Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2667793 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19620 : 16 Kasım 2024, 11:31:02 »
Dünkü maç özelinde Saras'ı oldukça takıma hakim ve konsantre gördüm. Kazanmak için her şeyi yaptı ve kim hata yaptı ise gözünün yaşına bakmadı. Kazandığımız müddetçe benim açımdan sorun yok.

Maç sonu Boban yerine Papagiannis, Birch yerine Motley, Mays yerine Calathes olsa nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim ki zamanında Papa ve Motley'i birçok kez ben de eleştirmiştim. İnsan bazı şeylerin değerini elinden kaçırınca fark ediyor.

Şimdi en azından Boban yerine katkı alabileceğimiz bir uzun ve sakatların da biran önce iyileşmesini temenni edelim. Bu zamana kadar alacağımız her galibiyet ekstra olacaktır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19621 : 16 Kasım 2024, 12:48:33 »
Senin eleştirilerin tabelaya göre değildi. Şimdi skor taraftari gibi konuşuyorsun.

iyiyi överim, kötüye söverim ben.
yarın işler kötü giderse ilk ben söverim, emin ol.
kimseyi körü körüne desteklemem, fedailiğini yapmam.

eleştirilerim yerinde duruyor zaten.
halen guard lazım, halen pivot lazım, halen rotasyon dar, halen mays transferi kumar ve utanmazlık.

diğer yandan, saha içinde mükemmel işler çıkaran bir hoca var.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2024, 12:50:16 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19622 : 16 Kasım 2024, 12:55:10 »
Takım şampiyon olacak oyunu oynamıyor olabilir ama şuan ligde o oyunu kimse de oynamıyor. Gelen seri galibiyetlerden sonra şampiyonluk oyunu bu değil diye her fırsatta eleştirmenliğe soyunanların Allah'tan stattaki gibi salonda bir karşılığı yokta bu futbolculara yansıdığı gibi basketbolculara yansımıyor.

Galibiyetten sonra foruma mutluluğu paylaşmak adına bakıyorum ama mutluluktan ziyade stres oluyorum. Yaptığınız şeyin ve beklentilerinizin absürtlüğünün farkında bile değilsiniz.

Toksik forum üyesi ne istiyor:

İstiyor ki; marketteki en iyi oyuncu, aynı teklifi verebilen 7-8 kulüp varken, daha iyi rol verebilen kulüpler varken, daha iyi çalışma ve şehir ortamı sunabilen kulüpler varken, daha iyi kredi sunabilen kulüpler varken muhakkak olarak bizi seçsin. Seçmiyorsa yönetim ve koç istemediği için olmuyor başka hiç bir değişkenin ihtimali dahi yok. Git kardeşim fantezi lig oyna sen...

İstiyor ki; hiçbir oyuncunun adaptasyon süreci olmasın, oyuncu geldiği gibi performans versin ama adaptasyon senesinde gerekli şans verilmediği için başka kulübe kaçıp orada form yakalayınca neden gönderdiniz diye hesap sorsun. Bide bütün bunlara rağmen sezon boyunca her aksayan yere limitsiz takviye istesin

İstiyor ki; kadrodaki tüm oyuncular sezon başından sonuna kadar kesintisiz form seviyesinin en üstünde olsun. 7-8 oyuncudan performans alarak kazandıysa da neden 12 oyuncudan birden performans alınmasın. Formu düşen kim varsa hemen alternatifi bulunsun.

İstiyor ki; Nigel Hayes gibi rol oyuncusundan yıldız oyuncu yaratılmasını görmezden gelip Hall gibi ona benzer denemeler yapılmasın ligin hep en gözde en iyi oyuncuları tercih edilsin. 3 topla oynamanın yolu icat edilsin.

İstiyor ki; deplasmanda dahi rakibin hiç reaksiyon vermesine izin verilmesin, 40 dakikanın 40 dakikası rakip ezip geçilsin. Maç kazanıldıysa dahi kötü oynanan 10 dakika iyi oynanan 30 dakikadan daha dikkat çekmeli çünkü biz bu gezegene ait bir takım değiliz.

Neticeten sorsan;

Koç? Ligin en kötü koçlarından çünkü kadro çok potansiyelli
Kadro? ligin en defolu kadrolarından
Güvendiğin oyuncu? Sadece Hayes
Bu kadronun hedefi neydi? F8 yapsa iyi
Ee lideriz? Ama kötü oyun oynuyoruz, koçumuz kötü, kadro defolu, oyun kurucu yok, pivot yok

Pekiiii en büyük sensin şampiyon sensin yallah fantezi lige

alın şunu şurdan alın.

bu da kendine hak gördüğünü başkasına yasak görenlerden çıktı.

