"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
Ero1907, kalimantan96, Hakancan, eyb12, kenanyusuf ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Milli takımımız Yunanistan ile oynuyor OAKA'da dolu tribünler önünde ilk yarının bitmesine 4dk kala 34-31 öndeyiz. Maçı Tivibuspor'dan şifresiz takip edebilirsiniz. Rica ediyorum İtoudis hocam siz daha yakından görüyorsunuz Calethes lütfen ama lütfen kalsın vazgeçin bu sevdadan...
Calathes - Edwards - İsmetWilbekin - Guduriç - Melih - ŞehmusPierre - Hayes - BiberoviçBjelica - Motley - MetecanBooker - Jekiri - Samet9 yabancılı kadro. 10.olarak bir yabanci daha düşünülür mü acaba.
Larkin-Buğrahan-DoğuşMicic-Bobua-ÖmercanCluyburn-Brynt-ErtenM'Baye-Polo-EgehanZizic-Dunston-EgemenKısalarda onlar, uzunlarda biz iyiyiz.
ligde 5 yabancıyı nasıl seçecek bunlar acaba..micic-clyburn-bryant-pleiss banko ya zizic/dunston seçip clyburn tamamen 4 oynayacak ya da mbaye/polo seçip pota altını tüm maç pleiss’a bırakacaklar.lig rotasyonunda zorlanma ihtimalleri yüksek yine.micic-larkin-bryant-clyburn-pleiss ana 5 olur ama hem dayak yemeye hem de ribauntta ezilmeye mahkum kalırlar,öte yandan rahatça 85+ sayı bulacak potansiyel de tabi var.bizim yerli rotasyonumuz gerçekten büyük lüks..
Bende genel manada umutluyum. Nando ve vesely gibi deve dişi 2 kaybımızın yanında en genel anlamıyla kadro bir tık iyileşti diye düşünüyorum