Ben tüm oyuncular 10 üzerinden 9-10 olsun diye hiç bir mecrada bir şey söylemedim. Sürekli bunu diyorsun. Tek dediğim sutor skorer bir pg olsun. Ayrica ismi cismi duyulmamış piyango oyuncular istemiyorum evet. Noua, sestina gibi. Sıradan oyuncular bunlar çünkü, herhangi bir Anadolu takımında bulursun. Fenerbahcede oynayacak oyuncu genç de olsa fark yaratabilmeli.
Larkin konusuna gelince, larkin efese gelmeden de yıldızdı. Efeste süper yıldız oldu. Obra onu istemediği zaman burada en çok eleştiren bendim belki. Obra istemiyorsa vardır bir bildiği diye biyat edenlerden , obrayi tanrı yapanlardan asla olmadım.larkini o dönem de çok istedim olmadı. micic konusunda haklısın. Adamdan Ergin döneminde canavar çıktı. Bunu ben değil bir allahin kulu tahmin edemezdi.
Ayrica videolara bakarak oyuncularla ilgili yorum yapıyorsun da videolar aldatır. Şu ismi geçen oyuncularin hicbirisini zerre tanımadığına eminim ama cem gibi habire siviyorsun 
insanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşıyormuş cidden. anlaşmaya başladık bak.

şu an hemfikir olduğumuz gibi, avrupa’da yıldız guard kıtlığı var.
10 yıl öncesine gittiğinde spanoulis, diamantidis, calathes, sloukas (hepsi de yunan, demek yunanlılar guard çıkaramadığı için kıtlık var), serrod, llull, teodosic, de colo, shved, bogdanovic gibi bir sürü isim sayabiliyorduk.
bu ayarda guard yok şu an avrupa’da. en iyisi campazzo bile şu yukardaki adamların yanına yaklaşamaz.
şu anda olmaması, gelecekte olmayacağı anlamına gelmiyor ama.
micic gibi, larkin gibi süper yıldıza dönüşmeyi bekleyen pek çok genç oyuncu olduğuna eminim.
patlatacak oyuncuyu denk getirebilmek için zar atmaya varım ben.
alabiliyorsak çıkış yapmadan önce alabiliriz bu tür adamları, patladıktan sonra mümkün değil alamayız.
bogdanovic’i de partizan’dan alıp zirveye çıkardık biz, hatırlatayım.
mannion, bolmaro, montero, dimitrijevic gibi potansiyeli olan 2 kişi gelsin mutlaka.
hiç beğenmesem de madar’ı bile bonservisiyle yollamayalım.
zalgiris’e falan kiralık gitsin seneye.