EMRE BELEZOĞLU ALİ KOÇ İSTİFA!!!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19623 : 16 Kasım 2024, 13:12:08 »
alın şunu şurdan alın.

Baya baya mesai harcıyorsun arkadaşa, valla bravo :)

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19624 : 16 Kasım 2024, 14:14:44 »
Ortalık skorer patlayıcı guard kaynıyor.

Carsen-TJ Shorts-Francisco-Maledon seç beğen al. Pazar geniş aklıma ilk bunlar geldi.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19625 : 16 Kasım 2024, 14:24:00 »
Baya baya mesai harcıyorsun arkadaşa, valla bravo :)

18 senede 2 kez şampiyon olabilmiş, 3-4 kez son maçta şampiyonluk vermiş, sahasında gs’ye kupa kaldırtmış, yaşamadığı kepazelik kalmamış kulübün taraftarlarıyız biz.
dayanamıyorum böyle bilinçli arkadaşlara artık.

bak düne kadar salladığım saras’ı nasıl göklere çıkarıyorum bugün.
utanmıyor musun iskender dersen…
yemin ederim zerre utanmıyorum.
niye utanayım?
18 yıldır bir sürü kepazelik yaşatanlar utanıyor mu?
takıma pivot almayı beceremeyenler utanıyor mu?
skylar mays’i, khem birch’i, marjanovic’i basketbolcu diye kakalayanlar utanıyor mu?
en-nesyri gibi, cengiz ünder gibi boş adamlara 15-20 milyon euro bonservis ödeyenler utanıyor mu?
senelerdir gs şampiyonlukları izletenler utanıyor mu?
saymakla bitmeyecek bu kadar kepazeliği yaşatan herifleri savunup, millete taraftarlık öğretenler utanıyor mu?

işini iyi yapanı överim, kötü yapanı söverim ben abi bundan sonra.
saras da kötü yapıyordu, sövüyordum. şu an iyi yapıyor, övüyorum.
yarın işler kötü gider, tekrar söverim. takım toparlanır, övmeye başlarım yine.
f4 yapamayız, söverim. f4 yaparız, överim.
şampiyon oluruz, överim.
şampiyon olamayız, söverim.

sonuç varsa, başarı varsa aferin.
başarısız olanın allah gani gani belasını versin.
bilinçli taraftarlık budur.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #19626 : 16 Kasım 2024, 14:26:43 »
Dünkü maç özelinde Saras'ı oldukça takıma hakim ve konsantre gördüm. Kazanmak için her şeyi yaptı ve kim hata yaptı ise gözünün yaşına bakmadı. Kazandığımız müddetçe benim açımdan sorun yok.

Maç sonu Boban yerine Papagiannis, Birch yerine Motley, Mays yerine Calathes olsa nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim ki zamanında Papa ve Motley'i birçok kez ben de eleştirmiştim. İnsan bazı şeylerin değerini elinden kaçırınca fark ediyor.

Şimdi en azından Boban yerine katkı alabileceğimiz bir uzun ve sakatların da biran önce iyileşmesini temenni edelim. Bu zamana kadar alacağımız her galibiyet ekstra olacaktır.
alıntı "Durum bunun tam aksi, kafasindaki oyunu uzun ile oynayamiyor o yuzden de macin basinda uzunlara istedikleri sureyi verip oyunu guvendigi oyunla bitirmeye calisiyor
Bu yuzden hemen her macta geri donus yasiyor takim

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #19627 : 16 Kasım 2024, 14:53:46 »
Ortalık skorer patlayıcı guard kaynıyor.

Carsen-TJ Shorts-Francisco-Maledon seç beğen al. Pazar geniş aklıma ilk bunlar geldi.
biz kağıt üstünde en iyisini aldık adam geldikten sonra turnikeye bile gidemez oldu.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #19628 : 16 Kasım 2024, 16:20:54 »
alın şunu şurdan alın.

Eski mesajlarımda 4 yıl öncesine kadar gidip bulduğu mesaj; sondan 2. haftaya lider girdiğimiz sezonda ligi Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından 3. Sırada bitirmişiz. Sonda 2. hafta kaybettiğimiz maçtan sonra da değil sezon bittikten, rakip şampiyon olduktan sonra yazmışım. Ki Emre Belezoğlu kovuldu. Ali Koç'un da görev süresi dolmuştu. Gayet isabetli döneminde bugün kimsenin tartışmayacağı ve pişman olunmayan bir ileti... Kendi yaptığınla bunu aynı kefeye koyduysan senin algıların epey bozulmuş.

