Senin açıklamalarının Resmi açıklamadan daha erken geliyor olması, yoksa içerden mi haber alıyorsun diye gözüme batıyor. Gizli bir yönetim kurulu üyesi varmış. Genç, yakışıklı ve kızların rüyalarını süsleyen cinsten diyorlar. Hadi itiraf et artık… bir gün bir hafta neyse de 1.5 ay önceden haber vermek nedir yahu! 
Luka konusunda da; Vesely nin bize geldiği dönemdeki kullanımını hayal edin diyorum.
Bende kafamda luka konusunda aynı düşüncedeyim. Bazı yönleri benziyo da vesely nin gençliği ile. İkiside oldukça uzun boylu forvetler. 2sinin de yüksek atletik meziyetleri ve patlatıcılıkları var.
Vesely de bize geldiğinde önceki kariyeri olan gerek partizanda gerek nba de çoğunlukla 4 ,zaman zaman da 3 oynardı, ama 5 oynama tecrubesi hiç yoktu.
Zaten bize ilk geldiği zamanlar çok acemiydi, spektakuler bloklar smaçlar yapardı ama çok fazla hata da yapardı oyun içi devamlılığı yoktu. Ama zamanla hem oyunu olgunlaştı hem fiziği gelişti.
Ama Bence şuan böyle bi zamanımız yok luka gelişsin 5 oynamaya alışsın o pozisyonu öğrensin diye, çünkü kadromuzda saf gerçek bi 5 numara yok, sadece forvetten devşirme melli var

(sertaçı saymıyorum çünkü o iyice hantallaştı, sadece bsl de oynasın yeter)