Gönderen Konu: Sarunas Jasikevicius  (Okunma sayısı 9878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Sarunas Jasikevicius
« Yanıtla #60 : 20 Haziran 2024, 15:58:19 »
Hayesinde koçu o sıcaklıkla ulu orta eleştirmesi bence yakışmadı.Ya koç ya Hayes.Seneye birinden biri yok muhtemelen.

Hissediyor insan.Şmdi yine histeriye girdi diyeceksiniz ama biz böyle kulübüz rahat batar.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2024, 15:58:48 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #61 : 20 Haziran 2024, 16:09:37 »
Hayesinde koçu o sıcaklıkla ulu orta eleştirmesi bence yakışmadı.Ya koç ya Hayes.Seneye birinden biri yok muhtemelen.

Hissediyor insan.Şmdi yine histeriye girdi diyeceksiniz ama biz böyle kulübüz rahat batar.
Bize değil sana batıyor rahat.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #62 : 20 Haziran 2024, 16:18:06 »
Gibi Şahiya kelimelerini özenle seçtim.Bakalım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #63 : 20 Haziran 2024, 17:00:14 »
Takibe almış. yeniden.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #64 : 20 Haziran 2024, 17:01:32 »
Takibe almış. yeniden.
Hay Allah, ne güzel ekmek çıkmıştı sana, hem Hayes hem Saras kalıyor mu şimdi?

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #65 : 29 Ekim 2024, 22:45:11 »
Umarım son maçın olur takımla.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #66 : 29 Ekim 2024, 22:52:34 »
Bu gece siktir etsinler bu erifi. Geçen sene lig finalini vermek için uğraştı ama başaramadı. Sene başı saçma sapan oyunla Efes'e kupa verir. Sezon başı kendi sahasında 3 EL yenilgisi. Yeni gelecek adam kendi bir uzun ve Pierre ı gönderip bir 2 numara getirsin. Aptalın yüzünden Ömer faruk ta kaçtı, cedi Osman da alınabilirdi.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #67 : 15 Kasım 2024, 22:43:55 »
Transfer yapmama konusunda hala emin misin?

Obra hocana fazla özenme, o adam gibi olamazsın dostum.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #68 : 15 Kasım 2024, 23:41:03 »
Adam eksiklerle bu felaket uzun rotasyonuyla, efsane guard yetersizligiyle 6'da 6 yapti. Wilbekin Baldwin, üstüne Hall son çeyrek Tarık olmadan Zalgirio Arenadan çıktı. Bu adama olumsuz yorum getiren bakin net söylüyorum çarpılır. Geçen sene ümitlerin tükendiği noktada takimi devralip El'de final four, ligte sampiyonluk yaşattı. Bende an itibariyle sonsuz kredisi olan bir adam Saras ve saygiyi fazlasiyla hak ediyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #69 : 16 Kasım 2024, 02:36:46 »
Transfer yapmama konusunda hala emin misin?

Obra hocana fazla özenme, o adam gibi olamazsın dostum.

Obra'yla bir alakası yok ki. Mesela ben Obra'nın Dixon'ı 30-35 dakika sahada tuttuğunu çok hatırlıyorum. Bu herif inadın tecessüm etmiş hali. Mays'ın suratında özgüvenini kaybetmiş bir insan görüyorum. Kenardan topu oyunu sokamama kronik sıkıntısı oldu takımın. Kupa verdik, yetmedi Pana maçını öyle hediye ettik. Geçen hafta aynı hikaye, Allah'tan rakip değerlendiremedi.

En temel fark ego... Obra iyi bir basketbolcu idi, yıldız değildi. Bu herif oyuncuyken yıldız idi. Naçizane gözlemim bir iki istisna hariç sporcu geçmişinde yıldız olan tipler başarılı teknik adam olamıyorlar. Egoları yüzünden insan psikolojisini yönetemiyorlar. Potansiyelli bir kadromuz var.  Hiç edecek, ona yanıyorum. Umarım yanılırım...

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #70 : 16 Kasım 2024, 09:51:09 »
Sezon başında bir halt olmaz dediğiniz kadro bugün ekleme yapmadan potansiyelli bir kadro olduysa koç sayesinde olmuş ama utanmadan şimdi de hiç edecek derseniz harbi çarpılırsınız.

