"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
BenFener46, efeovic, Gigidatome70, DesperateCry, EmreC, kenz, myildirim, Ero1907, cansipor17 ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nando de colo ile 2+1 sözleşme imzaladıkReal bayağı öndeyken Gher baba vegasa gidip mevzuyu halletmiş
Efes'in attığı 5. günün şafağında kuzeye bakın minvalindeki twit canımı sıksa da, Ekpe'nin dopingçi Ergin'in takıma gideceğine ihtimal vermek istemiyorum. Gelsin bize hasret bitsin. Yerli rotasyona da Furkan'ı ekledik mi tamamdır.
Efes ekpe işi yok4 numara alacaklar onlar
D.Willams'a yürüyorlar sanırım.
Haksızlık ettiğimi düşünmüyorum. 4-5 sene zarfında dönem dönem yıldız guardlar takım değiştirdi veya nba'den döndü. Mesela Ser-Rod döndü Larkin döndü, bu sene Higgins boşa çıktı. Teo sözleşem yenilemeden evvel iki ayrı dönemde kararsızlık yaşadı.Sezon bitmeden önce Higgins dediğimzide burada Cska'nın elinden adamı nasıl alacaksın diye ahkam kesenler Barca çekip alınca sus pus oldular. Alan alıyor kısacası, napacaktıyı mazeret olarak kabul etmiyorum ben. Oyuncu gelip kucağına atlayacak hali yok Gherardini ikna edecekti. Kanada'dan adam ayarlayana kadar Larkin'i bitirecekti. 30 milyon doalr bütçeli takım 5-6 senede yalnızca bir sezon yıdlız guarda sahip olabildiyse sorumlusu GM'dir.