"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
MotorCade, kumral26, Av.Asım, akıllıdeli, Samet_GFB, friend-chip, iloturo, sinanyucel (+ 1 Gizli) ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Şehmus Hazer için yaptığı teklifi reddetti | TB ÖZELhttps://twitter.com/TrendBasket/status/1402649739695472640
Bunlar bilerek yapılan haberler, kulüp yöneticileri servis eder bu tip haberleri, maksat piyasa yükseltmek. Şu haberi görüp, Şehmus işini bile halledemiyorsunuz dedirterek, Fenerbahçe'nin biraz daha fiyat yükseltmesine zemin hazırlamak.Beşiktaş'ın teklifi geri çevirdiği yok bu arada, masada halen.
Abi neredesin kaç gündür, ben her denk geldiğim haberi atıyorum maksat canlı kalsın şuda bir gerçek bjk beklentisi fazla
Ben şöyle bir toparlama yapmıştım:– Barthel ve Ulanovas’tan çıkılıyorFenerbahçe’de bu sezon istenilen verimi bir türlü veremeyen Danilo Barthel ve Edgaras Ulanovas’la karşılıklı olarak anlaşılarak yollar ayrılıyor. Lorenzo Brown, Jarell Eddie ve Alex Perez de önümüzdeki sezon kadroda olmayacak isimler.– Dört yabancı çekirdeği oluşturacakNando De Colo ve Dyshawn Pierre’le yeni kontrat konusunda anlaşma sağlayan Fenerbahçe’de Jan Vesely ve Marko Guduric’in de kontratları devam ediyor.– Yeni yabancılar geliyorOyun kurucu arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Baskonia’dan Achille Polonara ve Khimki’den de Devin Booker’la da büyük ölçüde anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonu Bursaspor’da tamamlayan Marial Shayok ise yedekte tutuluyor. Gaziantep forması giyen Mam Jaiteh de uzun rotasyonu için alternatiflerden biri konumunda.– Yerli rotasyonu bilmecesiBeşiktaş’tan Şehmus Hazer için son teklifini yapan Fenerbahçe, transfer için cevap bekliyor. Bahçeşehir’den İsmet Akpınar konusunda prensip olarak anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Metecan Birsen için bastırırken, Berkan Durmaz’ı da alternatif olarak tutuyor.Sinan'ın geçmiş mesajına ek olarak, kim söyledi diye soran olacaksa bizim de kendimize göre doğrulattığımız insanlar var, sadece Cem Ağrak'tan beslemiyoruz hehehe..
Özledik abi seni.Pistons lotarya vakti yaklaşıyor sana ihtiyacımız var Barthel’den nasıl çıkıyoruz abi? muazzam bir haber.
Ayrıca Wilbekin için sinerji yaratalım, olmaz ama ya olursa, çok iyi olur..
Wılbekin ile aramız açık.Nasıl olacak.
Kontratı var ama Maccabi memnun değil miymiş
Canlı şahidim Sinan adlı yönetici arkadaşımızdır, Shayok'la geçtiğimiz çarşamba günü biraraya gelindiğini yazmıştım ona, işte o akşam, o hafif ılık haziran akşamı Barthel'le ilgili böyle bir bilgi geldi. Tabii burada farklı kaynaklar, farklı duyumlar veriyor. Ancak bana gelen bilgi ise kendisinin de Almanya'ya dönmek istediği doğrultusunda.
Tamamen beyin fırtınası amaçlı yazıyorum;Ben, Şehmus'u çok severim, kendisini de tanırım, iyi çocuktur. Ama 1.2 milyon dolar çıkış verilmesine de karşıyım. Fenerbahçe, böyle bir çıkış parasını Şehmus'a mı versin istersin yoksa Wilbekin'e mi?