Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2667839 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18510 : 04 Ağustos 2024, 17:09:37 »
Sürpriz bir fırsat transferi çıkmazsa (Ömer Faruk misal) Luka ile transferi kapamışız. F4 yapmış takımı darmadağın etti Saras. Saras diyorum çünkü bu yolu Saras seçti boşuna yöneticilere sallamayın. Derya denen şahsiyet bıraksın görevi o ayrı mesele :)

Takım bireysel kalite olarak geçen sene fecaat durumdaydı, gerçekten darmadağın edilmesi gereken bir takımdı. Ama çorba etmeye de gerek yoktu. Wilbekin kalacaksa Hall ne alaka. Zagars yerine bir guard bulunamaz mıydı. Samanic nereden çıktı Pierre kalacaksa. Ben bir şey anlamadım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #18511 : 04 Ağustos 2024, 18:36:40 »
Bankamatik morizyo, ari maya ve geseli diarrhea ile bu kadar. Ibrahim Kutluay acil gelmeli. Ve evet, zilyon kere de yazacagim.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #18512 : 04 Ağustos 2024, 19:22:08 »
Takımın ikinci oyun kurucusunun Zagars olduğu resmen açıklanmış oldu.

Ayrıca Luka konusunda çok pozitif Umutlarım var, Resmi açıklamadan sonra fikirlerimi yazacağım.
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 19:23:22 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #18513 : 04 Ağustos 2024, 19:56:05 »
Takımın ikinci oyun kurucusunun Zagars olduğu resmen açıklanmış oldu.

Ayrıca Luka konusunda çok pozitif Umutlarım var, Resmi açıklamadan sonra fikirlerimi yazacağım.

Zagarsın kalacağını 1-1.5 ay önce zaten köşemizde yazmıştık 🤣

Luka çok yetenekli çok potansiyelli bi genç. Popovich tedrisatından geçmiş olması da bi avantaj avrupa basketbolu için. Nba e gittiğinde cılız tıfıl bi çocuktu şimdi ciddi kas kütlesi yaptı. Ama bu cocuğu alıp 5 oynatırsak bence kulakları çok çınlar kötü anlamda. Umarım yanılırım 
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #18514 : 04 Ağustos 2024, 19:59:23 »
Kısanın önünde durabilecek hala bir uzunumuz yok! Ne Sertaç ne Melli ne Luka ne de gelirse Ömer duramaz.
Erginin zencilerine yine gün doğdu.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #18515 : 04 Ağustos 2024, 23:02:27 »
Zagarsın kalacağını 1-1.5 ay önce zaten köşemizde yazmıştık 🤣

Luka çok yetenekli çok potansiyelli bi genç. Popovich tedrisatından geçmiş olması da bi avantaj avrupa basketbolu için. Nba e gittiğinde cılız tıfıl bi çocuktu şimdi ciddi kas kütlesi yaptı. Ama bu cocuğu alıp 5 oynatırsak bence kulakları çok çınlar kötü anlamda. Umarım yanılırım
Senin açıklamalarının Resmi açıklamadan daha erken geliyor olması, yoksa içerden mi haber alıyorsun diye gözüme batıyor. Gizli bir yönetim kurulu üyesi varmış. Genç, yakışıklı ve kızların rüyalarını süsleyen cinsten diyorlar. Hadi itiraf et artık… bir gün bir hafta neyse de 1.5 ay önceden haber vermek nedir yahu! :)

Luka konusunda da;  Vesely nin bize geldiği dönemdeki kullanımını hayal edin diyorum.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #18516 : 04 Ağustos 2024, 23:14:27 »
Senin açıklamalarının Resmi açıklamadan daha erken geliyor olması, yoksa içerden mi haber alıyorsun diye gözüme batıyor. Gizli bir yönetim kurulu üyesi varmış. Genç, yakışıklı ve kızların rüyalarını süsleyen cinsten diyorlar. Hadi itiraf et artık… bir gün bir hafta neyse de 1.5 ay önceden haber vermek nedir yahu! :)

Luka konusunda da;  Vesely nin bize geldiği dönemdeki kullanımını hayal edin diyorum.

Bende kafamda luka konusunda aynı düşüncedeyim. Bazı yönleri benziyo da vesely nin gençliği ile. İkiside oldukça uzun boylu forvetler. 2sinin de yüksek atletik meziyetleri ve patlatıcılıkları var.

Vesely de bize geldiğinde önceki kariyeri olan gerek partizanda gerek nba de çoğunlukla 4 ,zaman zaman da 3 oynardı, ama 5 oynama tecrubesi hiç yoktu.

Zaten bize ilk geldiği zamanlar çok acemiydi, spektakuler bloklar smaçlar yapardı ama çok fazla hata da yapardı oyun içi devamlılığı yoktu. Ama zamanla hem oyunu olgunlaştı hem fiziği gelişti.

