 Mayıs 2019, 18:45:59 »
Bence seneye alınacak yabancı sayısı artar. 2-3 de türk alınır barış egehan yerine falan. Euroleagude maç sayisi artacak ligde oynamayacak olmaları çok sıkıntı olmaz. Ben 10 yabancıya kadar çıkılacağını düşünüyorum