"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
efeovic, sinanyucel, BenFener46, kumral26, CBS, eu_kobe, kenanyusuf, Murat, Ero1907, Umut (+ 1 Gizli) ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alman kaynaklar albadan jayleen smith ile ilgilendiğimizi yazmış
Ben böyle antrenorun vizyonunu... casus herif. Su anki takımdan bir tek kişi almaz cskaya gitse.
Camia ufak basket.
papagiannis de bulunmaz hint kumaşı değil sanki ya. tamam 2.20 boy yüksek yüzdeli üçlük diyoruz da maç başına 1 isabeti bile yok. 4-5 aydır bu isime takılı kalmamızı 1.5+ maaş vermemizi anlamıyorum. ayrıca sürekli switch yapan bir takım için ne kadar uygun bir oyuncu? sertaç-motley-jekiri yapın geçin işte ya booker yerine sertaç fazlasıyla farklı bir denklem sunar zaten bize. itoudis’in bu yunan oyuncu takıntısı rahatsız etmeye başladı iyice.
Bu ne demek?
Basket camiası ufak camia.Futbol gibi değil.Olanlar dedikodular gerçeğe dönüşüyor.
Su anda gayet de bulunmaz hint kumaşı. O özellikte bir tane uzunumuz yok. Efeste sampiyon olurlarken pleiss, realde tavares, olide fall ciddi katkılar verdiler. Papa dururken jekiri yeter falan demek, bazen dalga mı geciyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Yok gecmiyorsaniz geçenlerde de dedim sestinaya olumlu bakanları için biz basketbolda vasatliga gerçekten farkında olmadan alışmaya baslamisiz. Öğrenilmiş çaresizlik.
abi tamam da 5 aydır peşinde koşulacak da bir oyuncu değil bence. papagiannis olmuyorsa git başkasını bul, fall sakarya’da mı ne oynuyordu yani sonuçta bu kadar bir oyuncuya takıntılı olmaya ne gerek var? papagiannis’i alacağız diye transfer yapamıyoruz resmen.