Ama Bence şuan böyle bi zamanımız yok luka gelişsin 5 oynamaya alışsın o pozisyonu öğrensin diye, çünkü kadromuzda saf gerçek bi 5 numara yok, sadece forvetten devşirme melli var :) (sertaçı saymıyorum çünkü o iyice hantallaştı, sadece bsl de oynasın yeter)
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 23:18:50 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #18517 : 04 Ağustos 2024, 23:20:56 »
Kısanın önünde durabilecek hala bir uzunumuz yok!
Bu tabiri anlayamadım. Kısanın arkasında kalıp, çember savunacak mı demek istediniz, yoksa rakip kısanın karşısında kalmaktan mı?

Eğer birincisiyse, buna yanıtım kadro şekillendiğinde olacak. Eğer ikincisini kastettiyseniz, kısanın karşısında kalabilecek taş gibi uzun forvetlerimiz olacak.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #18518 : 04 Ağustos 2024, 23:29:20 »
Bende kafamda luka konusunda aynı düşüncedeyim. Bazı yönleri benziyo da vesely nin gençliği ile. İkiside oldukça uzun boylu forvetler. 2sinin de yüksek atletik meziyetleri ve patlatıcılıkları var.

Vesely de bize geldiğinde önceki kariyeri olan gerek partizanda gerek nba de çoğunlukla 4 ,zaman zaman da 3 oynardı, ama 5 oynama tecrubesi hiç yoktu.

Zaten bize ilk geldiği zamanlar çok acemiydi, spektakuler bloklar smaçlar yapardı ama çok fazla hata da yapardı oyun içi devamlılığı yoktu. Ama zamanla hem oyunu olgunlaştı hem fiziği gelişti.

Ama Bence şuan böyle bi zamanımız yok luka gelişsin 5 oynamaya alışsın o pozisyonu öğrensin diye, çünkü kadromuzda saf gerçek bi 5 numara yok, sadece forvetten devşirme melli var :) (sertaçı saymıyorum çünkü o iyice hantallaştı, sadece bsl de oynasın yeter)
Aynen öyle, bence de biz Vesely mizi bulduk. Bir de sanırım Ömer’i getiricez. Bu da bizim acele etmediğimizi, orta vadeli plan yaptığımızı ispat edercesine hamleler olarak kanıt sunacak.

Bir de, ben Saras a çok inanıyorum. Obraya verdiğimiz süreyi verebilsek, bir değil en az iki - üç tane EL şampiyonluğu kazanabiliriz.
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 23:32:11 Gönderen: friend-chip »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #18519 : 05 Ağustos 2024, 00:39:27 »
calzonide bi şeyler var. bizim abd’den uzun getirme planımızdan bahsettiği haberini alıntılayıp kum saati koymuş.

tweeti de bu

Fenerbahçe may not have finished. The Turkish team could add a centre, probably from the USA, an athletic player that can play near the basket. If there are opportunities, Fenerbahçe will enter again in the market.
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 00:39:58 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18520 : 05 Ağustos 2024, 00:41:08 »
calzonide bi şeyler var. bizim abd’den uzun getirme planımızdan bahsettiği haberini alıntılayıp kum saati koymuş.

tweeti de bu

Fenerbahçe may not have finished. The Turkish team could add a centre, probably from the USA, an athletic player that can play near the basket. If there are opportunities, Fenerbahçe will enter again in the market.

Yarın demiş catlatacak illa umarim Ömer Faruk'tur

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #18521 : 05 Ağustos 2024, 00:47:54 »
Yarın demiş catlatacak illa umarim Ömer Faruk'tur
atletik oyuncu diyor. bence ömer değil.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #18522 : 05 Ağustos 2024, 01:00:01 »
Calzoni’nin bu sene hiç boş haberi olmadı yarın uzunumuzu öğreniriz.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18523 : 05 Ağustos 2024, 01:29:38 »
atletik oyuncu diyor. bence ömer değil.

Amerikaliymis inşallah içimize sinecek buralarda fark yaratabilecek bir isim olur

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #18524 : 05 Ağustos 2024, 02:04:18 »
Çok ilginç bir kadro oldu sanırım hiç 5 almayarak 1 numara eksiğini bize unutturacaklar :)

Orijinal mevkilerine bakarsak şöyle bir durum çıkıyor ortaya

1- Zagars
2- Baldwin Wilbekin Guduric Hall
3- Colson Pierre Tarık
4- Nigel Luka Melli Metecan
5- Sertaç

Biz niye Hall’u aldık ben hala anlamadım ama Nigel gibi bizi şaşırtır umarım.. Ömer gelsin bari de içimiz rahatlasın..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..