Her zaman en iyi oyuncu 17 takım arasından muhakkak bizi tercih edecek, ligin kesintisiz en iyi oyununu biz oynayacağız, muhakkak şampiyon biz olacağız gibi mecburiyetleri neye dayanarak yaratıyorsunuz acaba? Fenerbahçe arması ve forması rekabette hakkı verilerek temsil ediliyor ise ne mutlu bize, koçta şuan ligde elindeki malzemeyi en iyi kullanan en iyi 3-4 koçtan birisi ne mutlu ona...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #71 : 16 Kasım 2024, 10:11:48 »
Her zaman en iyi oyuncu 17 takım arasından muhakkak bizi tercih edecek, ligin kesintisiz en iyi oyununu biz oynayacağız, muhakkak şampiyon biz olacağız gibi mecburiyetleri neye dayanarak yaratıyorsunuz acaba? Fenerbahçe arması ve forması rekabette hakkı verilerek temsil ediliyor ise ne mutlu bize, koçta şuan ligde elindeki malzemeyi en iyi kullanan en iyi 3-4 koçtan birisi ne mutlu ona... 

hocam avukatsın gördüğüm kadarıyla.
prosedürleri iyi bilirsin, daha kolay halledersin.
seni acilen kolları sıvamaya ve taraftar olma genelgesi/tüzüğü/anayasası, adı neyse ondan yayınlamaya, resmileştirmeye davet ediyorum.

taraftar olma şartlarını uzun uzun yaz.
taraftar şunu bekleyemez, bunu isteyemez, görevleri şunlardır, takım şunu yapıyorsa yeterlidir ve fazlası istenemez gibi uzun uzun anayasa gibi bir şey hazırla.
kime kabul ettirmek, tescil ettirmek gerekiyorsa ettir ve yıllardır kanayan bu yaraya çözüm bul artık.
yazılı şartlara uyanlar taraftar kabul edilsin, uymayanlar afaroz edilsin.
kulübün en büyük ihtiyacını gidermiş olursun elini taşın altına koyarsan.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #72 : 16 Kasım 2024, 10:32:24 »
Rüzgarın yonune göre yön degistirmede de anlık ve günlük yasamada da ustumuze yok. Bu takim bana göre 4 tane hedef mac oynadi şu ana kadar. 2sini kaybetti (efes ve pana) ikisini kazandi (efes ve oli). Takimin eksiklikleri belli, insanlar bunlari soyluyor diye her galibiyet sonrası ulemalar çıkıp sağa sola laf sokuyor. Bayan baskette de mesela bir bok bilmiyor kimse dimi, zira ligde avrupada her yerde namaglup takim. Böyle bir takim, böyle bir hoca eleştiriliyorsa elbette o taraftar taraftar falan değildir. Her maç skor ne olursa olsun şak şak yapmamız lazım.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #73 : 16 Kasım 2024, 11:19:34 »
Bir taraftar gözü ile koç hakkında yorum yapacak olursam, eleştireceğim tek yönü oyun anında oyuncuları ile iletişimi gelir. Bir hata anında aşırı reaksiyon gösteriyor ve bazen bu durum yüzünden o günkü maç bir oyuncu için bitmiş oluyor. Tamam belki maç önü çalışmalarında yapılmaması gereken bazı hataları yüz kez anlatıyor ve oyuncu da aynı hatayı yapınca kontrolden çıkıyor. Şahsen ben oyuncu olsam ve bana öyle bağıran, sinirlenen bir koç olsa hayatta oynayamam.

Mesela Obradoviç'de yapılan hata karşısında oyuncularına aşırı reaksiyon gösterirdi. Bizde olduğu zamanda kim olduğunu hatırlamıyorum Amerikalı bir oyuncu transfer etmiştik. Sonrasında basın toplantısında bir muhabir ona da bağırıp bağırmayacağı ile ilgili bir soru sorduğumda Obradoviç, her oyuncuya aynı şekilde davranamazsınız. Bunu ayarlamanız gerekir gibi bir cevap vermişti.

Son olarah Hayes Davis, son günlerde verdiği bir röportajda NBA ile Euro League karşılaştırması ile ilgili; NBA de keyif alındığı, Avrupa'da ise çok baskı ve stres olduğu, koçların sürekli bağırığ çağırdıklarını ve bundan mutsuz olunduğu gibi bir konuya değinmişti. Diyeceğim Saras bu yönünü biraz daha törpülese iyi olur.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #74 : 16 Kasım 2024, 12:42:47 »
hocam avukatsın gördüğüm kadarıyla.
prosedürleri iyi bilirsin, daha kolay halledersin.
seni acilen kolları sıvamaya ve taraftar olma genelgesi/tüzüğü/anayasası, adı neyse ondan yayınlamaya, resmileştirmeye davet ediyorum.

taraftar olma şartlarını uzun uzun yaz.
taraftar şunu bekleyemez, bunu isteyemez, görevleri şunlardır, takım şunu yapıyorsa yeterlidir ve fazlası istenemez gibi uzun uzun anayasa gibi bir şey hazırla.
kime kabul ettirmek, tescil ettirmek gerekiyorsa ettir ve yıllardır kanayan bu yaraya çözüm bul artık.
yazılı şartlara uyanlar taraftar kabul edilsin, uymayanlar afaroz edilsin.
kulübün en büyük ihtiyacını gidermiş olursun elini taşın altına koyarsan.
;D🔥 🙃