Kazandığımız bir maçta veya arttırıyorum lider  giderken kaybettiğimiz bir maçta benzer iletimi bulsana...
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2024, 16:38:58 Gönderen: Av.Asım »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19629 : 16 Kasım 2024, 17:01:03 »
Eski mesajlarımda 4 yıl öncesine kadar gidip bulduğu mesaj; sondan 2. haftaya lider girdiğimiz sezonda ligi Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından 3. Sırada bitirmişiz. Sonda 2. hafta kaybettiğimiz maçtan sonra da değil sezon bittikten, rakip şampiyon olduktan sonra yazmışım. Ki Emre Belezoğlu kovuldu. Ali Koç'un da görev süresi dolmuştu. Gayet isabetli döneminde bugün kimsenin tartışmayacağı ve pişman olunmayan bir ileti... Kendi yaptığınla bunu aynı kefeye koyduysan senin algıların epey bozulmuş.

Kazandığımız bir maçta veya arttırıyorum lider  giderken kaybettiğimiz bir maçta benzer iletimi bulsana...

kardeşim, jasikevicius başlığında şöyle bir cevap vermiştim sana. belki bakmamışsındır oraya, alıntılayım öncelikle.

hocam avukatsın gördüğüm kadarıyla.
prosedürleri iyi bilirsin, daha kolay halledersin.
seni acilen kolları sıvamaya ve taraftar olma genelgesi/tüzüğü/anayasası, adı neyse ondan yayınlamaya, resmileştirmeye davet ediyorum.

taraftar olma şartlarını uzun uzun yaz.
taraftar şunu bekleyemez, bunu isteyemez, görevleri şunlardır, takım şunu yapıyorsa yeterlidir ve fazlası istenemez gibi uzun uzun anayasa gibi bir şey hazırla.
kime kabul ettirmek, tescil ettirmek gerekiyorsa ettir ve yıllardır kanayan bu yaraya çözüm bul artık.
yazılı şartlara uyanlar taraftar kabul edilsin, uymayanlar afaroz gedilsin.
kulübün en büyük ihtiyacını gidermiş olursun elini taşın altına koyarsan.

yaz diyorum işte bunları uzun uzun, anayasa metni gibi.
kabul ettir gerekli merciilere.

takım şu pozisyondayken sallamak serbest, bu durumdayken sallamak yasak. bunlar oluyorken sallanabilir, şunlar olmuyorken sallanamaz şeklinde madde madde yaz.

herkes ne zaman sallayacağını, ne zaman susacağını bilir.

bu hizmeti yapmalısın fenerbahçe ve fenerbahçe taraftarına.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19630 : 16 Kasım 2024, 17:49:32 »
Birilerine toksik falan yazmadan istişare edemiyor musunuz siz? On kere yazdım, şu forumda Fenerbahçe'nin başarısına sevinmeyecek insan yoktur diye.

Yine daha önce de yazdım, çıkıp desinler, hedef bu yıl değil, önümüzdeki yılların takımını inşa ediyoruz, eyvallah, sesimi çıkarmam. Üst perdeden sallıyorlar her zaman. Ben ve benim gibiler de mevcut kadro o üst perde için yeterli değil diyor.

Itioudis'in ilk senesi de böyle başlamıştı. Her şey günlük güneşlikken yazanlar yazdı, takımın oyun IQ'su, dümeni vesaire hakkında. Nisan geldi, olan oldu.

Umarım haklı çıkarsınız. Yine sonu F4 olur. Gelir buraya Saras'tan da sizden de özür dilerim 100 defa...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #19631 : 16 Kasım 2024, 19:12:36 »

