"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Milli takımımız Yunanistan ile oynuyor OAKA'da dolu tribünler önünde ilk yarının bitmesine 4dk kala 34-31 öndeyiz. Maçı Tivibuspor'dan şifresiz takip edebilirsiniz. Rica ediyorum İtoudis hocam siz daha yakından görüyorsunuz Calethes lütfen ama lütfen kalsın vazgeçin bu sevdadan...
Calathes - Edwards - İsmetWilbekin - Guduriç - Melih - ŞehmusPierre - Hayes - BiberoviçBjelica - Motley - MetecanBooker - Jekiri - Samet9 yabancılı kadro. 10.olarak bir yabanci daha düşünülür mü acaba.
Larkin-Buğrahan-DoğuşMicic-Bobua-ÖmercanCluyburn-Brynt-ErtenM'Baye-Polo-EgehanZizic-Dunston-EgemenKısalarda onlar, uzunlarda biz iyiyiz.
ligde 5 yabancıyı nasıl seçecek bunlar acaba..micic-clyburn-bryant-pleiss banko ya zizic/dunston seçip clyburn tamamen 4 oynayacak ya da mbaye/polo seçip pota altını tüm maç pleiss’a bırakacaklar.lig rotasyonunda zorlanma ihtimalleri yüksek yine.micic-larkin-bryant-clyburn-pleiss ana 5 olur ama hem dayak yemeye hem de ribauntta ezilmeye mahkum kalırlar,öte yandan rahatça 85+ sayı bulacak potansiyel de tabi var.bizim yerli rotasyonumuz gerçekten büyük lüks..
Bende genel manada umutluyum. Nando ve vesely gibi deve dişi 2 kaybımızın yanında en genel anlamıyla kadro bir tık iyileşti diye düşünüyorum