Yine daha önce de yazdım, çıkıp desinler, hedef bu yıl değil, önümüzdeki yılların takımını inşa ediyoruz, eyvallah, sesimi çıkarmam. Üst perdeden sallıyorlar her zaman. Ben ve benim gibiler de mevcut kadro o üst perde için yeterli değil diyor.
ertan abi bu ne alaka onu anlamadım ben. sıfırdan kurulan bir takım değiliz, hocamız yeni değil, gelen oyuncular çoğunlukla üst seviye oyuncular, ligde son şampiyonsun ve final four takımısın. evet misal geçen sezona göre guard ve uzun rotasyonlarında nitelik eksikliği var ama hedefsiz veya düşük beklentiyle sezonu geçirecek bir yapı da yok ortada. belli ki bir uzun gelip boban ayrılacak, kısa rotasyonu da böyle devam edecek. ne olursa olsun şu an final four ve şampiyonluk hedeflerini askıya aldıracak bir durum yok bence.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19632 : 17 Kasım 2024, 00:03:41 »
ertan abi bu ne alaka onu anlamadım ben. sıfırdan kurulan bir takım değiliz, hocamız yeni değil, gelen oyuncular çoğunlukla üst seviye oyuncular, ligde son şampiyonsun ve final four takımısın. evet misal geçen sezona göre guard ve uzun rotasyonlarında nitelik eksikliği var ama hedefsiz veya düşük beklentiyle sezonu geçirecek bir yapı da yok ortada. belli ki bir uzun gelip boban ayrılacak, kısa rotasyonu da böyle devam edecek. ne olursa olsun şu an final four ve şampiyonluk hedeflerini askıya aldıracak bir durum yok bence.

Dostum altını çizmek istediğim husus şu: madem senin de yazdığın gibi büyük hedefleri olan bir takımız/kadroyuz, bu tür hedefi olan bir euroleague takımı Kasım ayının ortasına oyun kurucusuz giremez. Bu sporda en önemli mevkinin oyun kurucu pozisyonu olduğu konusunda hemfikiriz sanırım. Sakatlıklar falan konuşuluyor. Sakatlanan oyuncuların hiçbirisi oyun kurucu değil. F4 hedefleyen bir takımda her hafta kenardan topu sokamama krizi yaşanmaz. Ya hayal satmasınlar hedef F4 gibi söylemlerle ya da bu kadar yüksek perdeden atıyorlarsa oyun kurucu alsınlar adam gibi. (Bugün alsınlar demiyorum, Mayıs-Haziran'da yapılacaktı o iş...)

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #19633 : 17 Kasım 2024, 00:17:35 »
kardeşim, jasikevicius başlığında şöyle bir cevap vermiştim sana. belki bakmamışsındır oraya, alıntılayım öncelikle.

yaz diyorum işte bunları uzun uzun, anayasa metni gibi.
kabul ettir gerekli merciilere.

takım şu pozisyondayken sallamak serbest, bu durumdayken sallamak yasak. bunlar oluyorken sallanabilir, şunlar olmuyorken sallanamaz şeklinde madde madde yaz.

herkes ne zaman sallayacağını, ne zaman susacağını bilir.

bu hizmeti yapmalısın fenerbahçe ve fenerbahçe taraftarına.

Forum burası, tabiki sen dilediğin gibi eleştirebilirsin ben de senin çok güvendiğin o varsayımlarınla ısrarla tekrar ettiğin eleştirilerine karşı görüş bildirebilirim. Evet yense de yenilse de destek olan köstek olmayan olmayan taraftar kültürüne sahip olmamız için mücadele ediyorum, edeceğim de... Tek mesajına istinaden yazmadık bunları... Burada genelde sen yazıyorsun biz okuyoruz. Kadro mühendisliği hakkında yönetime okumadığın bela kalmadı aynı şeyi defalarca yazıp durdun. Kimin sorumlu olduğunu bilmiyorsun. Sorumlunun tercihi mi gelmeyenin tercihi mi bilmiyorsun. Tamamen varsayımlarla kaçanın eldekilerden daha iyi olacağına istinaden dayanaksız sallıyorsun. Neymiş sağduyulu taraftar yüzünden 19 senede sadece 2 şampiyonluk gelmiş. Sağ duyulu taraftar? Ali Koç'u tekrar seçen sağ duyulu kongre üyeleri diyorsan o başka konu... Taraftar diyorsan sen stada veya salona gitmiyor musun? Veya hiç Avrupa salonlarında stadlarında maç izledin mi? Bizdeki her olumsuz pozisyonda statta kopan uğultunun oyuncu ıslıklamanın örneğini başka yerde gördün mü? Sanki bu dediğim 2 senedir oluyor...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #19634 : 17 Kasım 2024, 02:21:28 »
bu sakatliklar da yonetimin subenin beceriksizliginden, adam gibi kadro kurup kocu da yoneteceksin, kulupte her sube ahir gibi, birikim, altyapi var, ama liyakat yok, yonetim yok, idare var.